עבור לתוכן

יש הגבלה לאובר קלוק?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן גם לי ניראה שהזכרונות מגבילים אותי

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 36
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק בשביל לבדוק עם הזיכרון מגביל אותך,

שים יחס של 3:2 ושים 250 באס למעבד ותן לו 1.625V

אם זה עובד לך כמו שצריך תנסה לעשות את אותו OC רק תן למעבד פחות מתח.. תן לו 1.6 וזה יהיה סבבה

פורסם
  • מחבר

וואלה צדקת! :yelclap::xyxthumbs::D

הפריים 95 עובד, אין מסכים כחולים, אין התקעות של המערכת, טמפ' סבירה :yelclap:

ואפילו בשביל לבדוק אם זה באמת זה שמתי את הבאס על 254 בשביל להיות בטוח!! :biggthumpup:

אז רגע, עכשיו לתת למעבד מתח של 1.600? זה לא נמוך מידי או שזה בסדר?

פורסם

אתה יכול להוריד ל 1.6 ולבדוק אם זה יציב גם במתח הזה...

אתה רוצה להמשיך ולעלות את המהירות של המעבד?

פורסם
  • מחבר

טוב, הפריים 95 עבר אחרי שש שעות בערך, לא קרה כלום והווינדווס המשיך לפעול כרגיל :D

בטח שאני רוצה להעלות את המהירות של המעבד!!!

עכשיו רגע, מה זה אומר שעכשיו בזכרונות אני נמצא ביחס 3:2 ??? שהם עובדים לאט יותר? זה קצת לא ברור לי...

פורסם

זה אומר שהזיכרונות עובדים ביחס של 3:2 (ביחס למעבד...)

אתה על 1.625? תמשיך לעלות באס עד ששוב המצב לא יהיה יציב ותגיד לי איפה זה כבר לא יציב...

ניסית לבדוק מה קורה אם בבאס 254 זה יציב על 1.6 ולא על 1.625?

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהזכרונות עודים ביחס של 3:2 אבל זה מאיט אותם או משהו? כי לפני הם היו על 5:4

טוב בינתיים אני על 1.625 עם באס של 260, כבר חצי שעה עם פריים 95... להמשיך עם הפריים 95 או שחצי שעה זה לא מספיק? כי בד"כ שהפריים 95 נתקע הוא נתקע אחרי איזה 4 -5 בדיקות

המעבד יציב בבאס 254 גם ב1.6 וגם ב 1.625

***עריכה***

לעזאזל אני והפה הגדול שלי... חצי שעה אחרי שרשמתי את ההודעה הזאת (שעה בדיקה עם פריים 95) הווינדווס פיתאום נתקע ולא זז, העכבר מת והטמפ' של המעבד ירדה... עכשיו אני ינסה להוריד את הבאס ל 258 עם אותו מתח ואעשה עוד בדיקה עם פריים 95

**********עריכה שניה*********

טוב עשיתי בדיקה עם באס של 258 מתח של 1.625 ואני רוצה להמשיך לעלות מהירות, what next?

*****************עריכה שלישית************

כניראה שהבדיקה האחרונה שהרצתי על באס של 258 לא הייתה טובה כי היום נתקע לי המחשב באמצע משחק =/

אז הורדתי לבאס של 256 עם מתח של 1.625 ניראה מה יהיה עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים