פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים קווסטים (Quests) הם הכי ארוכים ויש כאלה ממש מצוינים, צריך לייצר עוד קווסטים!
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים 1. קצת סטינו מהנושא2. כל משחקי המיסט ממש מפגרים... אתה רוצה חידות עם תמונות? קנה ספר חידות או משהו
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים 1. קצת סטינו מהנושא2. כל משחקי המיסט ממש מפגרים... אתה רוצה חידות עם תמונות? קנה ספר חידות או משהוLamma boy gotta' point...מיסט היה אחד מהמשחקים הכי גרועים שראיתי...2 היה בסדר3 היה חביב4 היה אפס!(נזכרתי במשחק שישבתי עליו הרבה זמן WOW...)
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אם בקווסטים עסקינן.. אז יש את RUNAWAY שהוא נחמד.. יש את THE LONGEST JOURNY הראשון עם מלא שעות משחק והמון חידות וגם הישנים כגון MONKEY ISLNAD, GRIM FANDANGO וכו..
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר איך הצלחתם לשחק בKOTOR הראשון פעמיים? כשבאתי לשחק בו שוב לא הצלחתי להתרחק הרבה מדנטואיןן. ידעתי כבר את כל הדיאלוגים בעל פה, כל הסיפורים והמשימות היו טריים ולמרות שחברתי לשחק בDARK (אוו... במקום לעזור לך אני אהרוג אותך) יצא כמובן שדברים הסתיימו כמעט אותו דבר ובגלל ההכרה לחצתי ENTER על כל הדיאלוגים ופרשתי לבסוף
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים גם אני אותו דבר, קוטור הראשון בפעם השניה זה פשוט לא זהלעומת השני שמתפתח אחרת לגמרי! (הקווסטים אומנם די זהים, במקום לעזור הורגים וכאלה, אבל קו העלילה הראשי משתנה לחלוטין)
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים דווקא מאוד נהנתי לשחק בראשון פעמיים (פעם אית בלייט סייד ועוד פעם בדארק סייד) ובפעם השלישית ניסיתי קומבינציות בין השניים,האמת בפעם השלישית התחלתי להתייבש.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים המבחינה הזו באמת אפשר לשחק רק פעמיים, לעומת BG שבגלל ריבוי הדמויות היה לו קצת יותר משחקיות חוזרת
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים אני עכשיו משחק במשחק הראשון ואני די מאוכזב ציפיתי ליותר.למה אי אפשר להלחם נורמלי?אני צריך להביא פקודות בעכבר וזה ממש מסובך וקשה לנצח ככה אויבים כי עושים הגנה וכל זה.ובכלל המשחק הזה די מעצבן אני לא מבין כמעט מה עושים לאיפה הולכים.מישהו יכול להסביר לי על המשחק הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.