פורסם 2005 בפברואר 720 שנים אחים שלי יש לי כרטיס מסךGeforc 4 mx 440 64 mb תגידו אני יכול לעשות OVERCLOCK ולהגדיל קצתאת הביצועים..ואם כן אז בכמה?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים http://www.guru3d.com/rivatunerאל תצפה לשיפור משמעותי בביצועים, אבל שיפור קטן חביב יורגש.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים אתה יכול לעשות OC (אין לך קירור פסיבי אני מקווה....), תשתמש בRivaTuner.*בכל מקרה, די חבל על המאמץ אתה לא תשיג שיפור משמעותי. תעשה את זה רק אם אתה נהנה מזה.בכל מקרה בהצלחה. 8)*עריכה:תעלה כל פעם ב10MHz לליבה ו10MHZ לזיכרון עד שתתחיל לראות ארטיפקטים ותרד טיפה עד שזה יהיה יציב.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים כאשר את נכנס ל RivaTUner יש שתי אפשרויות. האחת לשנות את מהירות השעון ומהירות הזכרונות של ה Driver והשניה לשנות את מהירות הליבה והזזכרונות של הכרטיס..מה לשנות?תודה מראשאודי
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים זה נמצא בחלק של הדרייבר, איפו שכתוב דרייבר אמורה להיות לשונית או משהוא כזה, שם עליך ללחוץ על הכפתור הימנית של העכבר שם יש לך כמה תמונות בחר את זאת שנראה כמו כרטיס מסך שם אתה נכנם לחלון ושם אתה עושה אובר קלוק.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים עדיין אני לא מבין... אולי לא חידדתי את דברי!יש אפשרות לשמות את מהירות הליבה והזכרונות תחת ה Target Adapter ויש אפשרות לשנות את מהירות הליבה והזכרונות תחת ה Driver Settings.מה ההבדל? יש הבדלים בתוצאות?תודה מראש
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים יש לי כזה ובקירור פסיבי הגעתי איתו למהירות ליבה390 וזכרונות-345זה היה ביום ממש קר הוצאתי את המחשב....עד שאבא התעצבן אז אני משאר שיכולתי לעלות קצת יותר....וAQWAMARK03 הגעתי מ 4900 ל 5993 (עם מעבד 2.4)
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים בrivatuner נכון כשעושים אובר קלוק אז יש תחום שאחריו זה כבר עושה סימן של אסור לעבור או משהו כזהמה קורה אם אני עובר את זה?זה יגרום לנזק כלשהו לכרטיס מסך שלייש לי FX5200 128מגההשאלה שלי היא האם אפשר להעלות מעל לתחום הכחול התוכנה או שזה יגרום לנזק כלשהו?
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים אין כזה דבר תחום שאחריו זה עושה סימן של אסור....אתה יכול לעשות אובר קלוק עד כמה שהכרטיס יכול....שאין משהו אחריו...וכל עוד אתה מגיע לזה בלי שהכרטיס יתחמם יותר מידי ושישאר יציב שלי ארטאפקטס אז לא יקרה לא נזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.