פורסם 2005 בפברואר 620 שנים המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו .מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו .מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?תבדוק ווירוסים.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר תודה , אין לי כרגע שום תוכנת וירוסים , הם פשוט משתלטים לי על המחשב יותר מדיי ואני לא כ"כ אוהב ... אבל כשאין ברירה .על איזה אתם ממליצים ?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים תוכנת אנטי וירוס מומלצת: KAPERSKY ANTI-VIRUSתוכנות SPYWEAR מומלצות: AD-AWEARE, SPY SWEEPERאתה חייב לעבוד עם תוכנת אנטי וירוס ולנקות עם תוכנות לניקוי רוגלות !
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אם אתה עובד בלי אנטיוירוס ותוכנות נגד ספייוור , אז 99 אחוז שהבעיה שלך נגרמת מוירוסים/תוכנת ריגול.תוכנה מעולה להסרת ספייוור - Ad-Aware SE Personalלוירוסים - קספרסקי.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים חיברת לאחרונה משהוא לחיבור יואסבי שלך הצורך משאבים מהמערכת?התקנת תוכנה כלשהיא לאחרונהבדוק בקובץ רגסטרי איזה תוכנות רצות לך ברקע?בהצלחה
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר תודה לכולם , שמתי SPYWARE DOCTOR וזה פתר לי את הבעיה , אני עכשיו מריץ את קספרסקי והוא מצא לי ב-20% "רק" 85 וירוסים ... היו לי פחדים נוראיים מהנורטון האחרון שהתקנתי , הוא פשוט גנב לי את המחשב !!! אבל קספרסקי תוכנה מעולה . עכשיו לעניין : המעבד נרגע לגמרי והוא חזר לעבוד כמו GOOD OLD 3.2E . עכשיו הוא על 56 מעלות , שזה סביר לגמרי לפרסקוט . רק שהייתי בטוח שסוף סוף עליתי גם על הבעיה למה ה-6800GT שלי מתחמם ל-72 מעלות תחת NFSU2 . אבל זה לא קשור . כנראה אני באמת יצטרך להחליף אותו ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.