עבור לתוכן

נדפק לי המאוורר של הכרטיס מסך (Radeon 9800PRO), צריך הצעות לחדש

Featured Replies

פורסם

המאוורר של הכרטיס מסך שלי שבק חיים, Radeon 9800PRO  של Gigabyte, ואני צריך המלצה למאוורר אמין ולא יקר מידי.

אני לא עושה OC, אני רק צריך מאוורר אמין, ולא רועש, ושלא יהרס לי שוב. אשמח להצעות, תודה מראש  ;)

פורסם

הקירור של גיגהבייט(ההיטסינק) , גם ככה לא רע בכלל , אני פשוט הייתי קונה מאורר 80ממ יחסית חזק(איזה טרמלטייק SF2 עם לד כחול) ושם אותו על סלוט PCI מתחת לכרטיס שינשוף אוויר וזהו , זה מספיק טוב...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה, רק אתה יכול לתת לי בבקשה לינק למה שאמרת כי אני לא מוצא את זה:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

פורסם

מה הקשר על

PCI

stinger - תחזור לסיאס ;]

אתה מעיף את המאוורר 40 מילימטר שיש לך שם.

מוציא את החשמל , ושם מאוורר 80 מילימטר עם גומיות , ממש על ההיסטינק

2-3 גומיות (שאתה עושה איתם סיבוב כפול סביב הכרטיס) יתפסו לך את המאוורר צמוד ביותר לגוף הקירור של הכר טיס

שהוא גם ככה שטוח יחסית , ושום חלק לא בולט ועלול לפגוע במאורר.

זה מה שאני עשיתי , וזה מקרר יותר טוב מהמקורי.

בהצלחה.

פורסם

סיילנסר

פורסם

שגיא , יש מין דבר כזה לכל כרטיס PCI המתכת הזאתי(BRACKET?) אתה מוציא אותה מאיזה כרטיס לא שימושי ומחבר אליה מאורר בעזרת כבל ואז שם את המתכת מאחורה ומבריג והמאורר נושף אוויר ישר לתוך הכרטיס , וזה גם יותר אפקטיבי כי המאורר לא צמוד אז יש יותר אוויר...

כמו בתמונה כאן :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אתה טועה.

נתחיל מזה שכמו שהראת את התמונה שלך , אם הוא יעשה את זה , המאוורר שלו יזרוק אויר לחלק הקידמי של הכרטיס

איפה אין כמעט היט סינק , או שהוא יכסה רק חלק מההיט סינק.

ושהכרטיס רחוק אולי האויר יפגע בכל הכרטיס (מה שגם לא יקרה במצב שלנו) אבל הלחץ אויר יהיה נורא חלש. לא תיהיה עוצמה.

ברגע שהוא מחבר את המאוורר כמו שאמרתי לו , ומצמיד אותו , עדיין יש את המרווח הזה של 2 סנטימטר בערך מהמאוורר להיט סינק עצמו

(המרווח נמצא איפה שאז היה המאוורר הישן , שעכשיו במקומו יש שקע קטן)

וזה יתן לי קירור הרבה יותר אפקטיבי.

מה שאמרת זה רעיון טוב , לקירור כר טיס מסך , אבל בתור משהו נוסף , אקסטרה כזה , ולא במקום מאוורר ראשי של הכרטיס.

פורסם

תנסה לחבר את המאורר לגוף קירור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים