פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים שוחרר לפני כמה חודשים כבר:D27_TaiPan_0.1_EB_ED_Bpl_3.19_08.12.04מבוסס על טאיפן 0.1, אבל הוא שחרר גם גרסאות מבוססות 0.2.כרגע אני על ה-D26 הפרוץ שלו, שבהחלט עזר, ואפשר לי להגיע לבאס של 250 יציב בפריים, ופוסטים עם יותר אפילו.אז מישהו ניסה את ה-D27אים? ראיתם שיפור כלשהו?אני מחפש נואשות דרך לעבור באס 250.. אני יכול להגיע לווינדוס גם ב-260, אבל פריים נותן שגיעות אחרי זמן קצר בלבד.הבעיה לא בזכרון, MemTest 86 לא מוצא שגיעות. ניסיתי כל דבר שיכלתי לחשוב עליו, אבל לא הצלחתי לייצב אותו מעל 250 מה"צ.תודה.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה 1. אז ניסית את ה-27 לעומת ה-26 ולא ראית שיפור? אין טעם לעבור אליו? 2. חשבתי על הוולט מוד הזה, הוא נראה די פשוט אבל אין לי ניסיון בהלחמה ואני חושש להרוס את הלוח. גם אין לי בכלל ציוד להלחמה, כלומר צריך לקנות אותו, שזו השקעה כספית. אגב, אם אני עושה את המוד, אני אצטרך להחליף קירור לצ'יפסט? כי אני מניח שהמעלות יעלו. כרגע אני נותן לו את המקסימום שאפשר (1.7) עם הקירור שבא על הלוח. אין מה לעשות יותר מלבד זה? :\
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים 1. אין שיפור נראה ..2. השבוע קניתי סט הלחמה שכולל מלחם , מתקן , גליל בדיל ב30 שקל.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר מגניב.איזה מתח אתה נותן לצ'יפסט שלך דרך המוד, שאתה מגיע לבאסים כאלה?החלפת לו קירור/עשית לו לאפינג/כל דבר נוסף אחד שעזר לך?
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים זה הCopperORB שהיה קירור לא רע בזמנו לSocket A , יש עליו ביקורת באתר.. http://www.digit-life.com/articles/thermaltakevolcano2copperorb/copfin.jpg
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים סליחה, אבל מה זאת התוכנה הזאת? מה היא עושה? ומה זה בכלל לאפינג???TNX IM A N00B
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים לאפינג זו פעולה של שיוף בסיס הגוף קירור כדיי לאפשר מגע יותר טוב עם הצ'יפ החם להעברת חום בצורה טובה יותר.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר זה הCopperORB שהיה קירור לא רע בזמנו לSocket A , יש עליו ביקורת באתר.. http://www.digit-life.com/articles/thermaltakevolcano2copperorb/copfin.jpg סחתיין על המקוריות תודה! ומה התוכנה הזאת עושה? זאת לא תוכנה, מדובר על ביוס פרוץ ללוחות NF7.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.