פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אני לא בטוח שהת'ראד שייך לOC וקירור לגמרי, אך נראה לי שפה הוא יועיל יותרראיתי שבדובים מוכרים את הCOOLWATER של קרוסאייר ב1.4Kוהבעיה היא שלי היאWTF ARE THEY THINK THEY ARE DOINGבואו נראה את הלוגיקה שלי:BIGWATER של טרמלטייק : חו"ל - 150$בערך , ישראל - 600 ש"ח בערך , אין הפרש יחסית גדולCOOLWATER : חו"ל 200$ , ישראל - 1400 ש"ח, איפה ההיגיון בזה?הפרש של 50$ בחו"ל הפך להפרש של 800 ש"ח בארץ, למה? מאיפה ?בלי קשר שהחומרה שיש ב COOLWATER טובה פי כמה משל BIGWATERשניהם מערכות למתחילים אבל יש הפרש פי 2+ במחירם בארץלכן אני אומר WTF
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים זה ידוע שהמחירים בארץ אף פעם לא היו הגיוניים, אבל מה אתה מצפה שנעשה עם התארד הזה? הרי אם היבואן\החנות יחליטו להוריד מחירים, זה החלטה שלהם לא שלנו..
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים זאת החלטה של היבואן והחנויות לתמחר בצורה כזאת או אחרתיכול להיות שהיבואן של TT מנסה לתפוס לעצמו מקום טוב בתור יבואן ולמכור הרבהוהיבואן של Corsair מנסה להרוויח כמה שיותר על כל מוצרוגם יכול להיות שהיבואן של Corsair פשוט תימחר אותו במחיר דומה לקירורי מים חיצוניים אחריםוהיבואן של TT "שבר את השוק"
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אני לא חושב שזה ממש "שבר את השוק" זה יותר בכיוון של "שקל מעל זה אף אחד לא יחשוב לקנות אותו"
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים זה דיי לשבור את השוקלמכור רכיב שלא יוצר בישראל במחיר יותר זול מ (המחיר בארה"ב * שער הדולר * מע"מ) + רווח יבואן וחנות(בדובים מוכרים את ה BigWater ב535 שקל)ככה שזה דיי שבירת שוק
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר העניין הואשזה אבסורדאם נחשוב שמחיר של 200$ בחו"ל כולל רווח של היצרן עצמו200* 5 (מחיר הדולר + רווח מוכר לדולר) * 0.18 עדיין לא שווה 1400זה ניצול מגוכח של הצרכן, אבל מה אתה מצפה שנעשה עם התארד הזה? הרי אם היבואן\החנות יחליטו להוריד מחירים, זה החלטה שלהם לא שלנו..1. מביאים את זה לידיעת הציבור2. תאמין לי שעם קצת לחץ ציבורי מורידים מחירים שידוע שהם לא רציונאליים ומגוחכים
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מאיזה מדינה מגיעה כל אחד מהמוצרים? יש לזה השפעה די משמעותית על עלויות משלוח
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים הכל מיוצר במזרח הרחוקבמיוחד רכיבי מחשבים מהסיבה הפשוטה ששם הרבה יותר זול לייצר + לשלוח לכל העולם מאשר לייצר בארה"ב או אירופהiakovl המע"מ ירד חזרה ל 17%
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אם בא לך להפעיל לחץ נכון ומכוון היטב : היבואנית של קורסאייר בארצנו היא tdsd ( דיברתי איתם פעם -> *ר* של אנשים )והיבואנית של TT הם הזיגזגים ( דיברתי איתם אין סוף פעמים -> צוקר של אנשים ) אם אני לא טועה .....ובאמת אפשר להפעיל לחץ כי אחרי הכול לא כול אדם יכנס ויקנה מע' קירור קיצונית ורוב האנשים שקונים את זה נמצאים כאן ובאתרים מקבילים ואפשר להתאגד ולא רק במחירים של המקרה הנ"ל אפשר גם לבקש להתחיל ייבוא סדיר אם הלחץ הוא נכון ...לדעתי זה שייך לכללי ...אגב
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים המערכת קירור של CROSAIR בנויה מחלקים של SWIFTECH.ניתן לקנות את החלקים בנפרד - יותר זול. (וגם מאפשר לבנות מערכת טובה יותר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.