עבור לתוכן

שאלות בקשר לתוצאה בSuperPI ובקשר לשיפורה

Featured Replies

פורסם

המערכת שלי סיימה חישוב SuperPI ב-41 שניות (של 1MB),האם זה בסדר או שזה איטי מדי? (המערכת כרגע ללא אוברקלוק)

כיצד ניתן לשפר את מהירות החישוב מלבד אוברקלוק? מה יגרום לחישוב מהיר יותר,מהירות שעון גבוהה יותר או מהירות באס גבוהה יותר? (מי מהם ישפיע יותר?)

תודה,

עמית

פורסם

תוצאה סבירה, ולא תצליח לשפר את התוצאה שלך בלי לעשות אובר קלוקינג.

את הבאס לא תצליח לשנות הוא תמיד יזוז סביב ה 2 גיגה, ככל שתעלה את ה mhz של הלוח תיהיה חייב להוריד את מכפלת ה htt.

לחישובי pi מהירות המעבד היא החשובה יותר, אבל אין להמעיט גם בשאר ביצועי המערכת - זיכרון ולוח.

יש לך אחלה מפרט ל oc, עם ה fdi וה gskill4800 זה יהיה עצוב לא לעשות oc :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תוצאה סבירה, ולא תצליח לשפר את התוצאה שלך בלי לעשות אובר קלוקינג.

את הבאס לא תצליח לשנות הוא תמיד יזוז סביב ה 2 גיגה, ככל שתעלה את ה mhz של הלוח תיהיה חייב להוריד את מכפלת ה htt.

לחישובי pi מהירות המעבד היא החשובה יותר, אבל אין להמעיט גם בשאר ביצועי המערכת - זיכרון ולוח.

יש לך אחלה מפרט ל oc, עם ה fdi וה gskill4800 זה יהיה עצוב לא לעשות oc :xyxthumbs:

אני עצוב מהרגע שהוצאתי את המחשב מהקופסא .. חח פחדתי להפעיל SuperPI כדי לא להעמיס עליו :)

האוברקלוק למעבד יידחה למועד לא ידוע מפני שכרגע הטמפ' של המעבד די גבוהות גם ככה בקירור סטוק ,אבל כשתגיע המערכת קירור מים שאני אזמין יהיה על מה לדבר.

נ.ב: מהו טווח הטמפ' של המעבדים מהסוג שיש לי? נדמה לי שהטמפ' שיש לי גבוהות מפני שקודם היה לי P4 -אז השוותי את הטמפ' שלו אליהן.

פורסם

נכון קופרה, רק חבל שהוא השיג LA לג'יגה, אני לא מבין את האנשים שעושים את הטעות הזו. ה- LE סביר להניח יהיו הרבה יותר טובים לג'יגה בקלוקים של 1T.

פורסם
  • מחבר

לא היה לי מושג שיש הבדל .. :\ לא כולם מבינים בתחום כמוכם.

תוכלו לענות על השאלה ששאלתי בקשר לטמפ'?

'

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עם המפרט שלי קיבלתי רק 42 שניות ומישהו אמר לי שזה קשור ל2T Timing שיש לי בביוס..

לפי מה שקראתי הזכרונות שלי עובדים רק על 2T ... האם זכרונות אחרים רגילים כמו adata,samsung גם עובדים רק על 2T?

פורסם

איפה קראת שהזכרונות שלך עובדים רק על 2T?

נשמע לי תמוה

כל זכרון שראיתי עד עכשיו (כולל ADATA ו TWINMOS)

עבדו ב1T כמו גדולים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים