פורסם 2005 בפברואר 820 שנים WOW!!!פשוט מעבד חלומי!!כל הכבוד אליאור! עכשיו מעניין כמה הוא עושה על מתחים יותר גבוהיים...ומה הטמפרטורה ב 2700 MHZ?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים תוצאה מצוינת!אהבתי את הסביבת עבודה, בעיקר את ה LCD הקטן והמתגים(שליטה על המערכת גז?) מתחת למסך.למי ששאל - מתחת ל 10 שניות נדמה לי - אבל במערכות חזקות מאוד, עם לינוקס וכל מיני אופטימיזציות.לא הגרסא הרגילה של סופר פאי.יש ויכוח שלם בנוגע לחוקיות הסופר פאי והאופטימיזציות השונות(אופטימיזציה לפרסקוט, ל A64 וכו').היה על זה פעם תרד ארוך(מאוד) באקסטרים סיסטמס....אתה מוזמן לחפש אותו....
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים חזקק.. שיהנו מהשיא.. אני והקרור מים שיבוא בעתיד ניתן להם בראש כל הכבוד על התוצאות המרשימות עם המעבד התמים
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים חזקק.. שיהנו מהשיא.. אני והקרור מים שיבוא בעתיד ניתן להם בראש כל הכבוד על התוצאות המרשימות עם המעבד התמים נסה יותר משהו כמו LN2...
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים נסה יותר משהו כמו LN2...LN2 + פיני או יפני משוגע + טמפ' של -30 צלזיוס בפינלנד + מעבד "cherry picked" = שיא עולם.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים כמעט.. יהיה לי מעבד:orange picked+30C near Rehovot+crazy israeli+water coolדומה.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים חזקק.. שיהנו מהשיא.. אני והקרור מים שיבוא בעתיד ניתן להם בראש כל הכבוד על התוצאות המרשימות עם המעבד התמים dream on...
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מעניין, אם איזה מפרט אתה עובד (זכרונות / דגם לוח ספציפי / ספק) בשביל להגיע לזה?
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים בבקשה, דיון מאקסטרים סיסטמס על SuperPi 1M, אתה מוזמן לחפש בו את התוצאות...http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=36835&highlight=superpi+seconds
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים 1. Andrewv - 10.0 seconds - windows - P4C 2.8 Ghz @ 3,36 Ghzאז קודם כל ידעתי שאני לא סניל, ויש שיא שהוא 10 שניות.אבל מישהו יודע להסביר את זה?פנטיום 4 באוברקלוק מתון, בווינדווס עושה 10 שניות?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.