פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים אחרי שקראתי את הכתבה ב http://www.anandtech.comשהעמידה AMD VS PENTIUM4 אני מתבייש להגיד שחשבתי לקנות פנטיום 4.המעבד הבא שלי זה AMD , לא רוצה לשמוע על אינטל שבמשך השנים האכילה אותנו קשבמחירים מופרזים .אני קורא לכולם, קנו AMD , אל תתנו לאינטל לשלוט, קיראו את הכתבה והבינו כי AMD 1.5 אוכללארוחת הבוקר שלו את PENTIUM 4 2GZ , תאמינו או לא !
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים ברוך הבא למועדון. כולנו התביישנו בתחילה, אבל זה עובר במהרה! Go my son, and may the Thunderbird be with you!!!ועכשיו, קבלו את החתימה!
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים מחבר תודה רבה, בשבילי רק ATHLON XP , נחכה קצת עד שגםה KT266A יגיע לפה.אינטל, EAT SHIT
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים way to go!!!!אין אין, חברים שלי פשוט ילדים מפגרים מאודקונים לי איזה דרעק מסריח שניקרא פנטיום 4 שאפשר פשוט לדחוף אותו לsh*t holl!!Intel getting fucked up!
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים זה מזכיר לי שחבר שלי ברוב טיפשותו קנה פנטיום 4 דפוק והוא היה בטוח שהמחשב שלו מהיר יותר משלי... עד שהוא בא לראות את הT-BIRD החמוד שלי, הייתם צריכים לראות את הפנים שלו...(בערך ככה- )
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים אני לא מבין מה הקשר לאיפה מיצרים אותו,אני חושבש הוא לא הצליח ביגלל הרבה סיבות אחרות1 המעבד לא בנוי טוב.2 הוא סתם יקר ולא עובד ב בבס של 800 (כמו שמצויין).3 גם הזכרונות סתם יקרים ולא שווים כלום.4 גם לוחות ל P-4 ממש יקרים.לאומת מעבדי P-3 שהם בכלל לא גרועים ועובדים יפה מאוד
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים צר לי לאכזב אותך מר אנקודר המנהל..... אבל המחשבה שלך על עבודה ישראלית היא היא הדרעק האמיתיקצת גאוות מולדת לא תזיק לך !!! יש לנו במה להתגאות !! רק לא בחכמולוגים כמוך !!!
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים האיכות של מוצרים תוצרת ישראל היא תוצאה ישירה של הישראלים...עצלנים (עושים חצי ואפילו רבע ממה שפועלים ערבים\סינים\תאיילנדים עושים) ורוצים הרבה כסף (בערך פי-5 ממה שהשאר רוצים).."גאוות מולדת" זה יופי של סלוגן, אבל לצערי העובדות בשטח מראות שמוצרים ישראלים (טלוויזיות של "אלביט"?!) זה פשוט... איך להגיד בשפה יפה... זבל.
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים לא אכנס איתך פה לויכוח אבל במיקרה יש לי, לא אחת, אלא שתי טלויזיות אלביט כבר מעל 7 שנים אחת 28 והשניה 21 שתיהן עובדות מצויין ללא שום בעיה ותקלה מיום כניסתם לביתי ועד היום !!!!
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים וגאוות מולדת זה לא רק סלוגןאם לישראלים הייתה 20 מגאוות המולדת שיש לאמריקאיםהיינו נראים הרבה יותר טובאבל עם אנשים כמוך שלזלזל בתעשיה הישראלית זה " חכמה"ככה אנחנו נראים !!!
פורסם 2001 באוקטובר 924 שנים לא אכנס איתך פה לויכוח אבל במיקרה יש לי, לא אחת, אלא שתי טלויזיות אלביט כבר מעל 7 שנים אחת 28 והשניה 21 שתיהן עובדות מצויין ללא שום בעיה ותקלה מיום כניסתם לביתי ועד היום !!!!נו בטח שללא בעיה...זה עדיין לא אומר שהן טובות...ובקשר לגאווה, כבר אמרתי לך... זה ממש לא קשור.יש עובדה בשטח - מוצרים (בוא נצמצם את זה למוצרי אלקטרוניקה) ישראלים זה פשוט דרעק.. אלה מוצרים שתוכננו להיות כמה שיותר זולים, בלי שלאף אחד אכפת מהאיכות..אז יש לי גאוות מולדת.זה אומר שאני אקנה מוצרי דרעק?זה אומר שאני לא אתלונן על המכס השערורייתי בכל קנה מידה שיש פה? (שאגב, נכנס לתוקף בתקופת מלחמת השיחרור, ועד עכשיו אנחנו עדיין מוגדרים ב"תקופת מלחמה"... לגנבים במכס ובממשלה זה נוח, הם במילא לא משלמים 70 אחוז מכס על כל מוצר שהם מביאים מחו"ל [חוץ מבמבה וביסלי, ואפשר להבריח] אז למה לא...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.