פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים אוקי אז ככה, טני יודע שזה מטורף ולא הגיוני אבל הכל עובד ויציב ובשיביל להראות שאני לא משקר צלמתי תמונת מסך וגם קטע ווידאו.. בוא ניתן לתמונות לדבר: DFI NF4 480 HTT [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים נראה לי החברה מאירופה מתחילים לפחד מאנשים מפה , גונבים להם את השיאים כל הכבוד נ.ב פירסמת ב אקסטריםסיסטם?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים הלו כתבי חדשות!תכתבו משהו!! שיא עולם שני באותו שבוע!!השיא הקודם לא היה 436 או משהו?כאילו עקפת אותו ב-ה-מ-ו-ן?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים פשוט הפרוייקט שלך עלה! http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=515 140% שיפור
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים המתח הוא 1.552מה היה השיא הקודם?השיא של העולם הוא שלך עכשיו???איזה קירור יש לך???HTT אני מבין הוא כמו FSB?למה הורדת כל כך את המכפלה ??אתה לא חושב שהמעבד יעמוד במכפלה של 6 לפחות(2800MHZ)?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים ה-90 ננו מטר האלו.... רררר על כמה המכפלה של ה-HTT? ועל איזה מחלק הזכרון? ורק תן לי להוסיף -
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: משוגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע משהו פצצההההההההההההההההההההההה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.