פורסם 2005 בפברואר 420 שנים שלום לכולם יש לי מעבד פרסקוט 3.0 שעבר אובר קלוק ב20% ל 3.6הוא עבד ככה במשך כחודשיים ולא היו לי איתו כל כך הרבה בעיות לאחר כחודשיים הורדתי אותו ל 10% 3.3 כיום המחשב לאחר כחצי שעה +- קופא ועושה צליל מוזר כזה שבוקע מהרמקוליםאו שהוא פשוט מפעיל את עצמו מחדשיש סיכוי שהלך המעבד?או שיכול להיות שאלו המאווררים שהוספתי..(יש לי כרגע 5 מאווררים 80mmרגילים)יש לי ספק 550 ג'נרליק לא של חברה מסויימת יש עליו מדבקה של midi com יבואן חלקים בישראל ככה שהספק נראה רגיל לעומת הספקים הנמכרים בשוק למרות שיש לו 2 מאווררים..איך אני יכול לדעת אם זה המעבד או הספק?והאם יש סיכוי שהלך המעבד באמת?(למרות שאני עכשיו כותב מהמחשב שלי)שחכתי לציין שהמאוורר שעל המעבד הוא זה שקיבלתי איתו המקורי..
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים המעבד לא הלך זה בטוח.תבדוק קודם שהמערכת יציבה בסטוק, התקיעות שלך יכולות להגיע גם מבעיית תוכנה. אחריי זה תתחיל להעלות שוב.
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים המעבד לא הלך זה בטוח.תבדוק קודם שהמערכת יציבה בסטוק, התקיעות שלך יכולות להגיע גם מבעיית תוכנה. אחריי זה תתחיל להעלות שוב.איך בודקים שהוא יציב??..כי לי יש בעיות של כיבוי לא רצוי (כנראה הצ'יפסט יותר מדיי חם)...
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים sis בדרך כלל לא עובד עם oc, אממ אתה יכול לבדוק עם תוכנת מאמץ כמו prime95, תריץ אותה כמה שעות, אם אתה לא נופל שם המחשב יציב מבחינת חומרה. ותנסה לברר שוב מאיפה מגיע התקיעות יש סבירות גדולה שזה בעיית תוכנה - תוכל לבדוק ב event viewer אולי זה יתן לך כיוון. בהצלחה
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים sis בדרך כלל לא עובד עם oc, אממ אתה יכול לבדוק עם תוכנת מאמץ כמו prime95, תריץ אותה כמה שעות, אם אתה לא נופל שם המחשב יציב מבחינת חומרה. ותנסה לברר שוב מאיפה מגיע התקיעות יש סבירות גדולה שזה בעיית תוכנה - תוכל לבדוק ב event viewer אולי זה יתן לך כיוון. בהצלחה אבל על איזה קונפיגרציה להריץ אותה...יש שם כמה אפשרויות...אני לא יודע מה לבחור...ואיך אני בוחר באיזה כמה שעות??
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים די כבר לגנוב את התרד שלו!! לך מפה, קישטבחזרה לנושא - נסה לנתק את כל המאוררים שהוספת, אם זה עובד הנה התשובה אם לא, נסה להחזיר את ה OC ל 20 אחוז אם זה עובד אז כנראה שהעמבד התרגל לזה? ??? ואם זה גם לא עובד תחזיר לסטוק ותבדוק
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר גנב תרדים פתח אחד משלך..די כבר לגנוב את התרד שלו!! לך מפה, קישטבחזרה לנושא - נסה לנתק את כל המאוררים שהוספת, אם זה עובד הנה התשובה אם לא, נסה להחזיר את ה OC ל 20 אחוז אם זה עובד אז כנראה שהעמבד התרגל לזה? ??? ואם זה גם לא עובד תחזיר לסטוק ותבדוק ניתקתי את כל המאווררים וחיברתי אותם לעוד ספק שיושב מחוץ למארזשמתי את המעבד שוב על 20% המערכת רצה בסדר בינתיים עברו כמעט 3 שעותהכל חלק, כנראה הספק לא החזיק את כל המאוורריםאז הפיתרון שלי יהיה להשאיר את הספק הנוסף שהבאתי למאווררים וכנראה זה יפתור את הבעיהעכשיו עקרונית להשאיר מעבד על 20% כאילו מ 3.0 ל 3.6 עם מאוורר סטוק זה בסדר?הטמפרטורה במאמץ מגיעה ל 55-57
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר מצטער להקפיץ את התרד אבל יש התפתחויות..היום כל היום המחשב קפא כשהתחלתי לשחק במשחק הכדורגל החדש של eaכל פעם שזה קפא הלכתי להסתכל בביוס על הטמ"פ של המעבדוהיא הייתה 57מעלותהורדתי את התוכנה ai boost שעושה אובר קלוק ללוח שלי ועשיתי dc המעבד כרגע עובד 2500mhzוהטמפ 57 מעלות!!הלך המעבד?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים כמה אנשים פה לא יאהבו את מה שאני אגיד אבל...תיכנס לביוס תעשה restore defaultותן לחנות שקנית בה את המחשב לשבור את הראשכל עוד המעבד פועל הם לא יכולים להגיד לך כלום
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר ממ..אני החנות שבה קניתי את זה.... זאת החנות של אבא שלי..(שלי.. ) שאני ידע רק מה להחליף ואני יחליף זה לא בעיה להחליף חלקים
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר אז מה אתם אומרים להחליף את המעבד לנורטווד(3.0)?שווה לוותר על ה 1mb?או שעדיף להביא עוד פרסקוט אחד ופשוט להשאיר אותו בסטוק?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר אוקיי אז אני ינסה להשיג אחד 3.0 ואני ישאיר לו את הקירור המקורי של הפרסקוט..וימתח אותו ל 3.2..;]
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים תשמע, קודם כל, תאפס את ההגדרות בביוס כמו הציע לך זה שמעליי.אחרי זה, כשכל ההגדרות הן ברירת המחדל תפעיל את התוכנה הזו:http://www.memtest.org/download/1.50/memtest86+-1.50.floppy.zip(אתה מוריד אתה והיא מתקינה לך תוכנה לבדיקת זיכרון על דיסקט 1.44 רגיל)אחרי זה, תאתחל את המחשב ותפעיל אותו עם הדיסקט שיצרת. התוכנה תעלה אוטומטית ותתחיל לבדוק לך את הזיכרון.יש סיכוי טוב שאחד המודולים של הזיכרון אצל דפוקים.אם היא מסיימת את הבדיקה והכל בסדר, אני ממליץ שתתחיל להוציא כרטיסי PCI , התקני USB ודברים לא הכרחיים ותפעיל את המחשב ככה. אם הוא עדיין נתקע לך, אז אולי יש לך בעייה בלוח אם. (מעבד פחות סביר כי ממה שאני ראיתי לפחות רוב המוחלט של המקרים או שהוא עובד, או שלא עובד)הטמ"פ שלך סבירה מינוס, אבל היא לא גבוהה מספיק בשביל לגרום צרות.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.