עבור לתוכן

מחפש מאוורר שקט (בהנחה שזו הבעיה שלי)

Featured Replies

פורסם

שלום :)

המחשב שלי רועש מאוד, ואני מניח שהבעיה היא במאוורר,

לכן השאלה שלי לכאן היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות שיהיה שקט מאוד (רצוי שממש לא ישמעו שהמחשב פועל בכלל)

ומה מחירו, תודה.

פורסם

איזה מעבד? איזה סוקט? וגם איזה לוח אם?

ובשביל לבדוק אם המאוורר של המעבד רועש פשוט  תפתח את המארז (בזמן שהמחשב עובד) ותכניס את היד שלך כדי שהוא יעצור (לא להרבה זמן) ותבדוק אם שזה לא מסתובב עדיין יש רעש אז זה ממשהו אחר... ככה אתה יכול לבדוק על כל אחד מהמאווררים שנמצאים במארז.

זה שיטה ערבית  :silly: אם אתה רוצה משהו אחר אז פשוט תכבה את המארז ותנתק את המאוורר של המעבד ותפעיל את המחשב... תבדוק אם עדיין יש רעש ותכבה.. לא אמור לקחת לך יותר מ 10 שניות לבדוק אם שקט או לא ככה שזה לא ישרוף כלום, אם זה לא זה תנסה את השיטה על כל אחד משאר המאווררים במחשב.. וזה יכול להיות רעש גם מההארדיסק ;]

אחרי שגילית את הבעיה , במידה שזה מאוורר, אתה יכול להוציא אותו ולנקות אותו מאבק וגם לשמן אותו... יש מדריך פה באתר איך לשמן... זה אמור לעזור :)

פורסם

יש במחשב מספר מאוררים שיכולים להרעיש, כל אחד בגודל שונה, אז תבדוק קודם, באיזה מאורר מדובר (ספק ? מעבד ? לוח אם ? כרטיס מסך ? מארז ? )..

פורסם
  • מחבר

אני ינסה את השיטה של Red-AnGel...

יכול להיות שהרעש הוא או מהמאורר או מההארדיסק. אני יבדוק בעוד מספר ימים...

פורסם

זה מסוכן לעצור את המאוורר באמצע העבודה כמו ש Red-AnGel מציעה. זה יכול לדפוק את הציר של המאוורר ורק לגרום לו להרעיש יותר.

פורסם

דבר ראשון זה מציע לא מציעה :s07:

דבר שני אני לא מאמין שבזה שהוא יפסיק את העבודה של המאוורר ל-5 שניות זה ידפוק אותו (ואמרתי שזה עבודה ערבית :silly: ), מה שגם נתתי עוד אפשרות לנתק אותו מהספק וזה בטוח לא ידפוק כלום.

פורסם

שלום :)

המחשב שלי רועש מאוד, ואני מניח שהבעיה היא במאוורר,

לכן השאלה שלי לכאן היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות שיהיה שקט מאוד (רצוי שממש לא ישמעו שהמחשב פועל בכלל)

ומה מחירו, תודה.

עשיתי לך חצי מהעבודה ... ;D תקרא את הודעה 12 בקישור הבא:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=106656.msg894082#msg894082

פורסם
דבר ראשון זה מציע לא מציעה

דבר שני אני לא מאמין שבזה שהוא יפסיק את העבודה של המאוורר ל-5 שניות זה ידפוק אותו (ואמרתי שזה עבודה ערבית ), מה שגם נתתי עוד אפשרות לנתק אותו מהספק וזה בטוח לא ידפוק כלום.

אכן הה קפצה לה ככה בלי סיבה. תודה על תשומת הלב.

ובנוגע למאוורר לא אמרתי שזה שהוא יפסיק אותו ל-5 שניות יהרוס אותו. הקטע שאם הוא עוצר אותו באמצע הסיבוב המאוורר חוטף מכה שעלולה לעקם אותו קצת ככה שהסיבוב שלו לא יהיה חלק ויעשה שמיניות, מה שיגרום ליותר רעש.

אני חושב שההצעה השניה שלך יותר טובה מהראשונה ובגלל זה הערתי.

אגב אני מעדיף לעצור את המאווררים לפני שמדליקים את המחשב בעזרת עיפרון או עט ואז כל פעם לשחרר אחד אחד ולהקשיב לרעש.

פורסם

אכן הה קפצה לה ככה בלי סיבה. תודה על תשומת הלב.

ובנוגע למאוורר לא אמרתי שזה שהוא יפסיק אותו ל-5 שניות יהרוס אותו. הקטע שאם הוא עוצר אותו באמצע הסיבוב המאוורר חוטף מכה שעלולה לעקם אותו קצת ככה שהסיבוב שלו לא יהיה חלק ויעשה שמיניות, מה שיגרום ליותר רעש.אני חושב שההצעה השניה שלך יותר טובה מהראשונה ובגלל זה הערתי.

אגב אני מעדיף לעצור את המאווררים לפני שמדליקים את המחשב בעזרת עיפרון או עט ואז כל פעם לשחרר אחד אחד ולהקשיב לרעש.

נחמד לדעת, אף פעם לא חשבתי על זה ככה :xyxthumbs:

פורסם

אני חייב לציין שבמעבד CHIPSET הדפוק שלי, דווקא כשאני עושה את זה ככה, הרעש מפסיק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים