פורסם 2005 בפברואר 220 שנים איזה לוח ברמה גבוהה ניתן לקנות במקום ה MSI NEO4 שתכננתי לקנות ? האם כדאי לחכות עוד קצת ?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר הוא פורסם אצל נועה ... אבל הם אמרו שהוא יגיע רק עוד חודש. יש משהו שאני לא יודע עליו ?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים יש את הA8N-SLI של אסוס או הK8NF-9/K8NXP-9 של ג'יגהבייט, כולם כבר זמינים בארץ
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים אתה יכול לנסות בפנדה, הם מציעים שם גם את הNEO4 וגם את הDIAMONDhttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_270_85_288אם גם להם אין אני הייתי הולך על A8N-SLI של ASUS.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים יש לי את ה-K8NF-9 ואני לא יכול להפסיק לשבח אותו מספיק... אם אתה צריך לוח למחשב החדש שלך, למעבד AMD64 ורוצה PCI-e זה הלוח שלך! החסרונות לעומת לוח High-End הום בעיקר פיירוול בחומרה מהגרסא החדשה ו-SATA II. אם אתה יכול "לוותר" על התכונות הללו, הלוח הזה מספק יחס תמורה\מחיר מעולה!
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר אני לא צריך לוח SLI. אני יכול להסתפק בלוח NFORCE3 אבל חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות כרטיס מסך - זה יהיה עדיף כרטיס PCIE עם לוח NFORCE4 . האם ה DFI LANPARTY מצדיקים את המחיר הגבוה שלהם ?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים אני לא צריך לוח SLI. אני יכול להסתפק בלוח NFORCE3 אבל חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות כרטיס מסך - זה יהיה עדיף כרטיס PCIE עם לוח NFORCE4 . האם ה DFI LANPARTY מצדיקים את המחיר הגבוה שלהם ? זה בדיוק היה השיקול שלי...לא.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים לDFI יש יכולות OC הטובות ביותרהMSI מצוין גם כן וזול יותרכדאי לחכות עוד קצת לפי דעתי
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר ה NEO4 נמכר ב 1000 ש"ח וה LANPARTY ULTRA-Dב 1600 ש"ח. למה ה DFI יקר ב 60% ?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים כי מדובר במוצר עם המווון hype סביבו וזה בדיוק העיתוי להוציא כמה שיותר כסף מכיסי הרוכשים המאושרים שרוצים להיות ראשונים עם המוצר ו\או חיכו לו כל כך הרבה זמן שהם לא יכולים להתאפק ורוצים אותו בהישג יד כמה שיותר מוקדם, עד כדי כך שהם יבלעו תג מחיר מפלצתי. אתה משלם פרימיום עבור מוצר פרימיום, ככה זה בחיים.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים ה-MSI NEO4 כבר זמין בארץ, היום קיבלתי הצעת מחיר מחנות מוכרת שטוענת שהלוח הזה אצלם במלאי...
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים ה NEO4 נמכר ב 1000 ש"ח וה LANPARTY ULTRA-Dב 1600 ש"ח. למה ה DFI יקר ב 60% ? הוא יקר יותר בגלל שיש לו תמיכה בDual Xpress Graphicכמו SLI רק שאפשר לחבר שתי Radeon לכן הוא יותר שווה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.