עבור לתוכן

מחפש גוף קירור ומאוורר עד 300 שקל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להחליף את הקירור לATHLON XP 2500 שלי לקירור טוב שלא ירעיש הרבה ובגלל זה אני מוכן להשקיע עד 300 שקל בגוף קירור טוב ולקנות מאוורר רגיל שלא עושה הרבה רעש. חשבתי אולי על הThermalRight XP-120 אבל אני לא בטוח אם הוא מתאים כי רק במקום אחד ראיתי שהוא מתאים אז אם מישהו יודע שזה יכול להתאים אז שיגיד לי או שתתנו הצעות לגוף קירור טוב במקומו ומאוורר לא רועש.

תודה.

פורסם

ראיתי הרבה אנשים שנותנים המלצות על הסילנט טאור...אז תנסה...אומרים עליו שהו טוב

פורסם

ה XP120 לא מתאים לסוקט A

הסיילנט טאוור כן מתאים והוא דיי טוב אבל הוא מאוד מסורבל ואני מעדיף להשאיר אותו לבחירות אחרונות (אחרי שמבטלים אפשרויות טובות יותר)

הבנתי שאתה רוצה קירור שקט, הייתי ממליץ על ה SP97 עם אנרמקס, אבל זה עובר את התקציב שלך

הייתי ממליץ בחום על הזלמן CNPS אבל לא ציינת איזה לוח אם יש לך, ככה שאי אפשר לדעת אם הוא מתאים או לא, במידה והוא מתאים הוא אחד הסינקים המומלצים שיש היום.

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי זה Abit NF7-S ומצטער שלא הסברתי את עצמי נכון אבל אני מתכוון 300 שקל רק לגוף קירור, מאוורר בשבילו זה כבר משה אחר.

ה-SP-97 עשוי מנחושת והוא מאוד כבד בגלל זה לא? וגם הזלמן כבד ויכול לשבור את הסוקט לא?

פורסם

אתה יכול פשוט להשכיב את המחשב אם זה כל כך חשוב

פורסם
  • מחבר

עזוב אני לא ישכיב את המחשב בגלל גוף קירור

פורסם

כמה שטויות...

אין צורך להשכיב את המחשב, לפחות לא עד 1 קילו.

הסינקים האלה אכן כבדים יותר ממה שהסוקט אמור לסחוב, ובגלל זה הם מגיעים עם חיבור "קונטרה" מאחורי הלוח האם, הם לא משתמשים בתפיסת הסוקט אלא בחורי העיגון.

(מה שאומר שחד פעמי בהרכבה הראשונה תצטרך לפרק את הלוח אם מהמארז).

פורסם

מה זה עוזה שהסינק ממש גדול וכבד?

פורסם

הכובד זה בגלל שהסינק עשוי נחושת ולא אלומיניום, והגודל זה בגלל שאתה צריך שטח פנים גדול לפיזור החום ומאורר גדול.

פורסם

אבל המאורר לא תופס את כל הסינק הוא לא מתחמם מהאוויר הם במארז עצמו?

פורסם
  • מחבר

אז אם אתה לא חושב על הכסף עדיף לקנות את הSP97? הביצועים שלו יותר טובים?

בקשר למאוורר אני חושב שאני לא צריך לקנות כי י ש לי את המארז של Compucase 6a19 וקניתי לפני כמה זמן את המאוורר 120 מ"מ של VANTEC THERMOFLOW ולחבר שלי יש גם אותו מארז והוא יכול לתת לי את המאוורר שלו שבא עם המארז ואז יהיו לי שני מאווררים רגילים מקדימה ומאחורה ואת הVANTEC אני ישים על הגוף קירור

אוי שכחתי שאי אפשר לשים 120 מ"מ על הSP97 אז כנראה שאני צריך גם מאוורר בשבילו

פורסם

אתה יכול לקחת את הוולקנו 12

פורסם

nehmia' לא כל כך הבנתי את ההודעה שלך, המאורר בזלמן יושב באמצע הסינק אבל הסנפירים מסביב מתקררים ע"י המאורר הזה.

כמובן שטמפרטורות חלל המארז משפיעה על חום הסינק וזאת הסיבה שחשוב לשים מאוררים במארז, לשמור על טמפרטורת חלל נמוכה.

Bone, אני מאמין שה SP97 עם מאורר טוב (אין צורך במאורר מרעיש, העיקר שיהיה מאורר סביר וטוב, לדוגמא ה ENERMAX 92MM) הסינק יפיק ביצועים טובים יותר מאשר הזלמן

אבל! הזלמן זול ממנו בחצי מחיר, ומפיק ביצועים מצויינים בשקט כמעט ממשי.

ככה שעדיין יש יריבות גם בלי קשר למחיר.

הוולקנו12 זה ההצעה הכי ביזארית ששמעתי בתארד כזה

בשביל שהסינק יפיק ביצועים סבירים הוא צריך מאוד מאוד להרעיש! וגם אז הביצועים שלו דיי חלשים...

אין לו יכולת להתמודד אפילו במעט, ברמת הסינקים שהוצעו פה.

פורסם

אוקי הסיילנט טאוור רק במקרה שיש לך לוח עם חורי עיגוןתאו הsp97 +מאוורר חזק

פורסם
  • מחבר

אם אני לוקח את הSP97 עם מאוורר של אנרמקס שאני מקווה שהוא לא רועש אז הטמפרטורה של המעבד תהיה הרבה יותר נמוכה מאשר עם הזלמן או שכדי להגיע לטמפרטורות הרבה יותר נמוכות צריך מאוורר רועש וחזק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים