עבור לתוכן

המעבד על 100% !

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו .

מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?

פורסם

המעבד שלי לאחרונה התחיל גם במנוחה להראות תחת TASK MANAGER שהוא כל הזמן על 100% פעילות , ואני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים ועלייה בחום של הכרטיס מסך ושלו .

מה יכול לגרום דבר כזה ? הפעילות מתבצעת תחת היישום SYSTEM ב-TASK MANAGER . מה זה יכול כבר להיות ?

תבדוק ווירוסים.

פורסם

וגם spywares ו-adwares ליתר ביטחון.

פורסם
  • מחבר

תודה , אין לי כרגע שום תוכנת וירוסים , הם פשוט משתלטים לי על המחשב יותר מדיי ואני לא כ"כ אוהב ... אבל כשאין ברירה .

על איזה אתם ממליצים ?

פורסם

תוכנת אנטי וירוס מומלצת: KAPERSKY ANTI-VIRUS

תוכנות SPYWEAR מומלצות: AD-AWEARE, SPY SWEEPER

אתה חייב לעבוד עם תוכנת אנטי וירוס ולנקות עם תוכנות לניקוי רוגלות !

פורסם

ממליץ במיוחד גם על Microsoft Anti Spyware (beta) וSPYBOT.

פורסם

אם אתה עובד בלי אנטיוירוס ותוכנות נגד ספייוור , אז 99 אחוז שהבעיה שלך נגרמת מוירוסים/תוכנת ריגול.

תוכנה מעולה להסרת ספייוור - Ad-Aware SE Personal

לוירוסים - קספרסקי.

פורסם

פשוט תעשה SCREEN SHOT ל PROCESS LIST ב TASKMANAGER ותשים פה...

פורסם

חיברת לאחרונה משהוא לחיבור יואסבי שלך הצורך משאבים מהמערכת?

התקנת תוכנה כלשהיא לאחרונה

בדוק בקובץ רגסטרי איזה תוכנות רצות לך ברקע?

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם , שמתי SPYWARE DOCTOR וזה פתר לי את הבעיה , אני עכשיו מריץ את קספרסקי והוא מצא לי ב-20% "רק" 85 וירוסים ...

היו לי פחדים נוראיים מהנורטון האחרון שהתקנתי , הוא פשוט גנב לי את המחשב !!! אבל קספרסקי תוכנה מעולה .

עכשיו לעניין : המעבד נרגע לגמרי והוא חזר לעבוד כמו GOOD OLD 3.2E :) . עכשיו הוא על 56 מעלות , שזה סביר לגמרי לפרסקוט . רק שהייתי בטוח שסוף סוף עליתי גם על הבעיה למה ה-6800GT שלי מתחמם ל-72 מעלות תחת NFSU2 . אבל זה לא קשור . כנראה אני באמת יצטרך להחליף אותו ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים