עבור לתוכן

צריך עזרה בקירור מעבד של INTEL P4.

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מעבד P4 2.6 HT שכרגע הוא על 2.8 אחרי OC, אני רוצה להמשיך ולעלות את אותו ל 3.2 אבל אני חושש שהוא יתחמם יותר מידי. עכשיו במנוחה הוא על 35 מעלות ובמאמץ בסביבות 52 מעלות. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ואני יודע שניתן להגיע איתו ל3.2+, אתמול עשיתי לו OC של 20% והוא הגיע ל 3.1 ובמנוחה הוא היה על 40 מעלות ובמאמץ הוא הגיע ל 60 מעלות, וגם עשיתי לו בדיקה עם 3DMARK 03 והוא נתן ציון 11648 האם זה טוב?

אני רוצה לשים מאוורר על המעבד שיקרר אותו כדי שאני יעשה לו OC ל 3.2 אבל אני לא יודע בדיוק איך אני שם את המאוורר, האם עלי להוריד את ההיטסינק של המעבד או שעלי להתקין את המאוורר עליו איך שהוא? ואיך אני מחבר את המאוורר לספק? ודבר אחרון אשמח לקבל המלצות למאוורר טוב.

תודה.

:xyxthumbs:

פורסם

הספארק 7 שלי עושה עבודה מצוינת ואני ממליץ עליו. הוא יכול להגיע ל-6,500 סל"ד במקס' ואתה מקבל איתו בקר מהירות למאוורר. הצלחתי להגיע ל-OC של 20% עם 48 מעלות במאמץ, ולא המשכתי כי המעבד כבר לא קיבל מספיק מתח.

אבל רצוי לחוד ומצוי לחוד. כרגע עם קירור הסטוק אני ממליץ שתחכה עם OC. מעבד בטמפ' 60 זה דבר לא טוב בכלל :behead:

פורסם

תקנה היטסינק ומאוורר ותוכל לתת בראש. לי יש thermalright sp-94 ואני ב36% תוספת ביצועים (יותר מ-1GHZ למעבד)

פורסם

go_go ממש אי אפשר להשוות בין ה2.8 30CAPS שלך למעבד 2.6 12CAPS פשוט..

פורסם

go_go ממש אי אפשר להשוות בין ה2.8 30CAPS שלך למעבד 2.6 12CAPS פשוט..

אתה צודק-ולא היתה כאן כוונת הקנטה. אני פשוט חושב שמה שהמלצתי לו -מתאים לו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים