עבור לתוכן

*טיפ* לגלישה נטולת פרסומות ב FIREFOX

Featured Replies

פורסם

חלק מכם בטח כבר מכיר את הטיפ הזה, אבל לאלו שלא (ומשתמשים ב FIREFOX או שוקלים לעבור אליו)...

ידוע שאחד מהיתרונות המרכזיים של FIREFOX הוא התמיכה שלו בתוספות קטנות שיכולות לשנות את הגלישה, אחד מהפופולרים ביותר הוא ה ADBLOCK. תוסף זה יכול לעזור לכם בדרך לגלישה באינטרנט ללא פרסומות מעצבנות מכל מני סוגים...

את התוסף עצמו אפשר להוריד פה:

http://adblock.mozdev.org/dev.html

תלחצו למטה על "Adblock 0.5 d2 nightly 39" יתכן ותצטרכו לאשר לאתר הזה להתקין את התוסף.

לאחר מכן, תסגרו את הדפדפן ותפעילו אותו שוב. תכנסו לאתר http://www.geocities.com/pierceive/adblock/ ותורידו משם את הקובץ הכי עדכני לפי תאריך:

למשל http://www.geocities.com/pierceive/adblock/2005-02-10a.txt אחרי זה תשמרו אותו במחשב.

בתפריטים תלכו ל TOOLS -> ADBLOCK -> PREFERENCES שם תלחצו על ADBLOCK FILERS ושם תלחצו IMPORT FILTERS , תסמנו את הקובץ. אחרי זה הוא ישאל אותכם OK למחוק את הרשימה הישנה או CANCEL להוסיף על הרשימה הקיימת (אם זה פעם ראשונה שאתם משתמשים זה לא משנה מה שאתם בוחרים)...

לאחר מכן, תתחילו את החוויה של גלישה בלי פרסומות, מה כן, אם יש אתרים שהוא לא לבד מצליח להוריד פרסומות, אז יש 2 אפשרויות, הראשונה שלי הפרסומות יהיה ICON של ADBLOCK שתלחצו ואז תוכלו להוסיף אותה לרשימה (כדאי כמובן להפעיל הגיון ולנסות לתת משהו ג'נרי מספיק שיחסום כמה שיותר), או שלמטה בצד ימין יש כפתור של ADBLOCK שלוחצים ואפשר לראות איזה אלמנטים יש בדף ולהוריד אותם לבד.

זהו, טיפ שימושי בהחלט והופך את הגלישה למהנה יותר... תהנו.

פורסם

thanks for the tip

but you can just simply install the adblock from their site with all the other plugins and futures

i love the mozilla firefox but its to bad he shows some of the texts not properly

for excaple in this site the text typing is all mest up

espcially things like - ()

or typing an organized message without making it look like a mess

not to mention sites that all mest up and unable to run them on the firefox

if there was something to do about it it would have been very close to perfection... :smile1:

i guess we will have to wait until the 1.1 version and hope for good.

til then im using the damn microsoft IE which crashes every hour

the pop ups and the ads are not a problem since i have the Symantec Security with those mentiond futures

waiting for the 1.1 firefox :sleep:

פורסם
  • מחבר

תגובה ראשונה :)

בכל מקרה, ל 1.1 יקח עוד כמה חודשים טובים... בינתיים אפשר את הגרסאת הפיתוח היומית שלו פה:

http://www.squarefree.com/burningedge/

זה לא בדיוק 1.1 זה יותר לקראת 1.1 שם :)

פורסם

יש לי שאלה למה צריך את זה?

הרי במילא הפירפוקס חוסם לבד פלאשים

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה למה צריך את זה?

הרי במילא הפירפוקס חוסם לבד פלאשים

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

FIREFOX לא חוסם כלום לבד.. זה שלא התקנת את ה FLASH ל FIREFOX זה משהו אחר....

וחוץ מזה יש הרבה פרסומות שהם לא FLASH כמו ה ANIMATED GIFS והדמיות שקופצות, וכאלו באמצע מאמרים... זה דואג להכל... (והוא לא חוסם FLASH שהוא לא פרסומות)....

----

דרך אגב, אם מעניין אותם (תגיבו... :) ), אז אולי בעתיד אני יביא עוד טיפים חביבים ל FIREFOX...

פורסם

אני לא משתמש ב-Adblock באופן עקרוני. מקובל עלי שאתרים ישתמשו בבאנרים, אחרי הכל זה מה שמאפשר להם להתקיים (כמובן שחלונות קופצים ושיטות עינויים דומות לא מקובלות עלי).

צריך לזכור שכרגע יש עדיין מי שמפרנס את אותם אתרים - בין אם באופן עקרוני (כמו במקרה שלי) או מתוך חוסר ידיעה (כמו במקרה של אלה שלא מכירים את Adblock). הבעיה תהיה משמעותית מאוד ברגע שחסימת פרסומות תהיה משהו שמתבצע ע"י אחוז גדול מהמשתמשים. אני צופה שאז המצב יהפוך להיות הרבה יותר גרוע, מכיוון שאתרים ייאלצו להשתמש בסקריפטים מתוחכמים ומעיקים במיוחד כדי לדחוף את הפרסומות בכוח.

במקום שזה יקרה, אני מעדיף "לשלם" ע"י צפיה באותם באנרים. לעיתים, כשמדובר באתרים שחשובים לי במיוחד, אני אפילו מרחיק לכת ומקליק על הפרסומות.

Prog.

פורסם

וואלה לא ידעתי תודה בכל מקרה אני יתקין את זה...

פורסם

thanks for the tip

but you can just simply install the adblock from their site with all the other plugins and futures

i love the mozilla firefox but its to bad he shows some of the texts not properly

for excaple in this site the text typing is all mest up

espcially things like - ()

or typing an organized message without making it look like a mess

not to mention sites that all mest up and unable to run them on the firefox

if there was something to do about it it would have been very close to perfection...  :smile1:

i guess we will have to wait until the 1.1 version and hope for good.

til then im using the damn microsoft IE which crashes every hour

the pop ups and the ads are not a problem since i have the Symantec Security with those mentiond futures

waiting for the 1.1 firefox  :sleep:

מסכים. Firefox עובד ברוב האתרים, אבל מספיק שלמעט אתרים (בעיקר ישראלים) לא תהיה תאימות בשבילו שהוא יהיה חסר ערך.  IE מציג את כל האתרים נכון, לכן אין ברירה אלל להשתמש רק בו.
פורסם

אני לא משתמש ב-Adblock באופן עקרוני. מקובל עלי שאתרים ישתמשו בבאנרים, אחרי הכל זה מה שמאפשר להם להתקיים (כמובן שחלונות קופצים ושיטות עינויים דומות לא מקובלות עלי).

צריך לזכור שכרגע יש עדיין מי שמפרנס את אותם אתרים - בין אם באופן עקרוני (כמו במקרה שלי) או מתוך חוסר ידיעה (כמו במקרה של אלה שלא מכירים את Adblock). הבעיה תהיה משמעותית מאוד ברגע שחסימת פרסומות תהיה משהו שמתבצע ע"י אחוז גדול מהמשתמשים. אני צופה שאז המצב יהפוך להיות הרבה יותר גרוע, מכיוון שאתרים ייאלצו להשתמש בסקריפטים מתוחכמים ומעיקים במיוחד כדי לדחוף את הפרסומות בכוח.

במקום שזה יקרה, אני מעדיף "לשלם" ע"י צפיה באותם באנרים. לעיתים, כשמדובר באתרים שחשובים לי במיוחד, אני אפילו מרחיק לכת ומקליק על הפרסומות.

Prog.

לך תסביר את זה לישראלים... :nixweiss:

פורסם

אני גם מסכים. אין שום הגיון בלחסום פרסומות באתרים שגולשים בהם הרבה ושמקבלים מהם תרומה. אני לא חושב שהרבה גולשים חוסמים את הפרסומות בHWZ למשל, אולי באתרים מחו"ל שאין בהם פרסומות שמעניינות ישראלים.

פורסם

ומה הבעיה בזה שישפרסומות? כאילו מה - זה מונע ממך משהו אחר?

חוסם פופאפים יש לי וגם תוכנות נגד ריגול - אבל באנרים? מה אתם נורמאליים?

פורסם

אני חושב שהמטרה העיקרית של זה זה סירטוני הפלאש המעיקים שממש מסתירים לך את האתר

פורסם

לך תסביר את זה לישראלים... :nixweiss:

לך תסביר את זה לבעל אינטרס אישי מובהק.

פורסם

אני חושב שגם לך יש אינטרס מובהק שאתרים שהבם אתה גולש באופן קבוע ישרדו ויצופו על פני המים...

פורסם

אתה מקבל שירותים בלינם וכל מה שאתה צריך לעשות זה שירוץ איזה באנר מסכן שאתה בקושי רואה, שלא לאמר לוחץ עליו?

אתה מעדיף לשלם לאתר תשלום חודשי עבור תחזוקת השרתים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים