עבור לתוכן

שאלה לגבי נעילת AGP/PCI

Featured Replies

פורסם

בלוח שלי אין אפשרות ספציפית לנעילת ה-AGP/PCI, אלא רק לשינוי התדרים שלהם.

בהנחה ואני מעלה את הבאס מ-200 ל-233, על איזה תדר (בערך) אני צריך לכוון את ה-AGP/PCI? ???

פורסם

PCI - 33

AGP - 66

ככה זה אמור להיות וככה עדיף שישאר

אם אין נעילה מומלץ שלא תעשה OC !!!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה (מאוד).

אני חושב שאני אחזור למהירויות סטוק.

פורסם
  • מחבר

לאחר חיפוש מתיש מצאתי את אפשרות הנעילה בביוס, וכיוונתי אותה על 66/33.

עכשיו הביצועים במשחקים ירדו וגם הכרטיס התקרר. הגיוני?

פורסם

בגיוני מכיוון שהורדת את מהירות האפיק AGP .

לגבי הנעילה יש לוחות שלא נועלים שם את ה PCI\AGP אלה פשוט מגדירים להם את התדר ידני שזה 66 ו 33 וזה בעצם נועל אותם.

נ.ב עך איזה לוח מדובר?

פורסם

בגיוני מכיוון שהורדת את מהירות האפיק AGP .

לגבי הנעילה יש לוחות שלא נועלים שם את ה PCI\AGP אלה פשוט מגדירים להם את התדר ידני שזה 66 ו 33 וזה בעצם נועל אותם.

נ.ב עך איזה לוח מדובר?

מה? לפי מה שאתה אומר אני יכול לעלות תדר לאפיק AGP ואז בעצם הכ.מסך יעבוד מהר יותר (בעצם שיטה נוספת לOC של הכ.מסך) - וכמו שאני הבנתי זה ממש לא נכון- כי לא משנה איזה תדר תשים לאפיק AGP הכרטיס יעבוד באותם תדרים רק יתחמם יותר.

פורסם

הליבה של הכרטיס והזיכרונות באמת יעבדו באותם התדרים אבל התעבורה באפיק הAGP תהיה בתדר יותר גבוה.

פורסם

אז מה שווה להעלות אותם, יהיה שיפור בביצועים? כי כמו שהבנתי זה סתם יחמם את הכרטיס ולא ייתן איזה שיפור...

ואם כן - אז מה הקנה מידה? (כאילו כמה צריך לעלות כדי שיהיה שיפור?)

פורסם

זה יתן שיפור בביצועים אב לא גבוה מה שכן יתן לך שיפור בביצועים גבוה יחסית זה ה OC של הליבה והזכרונות של הכרטיס עצמו.

פורסם

זה יתן שיפור בביצועים אב לא גבוה מה שכן יתן לך שיפור בביצועים גבוה יחסית זה ה OC של הליבה והזכרונות של הכרטיס עצמו.

מה אתה אומר באמת?? (נו באמת אנשים תקראו מפרט לפני שאתם מגיבים...) ... איזה כיף שאמרת לי שאפשר לעשות OC ללילבה ולזכרונות, מה הייתי עושה בלעדייך....

או שבוא נגיד את זה במלים פשוטות? לא חידשת כלום! מן הסתם אפשר לעשות Oב ללילה ולזכרונות! אני שאלתי אם אפשר להגביר את הביצועים בעזרת הגברת תדר לAGP ! (כי אני הבנתי שזה לא נותן כלום.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים