פורסם 2005 בפברואר 420 שנים יש לי מעבד עם סטפינג ישן (אני חושב) ואני לא מצליח לעבור את FSB של 155 יכול להיות שהוא ישן מדי (הP4 533 בין הראשונים בארץ) מה אומר ה אותיות ומספרים האלו ?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אני לא בקיא בסטפינגים של אינטל אבל אני רואה שהמעבד הוא על מתח סטוק :-\ תנסה להעלות מתח , אל תעלה ליותר מ1.6 כי אז המעבד יחזיק לא הרבה זמן ... ותדאג אחרי העלאת המתחש המעבד לא יעבור את ה50 מעלות במאמץ הכי גבוה ...
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים המעבד לא יציב עם יותר מידי חום גם כן ... תחליף קירור או שתמרח משחה טוב ותחליף לאיזה sf2 . יכול להיות שהספק שלך הוא ג'נרי ולא נותן מספיק מתח ולכן המעבד בעצם לא על מתח יותצר גבוה גם כן אם הוא ג'נרי אז הוא נותן מתח לא יציב ואז המעבד יורד אל מתחת ל1.5 כמו בתמונה ! וזה מה שמגביל אותך ... אל תקנה ספק חדש !!! ! תנסה אצל מישהו עם ספק נורמאלי ואז תדע
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר קירור SPARK7+מעלות 35 מנוחה45 מאמץספק 400 CODEGENאבל מה הסטפינג אומר ?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים הדרך לדעת ספינג באמת היא להוציא את המעבד ורשום את מה שרשום שם ... מה שרשום בCPUZ זה רק הקבוצה ...
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר שיגע הסיילנט טאור (ואני יחליף קירור)אני ירשום מה שכתובונחזור לדיון הזהתודה לכל התגובותנ.בקהילה אדירה (ויהיה רק יותר טוב)
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר הגיע SILENT TOWER קירור מטורף אני חושב שהספק מגביל אותי לא מסיים 3DMARK (עף החוצה בלי שום הודעה) אולי זה יעזור לקבוע אם הספק טוב ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.