פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים או שיש בעיה במעבד,או שהכפתור לא יושב טוב על המארז,לכן הוא כל הזמן זז וזה גורם לכיבוי
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים יכול להיות גם בעיות ב- POWER MANAGEMENT.תבדוק מה מוגדר ב- BIOS ותכבה כל מה שקשור לנ"ל.
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר תגדיר נסגר מעצמואמממ אני משחק FAR CRY והוא באמצע נכבה לי. זה פתאום קרה היום פעמיים באמצע FAR CRYאו שיש בעיה במעבד,או שהכפתור לא יושב טוב על המארז,לכן הוא כל הזמן זז וזה גורם לכיבויהמעבד בן שבוע אז קשה לי להאמין שזה הסיבה, ומה זאת אומרת כפתור? על איזה כפתוק אתה מדבר? אתה מתכוון אולי לחיבור של החשמל והמחשב?
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים נכבה או דופק ריסט?ביטלת את ה-auto restart ככה שהוא יציג לך מסך כחול במקרה של בעיה?
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר הוא פשוט נכבה ( לא ריסט, נכבה ) ללא הודעה מוקדמת. שמתי לב שזה קורה לי רק שאני משחק FAR CRY אז נדמה ליזה משהו שקשור למשחק? האם זה יכול להיות שהמשחק מכבה איכשהו את המחשב?
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר אממ אין לי מושג מישהו יכול לענות?*קבלו תיקון, המחשב לא נכבה רק ב-FAR CRY אלה גם בווינדוס וזה קורה כל פעם שאני עושה משהו במחשבבבקשה מישהו יכול לעזור לי?! :-\
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר זה יכול להיות בגלל שהספק שלי הוא 230 וואט ויש לי פנטיום 4 AMD 3000 ?אז אולי כנראה הוא לא מספק מספיק חשמל?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים זה יכול להיות בגלל שהספק שלי הוא 230 וואט ויש לי פנטיום 4 AMD 3000 ?אז אולי כנראה הוא לא מספק מספיק חשמל?מה זאת אומרת??
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים רק שאלה: למה אתה לא בודק מה הטמפ'? לא חשבת אולי שזאת הבעיה? בכל אופן , יש סיכוי גדול גם שזה הספק.
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר בדקתי טמפ' אבל אני לא מבין בזה כל כך אז לא אומר לי הרבה, 40-50 , אני יודע שזה נורמלי.<צונזר ע"י אחראי הפורום>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.