עבור לתוכן

לא יכול לראות סרטים !!! תעזרו לי בבקשה ;]

Featured Replies

פורסם

שמעו אנשים אני לא יכול לראות במדייה פלייר קבצי מדייה כגון שavi mpg  וכו'...

סרטים לא יכול לראות ולא שום קובץ אין בעיה במדייה פלייר בטוח יש בעיה אחרת .! אני יודע שזה לא בעיה במדייה פלייר כי בדקתי ,

אני לא יודע מה לעשות ...אני נואש חהחה ! ;]]]

בבקשה תנסו הצעות לפתרון הבעיה !

אני לא יכול לראות שום סרט שום קובץ מדייה ! לא דע' מה לעשות ניסיתי תוכנות צפייה שונות,

אני אחרי פירמוט והתקנתי מחדש את כל מה שצריך לא דע' חסר משהו הצילו לפני הפירמוט הכל עבד יפה !  :nixweiss:

אולי בקודקים

• תגובות 45
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התקנת דרייברים של הכ.מ.?

פורסם

יש לי השערה, יכול להיות שכרטיס המסך מכוון להציג סרטים במסך אחר ולכן אתה לא רואה סרטים (זה קורה בכל סרט? האם זה קורה גם במוזיקה?)

פורסם

אתה מקבל הודעה כלשהי (אם כן תכתוב אותה פה)?

אם אתה רואה חלון שחור איפה שאמור להיות התמונה אז מאוד יכול להיות שזה מה שאמור TeaTime

ורק בשביל להיות בטוח תוודא שמותקן לך המדיה פלייר האחרון:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b446ae53-3759-40cf-80d5-cde4bbe07999&displaylang=en

פורסם
  • מחבר

יש לי מדייה פלייר 10 לא עזר ניסיתי גם 9 !

מוזר זה עבד לפני הפרמוט !

ואין הודעת שגיאה ! פשוט רואים רקע שחור וזהו ושומעים וזהו !

פורסם

מכיוון שנהרס לי ה WINDOWS לפני כמה שעות, אני לא זוכר איפה זה, אבל תנסה ב OPTIONS יש לך HARDWARE ACCELERATION ואתה יכול להזיז את ה SLIDER מימין לשמאל (FULL או NONE), תשים על NONE), תשמור, תסגור את התוכנה, תריץ שוב ותגיד אם זה עובד..

פורסם
  • מחבר

מכיוון שנהרס לי ה WINDOWS לפני כמה שעות, אני לא זוכר איפה זה, אבל תנסה ב OPTIONS יש לך HARDWARE ACCELERATION ואתה יכול להזיז את ה SLIDER מימין לשמאל (FULL או NONE), תשים על NONE), תשמור, תסגור את התוכנה, תריץ שוב ותגיד אם זה עובד..

גבר אני וינדוס עברית

אפשרויות של מה של המדייה פלייר או המחשב? תסביר למה אתה מתכוון...

ודבר עברית החהח :lol:

פורסם

אם בחרת כבר להשתמש ב WINDOWS עברית, אז תנסה לתרגם, מאיפה לי ? וגם זה בהגדרות של ה MEDIA PLAYER לא של משהו אחר....

פורסם

גבר תקשיב שנייה למה שאומרים לך פה.

הייתה לי פעם את הבעיה הזאת.

גם לי היה כך שרק שומעים אך לא רואים את הסרט והאזור של הסרט שחור. תגדיר באפשרויות של הכרטיס מסך שתראה את הסרטים במסך של המחשב.

(בקיצור, תחפש לעשות מה ש-tea timer אמר)

תנסה ותודיע!

עריכה: ד,א- אם מחובר לך גם הטלויזיה למחשב אז יכול להיות שהפתרון זה רק לנתק את הטלויזיה.

פורסם

באיזה כרטיס מסך אתה משתמש?

פורסם

אני לא חושב שהכרטיס מסך גורם פה לבעיה.... פשוט תיכנס להגדרות שלו ותעשה שהמסך של המחשב יהיה ה-primary בלי עוד מסך! (שלא יהיה לך clone!!)

תעשה מהר מה שאמרתי לך!

גבר תקשיב שנייה למה שאומרים לך פה.

הייתה לי פעם את הבעיה הזאת.

גם לי היה כך שרק שומעים אך לא רואים את הסרט והאזור של הסרט שחור. תגדיר באפשרויות של הכרטיס מסך שתראה את הסרטים במסך של המחשב.

(בקיצור, תחפש לעשות מה ש-tea timer אמר)

תנסה ותודיע!

עריכה: ד,א- אם מחובר לך גם הטלויזיה למחשב אז יכול להיות שהפתרון זה רק לנתק את הטלויזיה.

פורסם

אני לא חושב שהכרטיס מסך גורם פה לבעיה.... פשוט תיכנס להגדרות שלו ותעשה שהמסך של המחשב יהיה ה-primary בלי עוד מסך! (שלא יהיה לך clone!!)

תעשה מהר מה שאמרתי לך!

:lol:

למה אתה חושב שזה לא חבילת הקודקים? תמחק את כל חבילות הקודקים, תפעיל מחדש את המחשב.

ואז תתקין מחדש מדיה פלייר, תתקין DivX וXviD וac3filter בנפרד! (תוריד אותם אחד אחד! אל תוריד שום חבילת קודקים!)

DivX - www.divx.com

XviD - http://www.divx-digest.com/software/xvid.html

בXviD תוריד את הראשון או השני.

Ac3filter - http://prdownloads.sourceforge.net/ac3filter/ac3filter_0_70b.exe?download

פורסם

הוא אמר שהוא כבר ניסה לתקן תבעיה עם הקודקים ולא עזר....

פורסם

נו זה הרי בטוח התנגשות קודקים. יש כמה קודקים לאותו פורמט במחשב שלא מתאימים אחד לשני. כמו שאמרו לך, ץצחוק הכל ותתקין קודק קודק, לא בחבילות.

ותוריד את ה"למבינים רציניים בלבד!!" מהכותרת שלך, זה לא חוקי ומציק לי בעיניים.

פורסם

בבקשה תנסו הצעות לפתרון הבעיה !

אני לא יכול לראות שום סרט שום קובץ מדייה ! לא דע' מה לעשות ניסיתי תוכנות צפייה שונות לא עזר ניסיתי מלא חבילות קודקים לא עזר !

אני אחרי פירמוט והתקנתי מחדש את כל מה שצריך לא דע' חסר משהו הצילו לפני הפירמוט הכל עבד יפה !

אל תתקין שום חבילות קודקים! תמחק לגמרי את כל חבילות הקודקים מהמחשב שלך ןתעשה את כל מה שרשמתי לך בהודעה הקודמת!!!

זה באמת יכול לפתור את הבעייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים