פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אני לא אוהב אנשים שחושבים את עצמם יותר מידי ומיתנשאים על כולםאבל מכיוון שאתה כזה נחמד יש תמונה למטהואל תישכח"אל תיכתוב דברים שאתה לא מבין בהם"[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים לא מתנשא - יודע על מה מדברתלחץ על זה ותראה שאו שיעלה לך התקנה של SP1 או שיעלה לך קובץ טקסט שיגיד לך להתקין SP1או שזה דריבר רק ל-Windowx 9Xהנה ההוכחה שלך שלא תתווכח איתיישירות מהאתר הרשמי של VIA - תבחר Windows XP אז USB ואז USB2.0 וזה יביא אותך לדריבר בו כתוב במפורש הדבר הבאhttp://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=2For Win2K and WinXP, due to licensing agreements, a VIA USB2 driver package cannot be distributed online. Driver support for VIA USB 2.0 controllers requires Windows XP SP1 (Service Pack 1), Windows 2000 SP4, or system upgrade through Windows Update. Alternatively, please contact your motherboard manufacturer or the manufacturer of the USB 2.0 PCI card if you have misplaced their driver CD. The VIA USB2 driver package below can be installed after the Microsoft driver to further improve device compatibility.זה ממש לא חיוני
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר תפסיקו לריב בבקשה ותחזרו לנושא :\ מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק אני בודק איזה SP מותקנת במחשב שלי אם בכלל ?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר איך אני יכול להבין איזה SP יש לי ? רשום לי Ver 5.1 ( ואז עוד משהו בסוגריים ) אבל לא רשום SP1 או משהו כזה ..
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים יותר פשוט (וברור)control panelsystemרשום לך שםSystem:Microsoft Windows XPProfessionalVersion 2002Service Pack 1אם השורה האחרונה לא מופיעה אין לך SP1(אתה יכול להעלות תמונה אם אתה רוצה להיות בטוח)
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אם לא רשום שם Service Pack, אז אין לך לא את 1 ולא את 2. תתקין אחד מהם, זה אמור לפתור את הבעיה... רק זכור שיש השלכות על כל מערכת ההפעלה והמחשב אחרי התקנה של Service Pack.
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר טוב אז זהו שאם אין לי לא נראה לי שגם אני יכול להתקין כי יש לי ווינדוס לא מקורי, והבנתי שבשביל להתקין SP1 או 2 חייב ווינדוס מקורי נערך ^^
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים בדיוק הדגשתה את הדבר הנכון "לתאימות יותר טובה"ואם לא שמתה לב יש לו פה חוסר תאימות מכשיר עם USB2 מחשב עם USB2 אבל משהו פה לא תואם והוא פועל על 1.1וגם יש הרבה דברים שהם לא חיוניים למשל דרייברים לכרטיס מסך אבל אם אתה לא מתקין ביצועים יותר גרועיםויש מליון ואחד דברים שהם לא חיונים אבל מה לעשות בישביל שיפעלו כמו שצריך צריך את הדברים ה"לא חיוניים" האלולפותח הדיון תתקין את הדרייברים לדעתי אם יש לך אותם בדיסק אם לא פועל תמשיך עם הדיון הזה
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים למה אתה ממשיך להתעקש?כתוב לך בפירוש בלינק שאתה חייב SP1 ורק אחרי שהתקנת אותו אתה יכול להתקין את הדריבר הזה בשביל לשפר את הביצועים.אף בקר היום ל-USB2.0 לא דורש דריבר וזה ממש לא חוכמה להשווות את זה לכרטיסי מסך.זה פועל לו על 1.1 כי אין לו SP1תחפש בכל מקום שתרצה ותראה שבשום מקרה אין צורך בדריבר ל-USB2.0 ב-WinXP, צריך רק SP1 (או 2)תמשיך להתעקש
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים טוב תחשוב מה שאתה רוצה ואני אחשוב מה שאני רוצהאני הצעתי לו פיתרון שיעשה מה שבראש שלוועצה לחיים אל תיתנשא על אנשים גם אם הם טועים בבירור ומה שעשיתה זה היתנשאות "אל תגיד דברים שאתה לא מבין בהם" מה זה אמור להביע
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אני לא מתנשאאתה כותב דברים לא נכונים וזה פוגע בפורוםיש לי גם לוח עם ציפסט של via (במקרה שלי via KT400) וכל מה שיש בדריבר של ה-USB2.0 זה קובץ טקסט שאומר להתקין SP1
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר בדקתי וגם אצלי בדיסק יש קובץ README שמראה לך איך להוריד SP1 :\ בקיצור נדפקתי ועכשיו אני צריך לפרמט ולהתקין גרסה עם SP1
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אפשר לדעת איך פגעתי באיש?הייתי יכול להרוס לו את המחשב? לפוצץ אותו? להכניס לו וירוס?ושוב פעם אני אשווה לכרטיסי מסך מישהו יגיעה יגיד אני צריך דרייברים אני אגיד לו כך את Xואז מישהו יגיד לא כך את Y אתה לא מבין כלום אתה אידיוט אתה לא מבין שזה דריברים ישנים?אז אתה מבין זה דיי אידיוטי כי מה שאני רוצה להציע זה סוג של דריברים שהוא יותר ישן אבל אולי יהיה יותר טוב (כמו שקרא לא מעט)אבל אז מישהו אחר מגיע ומביע את דעתן אבל בדרך ממש לא בוגרת והנקודה שאין מי צודק או לא שניהם צודקים וככה אתה היתנהגתה מיצטער להגידפעם הבאה תקן אל תתחיל להיות הבחור החכם שיודע הכל וכולם קטנים עליואני חייב להגיד אם כבר אני כאן שזה לא מעט פעמים קורא פה וזה דיי עצוב ועוד ביכלל ממנהל אז שלא נדבר
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אתה משווה דברים לא קשוריםה-USB2.0 לא עובד לו בכלל זה לא שיש לו דריבר איטי ואתה מציע לו אחד טוב יותר (כמו מה שאתה מתאר)אתה מציע לו פיתרון שפשוט לא נכון, לא יפעל, לא יעזור ויבזבז לכולנו את הזמן.במקרה שאתה מתאר אין צודק וטועה, יש השוואת ביצועים. במקרה פה אתה טועה כי מה שאתה מציע לא יפעל בכלל כי חייבים SP1.אם ה-USB2.0 היה עובד הייתי אומר אולי הדריבר הזה ישפר את הביצועים - אבל זה לא המקרה כאן.אתה לא יכול לצפות שתכתוב דברים לא נכונים על הפורום ואף אחד לא יפריך אותך, זה שאתה מתעקש שאתה עדיין צודק זו בעיה בפני עצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.