פורסם 2005 בפברואר 320 שנים אני רוצה לעשות OC לליבה לR9550 ל325 שיהיה כמו 9600NP.איפה אני שומר שכשהוינדוס יעלה יהיה OC? כמו בRivaTuner אני מתכוון..
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים אתה פשוט עושה למעלה SAVE מתחת לפרופיל.... רק שים לב שאתה צריך לעשות פרופיל חדש, כי אי אפשר לבצע שינויים על הפרופיל של הדיפולט בהצלחה
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים אם אתה רוצה שזה יעלה ביחד עם הווינדוס שם קיצור דרך של ATI TOOL בתיקיית הStartup בהתחל.
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים לפנאטיק אני חושב שהוא התכוון שאיך הוא ישמור את ה OC ככה שכל פעם המחשב יעלה ה OC עדיין יהיה , ולא איך להעלות את התוכנה ישר עם ההפעלה של הווינדווס (ככה לפחות הבנתי מדבריו ) לפותח התראד ברגע שעשית OC ושמרת כמו שאמרתי בתגובה שלי למעלה , זה ישאר ב OC שקבעת ולא ישתנה, בדיוק כמו OC למעבד...
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר אחי תראה..גם אני חשבתי שזה ככה..הקטע הוא שאחרי שאני שעשיתי פרופיל חדש וקראתי לו 9600NP, עשיתי Load, ואז המהירות של הליבה משתנה, אפילו רואים את זה באוורסט, אבל ברגע שאני יוצא מהתוכנה או ממזער אותה אפילו [הLoad יורד] הOC יורד.אשמח אם תוכל לעזור לי.
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים אתה פשוט צריך לעשות בצד שמאל SET CLOCK וזה שומר את זה גם אם אתה יוצא מהתוכנה... ככה זה אצלי לפחות
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר מוזר, זה לא פועל לי..אני יודע שאפשר דרך הדרייבר, אבל אני מבין שצריך להוסיף משהו.אולי אתה מכיר את זה?
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מוזר, זה לא פועל לי..אני יודע שאפשר דרך הדרייבר, אבל אני מבין שצריך להוסיף משהו.אולי אתה מכיר את זה?אולי הכרטיס נעול לאוברקלוק כמו הכרטיס שלי..תנסה להתקין את הדרייברים של אומגה אולי זה יעבוד ..(אצלי זה פתר את הבעיה)
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים יש בעיה בגרסא הנוכחית והיא לא נותנת לישמור -לפחות לי תעשה OC על RAD LINKER(או איך שמאייתים ) -אחרי שאתה מתקין את הלינקר אז תלחץ לחצן ימני על הדסקטופ ותגיע לתוכנה מקווה שעזרתי gm
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים או שתצרוב ביוס (מסוכן ומוריד אחריות ) בדריברי אומגה כבר יש RAD LINKER אז תשתמש בזה ... תוריד את הדריברים מהאתר- www.omegadrivers.net
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.