פורסם 2005 בינואר 3120 שנים ככה...נכון מודדים מעבדים בGHZ (השיטה הישנה של אינטל)....מה זה אומר???..נגיד מעבד 2Ghz??...זה מספר הפעולות בשניה??.כלומר 2 מליון פעולות בשניה??..ואם זה לא מודד פעולות בשניה..אז מה זה מודד??
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים Hz אלה יחידות שבאות למדוד תדירותכמו תדר עבודה של מעבד, תדר רענון של מסך וכו'
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים לא,זה המהירות של המחשב. יש מעבדים עם 3.2Ghz מהירות. ואפשר ליקרוא את זה גם במגה בייטים,דוגמא: 3200Ghz אז אל תיתבלבל !
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים WTF?Hewbink כמה שטויות בתגובה אחת של 4 שורותקודם כל אי אפשר לקרוא לזה גם במגה בייטיםאפשר לקרוא לזה במגה הרצים או ג'יגה הרצים או אם בא לך קילו הרצים וגם הרציםוהרץ זאת יחידת מידה של תדירותכלומר כמה פעמים משהו קורה בשנייהאז אם מעבד עובד ב FSB של 800 מגה הרץ זה אומר שהוא עושה 8 מיליון פעולות בסיבוב שעון שלוובשנייה יש כמה סיבובי שעון ולפי זה מודדים את התדירות פעולות בשנייה
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים וואי מה הסתבכתםהרץ זה פעולות בשניה1GHZ זה מיליארד פעולות בשניה זהומעבד 2.4MHZ עושה 2.4 מיליון פעולות בשניה
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים זאת לא שיטה של אינטל... זה נתון טכני באלקטרוניקה/פיזיקה.HZ זה מחזור PER שנייה.Ghz אחד זה 1000 Mega Hz וזה אומר מיליארד (אם אני לא טועה) מחזורים בשנייה.בכל מחזור המעבד מבצע מספר פעולות, חישובים מתמטים עד כמה שאני יודע, לא יודע באיזה אופן כמה ולמה אבל זה בערך על רגל אחת מזה HZ - לשאלתך.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר אז המעבד שלי עושה 2 מילארד פעולות בשניה??שניה...1GHZ=1000MHZ1MHZ=1000KHZ1KHZ=1000HZ???תנו לי הגדרה קצרה של HZ..??מה זה LiorP23...אתה חדש פה לא??..ליאור תסביר שניה את הקטע עם הFSB?...כי זה לא נראה לי קשור...(ליאור הכנת שעורים באילן פרץ??)
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים HZ זה קצב שאלקטרון עושה משהו עם הפרוטון באטום אבל אני לא בטוח ... אז תשתוק, כי אתה מדבר שטויות (דרך אגב, זה אחד ההסברים הכי טפשיים ולא קשורים [לשום דבר!] ששמעתי. ) כבר הסבירו את זה בצורה הכי מובנת שאפשר. Hz זאת יחידה שבאה למדוד מחזוריות בשניה. למשל, כשהמסך עובד ב85HZ, זה אומר שהתמונה מתעדכנת 85 פעמים בשניה
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים Hz זאת יחידה שבאה למדוד מחזוריות בשניה. זאת התשובה הכי ברורה שנתנו כאן, וגם בערך היחידה שהיא נכונהבמעבדים זה כאילו מספר המחזורים בשנייה, כאשר הם עושים פעולה אחת במחזור (לעומת DDR שזה שתי פעולות במחזור אחד)
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים (ליאור הכנת שעורים באילן פרץ??) חחחח WTF גם אתם לומדים במכללת אורט? אילן פרץ הוא גם המורה שלי לעיצוב תוכנה. עאעאעאעאעא אני נכשל ביעילות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.