עבור לתוכן

oc למעבד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1)תודה רבה-תגיד לי מה יהיו התוצאות גם אם אתה מוצא וגם אם לא.

2)מה יקרה רע למחשב?

3)לא הייתי בטוח שראית את ההודעה שערכתי..

• תגובות 39
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי קריאה במספר פורומים וחיפוש בגוגל , ראיתי שעל פי מספר אנשים אין אפשרות לנעול את התדר של PCI אצלך בלוח אם :Q

הלוח אם הזה בכלל לא משהו ל OC , גם שלי לא :|

בקיצור לפי דעתי עזוב את זה תשאיר ככה ואל תעשה OC..

בקשר למה שיכול לקרות אין לי מושג כי אף פעם לא ניסיתי אבל לפי אנשים ההארדיסק שלך עלול להתחרפן ויכולים לקרות עוד דברים לא רצויים...

מסכנה כל עוד אתה עם הלוח אם זה לא שווה לעשות OC

:S

פורסם

אני לא מכיר שום תוכנה של ASUS שנותנת לעשות OC !!! אני אשמח אם תביא גם לי לינק :P (למורות שאחרי חיפוש של חצי שעה לא מצאתי באתר שלהם כלום)

לתוכנה קוראים:

Ai Booster V1.01.04

והיא נמצאת פה..

http://www.asus.com/support/download/selectftp.aspx?l1_id=1&l2_id=15&l3_id=19&m_id=5&f_name=AIBooster_v10104.zip~zaqwedc

בבקשה..:]

פורסם
  • מחבר

בקשר לתוכנה...

השם שכתוב בצד( P4P800-E Deluxe ) זה שם התוכנה?

או שם הלוח שזה מתאים לו?

פורסם

ל - doreiny

למה רשום בלינק שנתת P4P800-E Deluxe  זה לא נראה לי מתאים לכל הלוחות אם... :/

בדקתי על הלוח אם שלי (P4S800D) וזה לא עובד :S

לפותח התראד

זה יכול להגיע למצב של שריפה של ההארדיסק...

התוכנה הזאת לא מתאימה לכל הלוחות תתחיל את ההתקנה ואם זה לא מתאים ללוח שלך זה לא יתן לך להתקין אותה וזה יעלה לך הודעה שתגיד לך שזה לא מתאים ללוח שלך, אם זה מתקין סימן שזה כן מתאים מה שאני לא מאמין...

פורסם
  • מחבר

לנסות לעשות את זה על שלי?

אם זה לא מצליח מזה כותב?

פורסם

מה שרשום בצד זה השם של הלוח שלי

זה יוטיליטיס שמתאימים לו

ללוחות שלכם זה לא מתאים סורי..עכשיו שמתי לב..

זה מתאים לכל ה p4p

וה p4c

פורסם
  • מחבר

טוב...

אם מישהו מכיר דרך או תוכנה לעשות קלוק למעבד שלי שיגיד.

פורסם

אל תגיב פעמיים !!! יש לך מה להוסיף תערוך את ההודעה הקודמת שלך !!!

לקח לי זמן לענות כי חיפשתי לך לינק... הנה תוריד http://mersenne.org/gimps/p95v238.exe (מותר לי לתת את זה האתר של היוצרים נותן להוריד זאת תוכנה חופשית) בקיצור תוריד ותתקין זה לא שואל שאלות ישר מתחיל את הבדיקה...

בגדול אחרי שהעלית 15-20 תריץ אותה ל 6 שעות אחרי שהעלית ב10 תריץ ל 3 שעות, אם אחרי 3 שעות זה לא נתקע סגור אותה ותמשיך להעלות...

שלום, עשיתי OC למעבד שלי, העלתי ב 10% ועכשיו הוא במהירות של 2878MHZ במקום 2.6, אני מריץ את PROB95 כבר מאתמול בערב (עכשיו 5 בערב) והוא בבדיקה של PRIMALITY TEST והוא רק ב 1.32% וזה נראה לי קצת מוגזם כי אתה אמרת להריץ בדיקה של 6 שעות, מה לא עשיתי בסדר? ולפי ה PC PROB של ASUS ה PCU כרגע ב 56 מעלות, קצת גבוה לא?

הפסקתי את הבדיקה והחום צנח ל 35 מעלות. האם אתה ממליץ להוריד את ה OC ל 5% או שזה חום נורמאלי?

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל ברוך הבא לפורום...

דבר שני קרא בבקשה את החוקים של הפורום!!! אם הייתה קורא הייתה יודע שאסור להתפרץ לטראדים של אחרים...

יש לך בעיה? פתח תראד משלך !

ובשביל שיעזרו לך יותר תציין לוח אם, מעבד...

נ.ב

אין לPRIME95 אחוזים מריצים את זה 6 שעות וסוגרים... או שלא הרצת נכון או שלא יודע מה... בכל מקרה פתח תראד משלך ויעזרו לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים