פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר אין שום ספויילר,hell גמרתי את המשחק ואני עדיין מנסה להבין כמה דברים ממה שהספקתי לקרוא מההודעה שלך היה כתוב משהו על הורדת מסכה ודברים כאלה... גם אם אתה עדיין לא פיענחת, המנע.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אין שום הורדת מסכה לא לדאוג...לפחות אני לא ראיתי את האופציה הזאת בדרך שאני שיחקתי,בגלל זה אני רוצה לדעת.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים ספוילר?לא הוא לא מוריד את המסכה, בשום אופציה שתנסה (אני לא בטוח שזו מסכה בכלל)
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אתה ממש רחוק מסיום, משהו כמו 20 שעות משחק טאטואין (הכוכב חול) הוא הכוכב השני (בערך-תלוי באיזה סדר אתה עושה אותם) במשחק :bash: כמה שעות המשחק הזה?! 30 שעות?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים המשחק האחרון שלקח לי הרבה זמן לסיים היהBMFE... 18 שעות... אני יותר מדי כלי בשביל המשחקים של היום... דרך אגב KOTOR 2 לא אהבתי אבל מכיוון שאין מה לשחק אני משחק בו כרגע... ולTEATIME אפילו לך הקטינו את הLAMMA !!!! ;D ;D ;D ;D
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים חח חוקי הפורום חלים גם על למות...BMFE היה די קצר... זה לא שאתה כלי המשחקים של היום קצרים
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים חח חוקי הפורום חלים גם על למות...BMFE היה די קצר... זה לא שאתה כלי המשחקים של היום קצרים...לא היה משחק בשנה האחרונה שישבתי עליו 20 שעות...
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים לא היה משחק בשנה האחרונה שהיה ארוך מ20 שעות, חוץ מRPG שכנראה אתה לא משחקהם המשחקים היחידים שנשארו ארוכים וגם הם מתקצרים, KOTOR היה בקושי שליש מBG ובערך חצי מNWN וIWD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.