פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אני לא חושב שיש לך סיבה לקנות ספק חדש FIRE15 אם הספק 400W HEC 20PIN שלי שזה לא משהוא מיוחד מחזיק את הX800XL 1GIGA TWINMOSS SP UTT @3.42V ומעבד ב2.5GHZ-2.6 ועדיין לא סיימתי לעבוד על המחשב אז נראה לי שהספק שלך יספיק בהחלט . בלוח אם יש אפשרות לחבר חיבור MOLEX וגם חיבור FDD 5/12V וגם 4PIN 12V חוץ מה24PIN ATX2.00על מנת לספק זרם יותר יציב אז נראה לי ההיה בסדר
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אוקי אז אני מבין שספק 550 וואט בהחלט יספיק...והשאלה היא איך אני מחבר את החיבור 20 פנים ללוח של 24 פנים?נ.בבייטר אני מיצטער שאני לוקח לך את התרד פשוט חבל ליפתוח תרד נוסף על שאלה כזו...
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אתה מחבר את ה20PIN מהחלק התחתון של חיבור ה24PINהחלק התחתון הוא הצד שיותר קרוב לPCI SLOTSבכול מקרה אל תדאג מכיוון שאין אפשרות פיזית לחבר בדרך שונה, החיבור פשוט לא נכנס.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אויי חזק ,יש הכבוד אליאור זה spaw ? וזה עוד על אוויר, מעניין מה יהיה עם הגז עד לאן תגיד מאוד מסקרן. ו BlackDawn ל dfi אי אפשר לחבר ספק של 20 פינים כמו ב asus או ב gigabyte, אבל אפשר ולא מומלץ להשתמש במתאם.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר All the new DFI NF4 based motherboards support both 20-pin and 24-pin power supplies. It is recommended that a higher wattage power supply with the 24-pin connector be used for utmost stability. Combined with the onboard power regulating components and the flexible BIOS options, these new DFI boards can deliver performance without compromising stability! Best regards, http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=51564&page=1&highlight=dfi+psu+pin המעבד הוא UPCW אני משתמש בספק: Antec True Power 550W EPS12v - 24pin וכבר ראיתי צריכה של כמעט 400W (אמיתי) בmemtest. תודה
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אוקי אז אני מבין שאני צריך להחליף גם את הספק....אתם חושבים ש ENERMAX 460W PS 24P יספיק?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אויי חזק ,יש הכבוד אליאור זה spaw ? וזה עוד על אוויר, מעניין מה יהיה עם הגז עד לאן תגיד מאוד מסקרן. ו BlackDawn ל dfi אי אפשר לחבר ספק של 20 פינים כמו ב asus או ב gigabyte, אבל אפשר ולא מומלץ להשתמש במתאם. אז כנראה הDFI שלי הוא גירסה מיוחדת
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר All the new DFI NF4 based motherboards support both 20-pin and 24-pinpower supplies. It is recommended that a higher wattage power supplywith the 24-pin connector be used for utmost stability. Combined withthe onboard power regulating components and the flexible BIOS options,these new DFI boards can deliver performance without compromisingstability!Best regards,http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=51564&page=1&highlight=dfi+psu+pinאנגלית קטן ?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מישהו יכול להסביר בקצרה מזה HTT?נוספו המון מושגים בזמן האחרון, לאן נעלם הFSB והBUS :'(?מישהו יכול קצת להסביר איך הדברים עובדים במערכות החדשות?ומה ההבדל בין תזמונים T1 וT2?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מחבר some late night numbers just a quick one, all on stock air and vcore... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.