עבור לתוכן

עד כמה OC יכול צ'יפסט של SIS 651 לסבול???

Featured Replies

פורסם

עכשיו יש לי OC במעבד ל1.9..שאני עובד 2.0...הוא מתכבה לי לפעמים בלי סיבה...

ראיתי אנשים שעשו OC רצחני למעבד כמו שלי...(עדיין בקירור אויר)...

אם אני דואג לקירור של הצ'יפסט....אז אני יוכל לדאוג לOC יותר גדול??.

פורסם

לא יודע איפה ראית אבל עם מעבד כמו שלך ועם לוח פחות או יותר כמו שלך הוצאתי2100 עם קירור גז !!!

המעבדים האלה ידועים באי אהבתם לאובר קלוק

פורסם

אני הגעתי ל 1.83 (סלרון 1.7 ווילמאט)

וקירור הציפסט לא יתן לך יותר כי המעבד הזה כמו שטייקון אמר שונא OC :/

פורסם
  • מחבר

אני הגעתי ל 1.83 (סלרון 1.7 ווילמאט)

וקירור הציפסט לא יתן לך יותר כי המעבד הזה כמו שטייקון אמר שונא OC :/

אז אין מצב אני יכול להביא אותו אל מעל 1.9??..

כי הוא עצמו לא חם..!!...הוא בוולט של דיפולט...לא התעסקתי עם זה...

במאמץ הוא 55 השיא שבשיא...

ובעבודה רגילה 25-26 ככה..

זה קשור לחום<??

פורסם

לא קשור לחום, הליבה עצמה לא מיועדת ל OC , אי אפשר להגיע איתה רחוק, יכול להיות שתצליח לעבור את ה 1.9 איכשהו אבל לא ליותר מדי...

דרך אגב אני הגעתי ל 1.9+ אבל לא יציב ועם מתח של 1.58 ! (הלוח שלי דפוק נותן מתח יותר קטן מהסטוק) :/

פורסם
  • מחבר

לא קשור לחום, הליבה עצמה לא מיועדת ל OC , אי אפשר להגיע איתה רחוק, יכול להיות שתצליח לעבור את ה 1.9 איכשהו אבל לא ליותר מדי...

דרך אגב אני הגעתי ל 1.9+ אבל לא יציב ועם מתח של 1.58 ! (הלוח שלי דפוק נותן מתח יותר קטן מהסטוק) :/

אני לא יודע איך לשנות מתח....איך??

פורסם

אם הלוח שלך הוא P4S533-MX כמו בחתימה אז:

הורדתי את החוברת שהגיע לך עם הלוח אם למחשב ולפי מה שהיא מראה אין לך בביוס אפשרות לשנות מתח, רק באסים :/

אם לא אז:

תחפש CPU VOLTAGE או משהו דומה ...

נ.ב

אתה שמת לב שאתה מעלה באס לידו יש עוד מספר שכתוב 33, ברגע שאתה מעלה את הבאס המספר הזה משתנה, וזה לא טוב שהוא משתנה, צריך לנעול את המספר הזה , המספר הזה הוא התדר של ה PCI ואסור שהוא ישתנה אחרת דברים לא טובים יכולים לקרות :silly:

מנסיון עם לוחות של SIS (יש לי לוח כמו שלך רק יותר מתקדם) אין להם שמה נעילת AGP/PCI ולכן כדאי ועדיף לא לעשות OC ...

פורסם
  • מחבר

אם הלוח שלך הוא P4S533-MX כמו בחתימה אז:

הורדתי את החוברת שהגיע לך עם הלוח אם למחשב ולפי מה שהיא מראה אין לך בביוס אפשרות לשנות מתח, רק באסים :/

אם לא אז:

תחפש CPU VOLTAGE או משהו דומה ...

נ.ב

אתה שמת לב שאתה מעלה באס לידו יש עוד מספר שכתוב 33, ברגע שאתה מעלה את הבאס המספר הזה משתנה, וזה לא טוב שהוא משתנה, צריך לנעול את המספר הזה , המספר הזה הוא התדר של ה PCI ואסור שהוא ישתנה אחרת דברים לא טובים יכולים לקרות :silly:

מנסיון עם לוחות של SIS (יש לי לוח כמו שלך רק יותר מתקדם) אין להם שמה נעילת AGP/PCI ולכן כדאי ועדיף לא לעשות OC ...

נראה לי שאני עדיין בגבול ה33....או 34...בעיקרון בPCI יש לי כרטיס קול...ובAGP הגיפורס...מיצידי שילך הכטיס מסך..!!...ואז אני יקנה את מה שאני רוצה....

6800GT או X800XL....הכל תלוי בלוח...שאני יקנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים