פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אופציה ממש ממש נחמדה ושימושית.הדבר שממש עצבן אותי בגירסא החדשה, זה הכיתוב בכחול, ממש, ממש! מציק..אחי אם אתה רוצה לשנות את הצבע תעשה ככה...פתח את הקובץ cpuz.iniותדביק שם את זה[CPU-Z]TextFontName=MS Sans SerifTextFontSize=14TextFontColor=000000LabelFontName=MS Sans SerifLabelFontSize=14DMI=1Sensor=1SMBus=1זה יסדר לך את הצבע לשחור...Vatos-Locos זה לא בטוחאם מישהו ימצא את הנוסחה המתמטית שבה הוא מצפין את הקובץ יהיה הרבה יותר קל לזייףואפילו יהיה לו חתימה שמאשרת שזה "Verified" ככה שלעלות על זיופים יהיה יותר קשהנכון שבעריכת JPEG צריך עיני נץ כדי לתפוס זיוףאבל עכשיו גם עיני נץ לא יעזרולא בעיה לזייף קובץ של תמונה..אם הוא באיכות תמונה טובה...אז אתה משנה שם...ושומר הJPEG....ואפילו ואן גוך לא שם לב..!!...
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים תודה על התוכנה cupra!חחח פאדיחות לפרסם את שלי אבל חפיף בקטנהhttp://valid.x86-secret.com/show_oc?id=786אני חייב לציין שזה בלי אוברקלוק ובלי כלום!!!! חחח
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אני מקווה לקנות מערכת קירור רצינית ואז להתחיל להתעלל ממש במעבד שלי...אבל זה לבנתיים...2.6@3.1אגב ה3.2 שכתוב בחתימה זה היה המקיסמום שהגעתי אליו בטמפ' נורמלית אבל בחוסר יציבות מטורף....הכי יציב זה המיהירות שאני נמצא עליה עכשיו...http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=790אגב GFORCE איזה קירור יש לך?
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים ירון זה לא קל כמו שזה נשמעאם אתה תעתיק אותיות בודדות זה נותן לך יותר אפשרויות של דברים לזייףאבל גם יותר מקום לטעויותואם אתה מעתיק ומדביק מילים שלמות אז זה נותן לך פחות אפשרויות של דברים לזייףכלומר רק דברים שכבר קיימים בתמונה עם אותו רקעוגם יש את מה שאמרתי קודםפעם היית רואה תמונה היית ישר חושד כי אפשר לזייף תמונההיום אתה רואה Certification אתה קודם מאמין ואחרי זה שואל את עצמך
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אגב GFORCE איזה קירור יש לך?זלמן CNPS-7000cuהמחשב עומד מול החלון ומאוורר גדול מכניס עליו אוויר של 10 מעלותואני חישמלתי את המעבד שלי ליותר מ 1.7 וולט..
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אם מישהו ימצא את הנוסחה המתמטית שבה הוא מצפין את הקובץ יהיה הרבה יותר קל לזייףהקובץ לא מוצפןאפשר בכיף לפתוח אותו עם כתבן ולקרוא הכלהעניין הוא שבזמן ההעלאה הוא שוב מאמת את הנתונים
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים העניין הוא שבזמן ההעלאה הוא שוב מאמת את הנתוניםלא הוא לא, עשיתי אובר ל 3.7 ושמרתי את הקובץ (בלי לשלוח את הוריפיקציה)ניסיתי 3.8 והמחשב קרסעשיתי איתחול ב 2.6, שלחתי את הקובץ והוא קיבל
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אוקיי אז כניראה שהחלק האחרון בטקסט מוצפן בשביל לאשר את המידע או משהו בסגנון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.