פורסם 2005 בפברואר 220 שנים אני מתלבט... החנות שאני קונה מהם, מציעים לי ללכת על ה-Coolermaster Aero 7+ אבל קראתי פה ב-HWzone שה-Volcano 12 יותר טוב... לא יודע מה כדאי? והחנות לא עושים את זה בשביל כסף כי זה אותו מחיר, הם אמרו לי לקחת מה שבא לי.
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים בהחלט וולקנו 12(וזה מניסיון עם 2 גופי הקירור על אותו מארז ואותו מעבד בידיוק)עם הוולקנו :35מנוחה ו40-43 מאמץאירו 7+ :40 במנוחה , 45-48 במאמץ...
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים גבר גבר בשביל להגיע לתוצאות של הוולקנו שהראת הבחור יצטרך לשבת עם כיסויי אוזניים ליד המחשב לדעתי עדיף Thermaltake Volcano SilentBoost K8 CPU Cooler שהוא גם חזק וגם יותר שקט מה שלא תחליט תדע האירוקול שקט אבל נטול ביצועים לחלוטין
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר גבר גבר בשביל להגיע לתוצאות של הוולקנו שהראת הבחור יצטרך לשבת עם כיסויי אוזניים ליד המחשב לדעתי עדיף Thermaltake Volcano SilentBoost K8 CPU Cooler שהוא גם חזק וגם יותר שקט מה שלא תחליט תדע האירוקול שקט אבל נטול ביצועים לחלוטיןלא הגזמת ..? נטול ביצועים לחלוטין?
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים ידידי אני ממש אבל ממש ממליץ על הוולקנוהוא מעולה ומשאיר לי את המעבד קריר ונינוחהשאלה היא אם אתה יושב בחדש בשקט או שומע מוזיקה בעודך במחשב, אם אתה לא עושה אוברקלוק רציני 3000 סיבובים לא נשמעים בכלל למעלה מזה זה מורגשתתחדש!
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים אתה תגיע ען קירור סטוק לביצועים הרבה יותר יפים מניסיון מה שגם מאורר בלואוור דוחף ממש מעט אויר תראה את כמות ה cfm של המאוורר
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים כל מעלה חשובה יותר קר משמעותו שני דברים 1) oc יותר גבוה 2) אם אין oc חיי מעבד יותר ארוכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.