פורסם 2005 בפברואר 220 שנים בורג פח עם קוטר גדול יותר!!! כמה קשה להבין?!?! למה להתעקשצודק ולפותח התרד לפני שתגיד שאין שם הברגה כי היא נהרסה וכו' אז תבריג את הבורג החדש חזק כח שזה יעשה צורה לבורג החדש
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר אבל אין שם הברגה, מה לא ברור ?! את מה אני ירחיב ?! את החור בפח של המארז ?! זה סתם התרחב ואולי בפעם הראשונה זה הסתדר, אבל אם אני ירצה לפתוח שוב את המארז ?! אני רוצה פתרון שיחזיק זמן...
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים הבורג העבה יותר יעצב את הפח לפי ההברגה שלו ותוכל להכניס ולהוציא אותו כמה פעמים שאתה רוצה.לא תמצא שום פתרון אחר.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר אם הייתה רואה את המארז הזה, היית חוזר בך... אין פתרונות יותר יצירתיים למקרה הזה ? לא חייב דווקא פתרונות "בהישג היד"...
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים הפתרון המקצועי הוא לשחר את ההברגה (אני יודע את זה כי אבא שלי עושה את זה) עושים את זה עם מכשיר מאוד יקר שנקרא הלי-כוהל. אבל את זה לא תוכל לעשות פשוט תיקח את הברגים תלפף עליהם חומר לאיטום כיורים זה חומר לבן כזה וזה יספיק
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים אם הייתה רואה את המארז הזה, היית חוזר בך... אין פתרונות יותר יצירתיים למקרה הזה ? לא חייב דווקא פתרונות "בהישג היד"... אז אולי תראה אותו??
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים :kopfpatsch: :kopfpatsch: תקשיב אתה סתם הולך סחור סחור עם כל ההודעות האלה אני חושב שהבנתי אותך אני עובד בתחום יש לאבא שלי חנות מחשבים אני מכיר את התופעה שבמארזים הפשוטים והלא מושקעים של ה 200 שח יש מצבים שנשחק הפח של השקל וחצי אין ברירה אחרת חוץ מלהביא בורג יותר עבה ולהכניס פנימה אם זה כבר עבה מדיי תנסה להיות יצירתי כמו שהזכירו פה קודם ואם לא "כפרה" תקנה מארז חדש... אין משהו אחר ,אני לא מאמין שמישהו פה ייצר לך את המארז מחדש.. יום טוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.