עבור לתוכן

*טיפ* לגלישה נטולת פרסומות ב FIREFOX

Featured Replies

פורסם

לך תסביר את זה לבעל אינטרס אישי מובהק.

אתה יודע שזה פחות או יותר הדבר הכי מגעיל שיכלת להגיד, נכון ?

לא מספיק שרוב האנשים פה לא יודעים להעריך את מה שעושים בשבילם,

לא מספיק שרוב האנשים פה חושבים שמגיע להם הכל, ובחינם (ישראלים, נו),

לא מספיק שגם אחרי שהם מקבלים הכל, ובחינם, אחרי שכל צוות האתר נותן את הנשמה, יום מדיי יום, בשביל להביא להם כל כך הרבה - ובחינם - הם עדיין מתלוננים (!),

אז עכשיו הם גם מצדיקים את עצמם, ועוד טוענים שאני "בעל אינטרס אישי מובהק" !

אינטרס אישי מובהק ?! יש לך מושג כמה כל צוות האתר משקיע בשביל להפעיל אותו ?!

יש לך מושג כמה כל אחד ואחד מצוות האתר נותן מעצמו, גם נפשית וגם כספית (ואתה טועה אם אתה חושב שהאתר מרוויח מיליונים), לפני שאתה בא ואומר פה "לא מעניין אותי, אני על העיקרון לא רוצה באנרים מול העיניים" ?

תסלח לי אבל זה פשוט גועל נפש.

וכמה שאני יודע להתעלם מאנשים כאלה, יש אנשים בצוות שנפגעים אישית מההתנהגות הזאת, אחרי כל מה שאנחנו משקיעים.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, כדי להסיר כל ספק, הטיפ לא נועד כדי לפגוע באתרים שאתם כן רוצים לתמוך בהם ו/או אין להם פרסומות מציקות (זה כבר לשיקולכם האישי).

לשם כך, כמובן יש את השילוב CTRL-SHIFT-B שעושה TOGGLE ל ADBLOCK. כמו כן, יש עדיין אפשרות ב ADBLOCK OPTIONS לעשות HIDE ADS ולא REMOVE ADS, דבר שיגרום להורדת ה ADS אך לא להצגתם (שוב, כאקט תמיכה באתרים)

פורסם

ועדיין לא הסברת לי בשביל מה זה טוב... חוץ מפופאפים וכל מיני פלאשים מעצבנים שעושים לי ריקודים סלונים בוואלה - למה שאני ארצה להסתיר באנרים רגילים שלא חוסמים כלום?

פורסם
  • מחבר

חוץ מפלאשים, וחוץ מכאלה שפתאום קופצים לך ושעה עד שאתה מחפש איפה ה X ? זה כבר מספיק, וגם לא נשכח את הטרנד של החודשים האחרונים שהרבה אתרים שבאמצע הכתובות שמים לך פרסומות (לא רק FLASH) בתוך הפסקאות, זה מוציא אותי מריכוז... מה לעשות...

את כל אלו ADBLOCK פותר, זאת המציאות גלישה של היום, ואין מה לעשות. אני מעדיף לנקות באמצעי בטיחות מאשר לסבול את השטויות האלו. היתרון של ADBLOCK שבשניה אחת אפשר לבטל אותו אם יש אתר שאתה יודע שהוא בסדר ו/או רוצה לתמוך בו.

פורסם

לך תסביר את זה לבעל אינטרס אישי מובהק.

תודה רבה!

מקווה מאוד שאין באתר הזה עוד גולשים כמוך, כי התגובה שלך רק מוציאה לי את החשק להמשיך ולתרום לאתר!!

פורסם

היתרון של ADBLOCK שבשניה אחת אפשר לבטל אותו אם יש אתר שאתה יודע שהוא בסדר ו/או רוצה לתמוך בו.

כן, אני כבר רואה איך אנשים מבטלים אותו (כלומר, עושים פעולה אקטיבית) בשביל לראות פרסומות, כי "זה אתר בסדר שהם רוצים לתמוך בו".

פורסם

ה ADBLOCK לא חוסם לבד פרסומות... הוא מציג כפתור קטן ליד פרסומת שאם אתה לוחץ עליו זה מעיף את הפרסומת הזאת

אני מעיף רק פרסומות שמפריעות לי, כמו אלה שקופצות לי באמצע המסך

פה באתר הם לא מפריעות ולא מזיקות ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים