פורסם 2001 באוקטובר 1524 שנים מישהו ראה במקרה "של מי השורה הזו" בערוץ 2?אני משתדל להתרחק כמה שאפשר מתוכניות חיקוי עלובות ברמה נמוכה כל כך.
פורסם 2001 באוקטובר 1524 שנים הגרסה הישראלית היא פשוט גועל נפש. הספיק לי שראיתי פעם אחת כשהם ניסו לחקות מכשף מג'נין שמתמחה בגלגולי נשמות.
פורסם 2001 באוקטובר 1524 שנים תשמע ראיתי פעם תגרסה האמריקאית 80% מהבדיחות שלהם לא הבנתי... זה לא אומר שהגרסה הישראלית טובה יותר. אני מבין את כל הבדיחות שלהם והבדיחות שלהם פשוט מעולות.בגרסה האמריקנית מדובר בשחקנים אמיתיים ברמה שיודעים לאלתר בצורה איכותית.
פורסם 2001 באוקטובר 1524 שנים אמרתי שהגרסה הישראלית יותר טובה???פשוט אני לא מבין את ההומור שלהם...אז אני לא מסתכל בתוכנית שלהם...זה הכל!זה נכון שהצוות הישראלי לא משהו אבל לפחות אני מבין תהומור ויש לי חצי שעה של נחת ;D
פורסם 2001 באוקטובר 1524 שנים אגב, רק כדי להמחיש כמה מקצועי הצוות של הגרסה המקורית תדע שכל צוות "Who's Line is it anyway?" השתתפו בפרק מיוחד של דרו קארי ששודר בשידור חי באמריקה והם היו צריכים לאלתר כל הזמן וזה היה אדיר.נראה את הערסים מ"של מי השורה הזאת?" עושים דבר דומה...
פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים אין מה לעשות, רק להסתכל מהצד ולצחוק. ואני מדבר על הנושא המקורי של התרד :
פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים חבר של אחותי מתקשר אלי ושואל אותי אם לקנות את המחשב או לא לקנותהסברתי לו במילים עדינות שזה זוועה וזה דרעק (באמת הזכרתי את המילה "דרעק")כשהוא יהיה רציני בקניה שיבוא אלי ואני יתן לו הצעה נורמלית אפילו מחנות סבירה מירושלים.RIVA TNT .... :AR15:
פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים RIVA TNT .... :AR15:תזהר שאתה משחק בחומרי נפץ הTNT עוד יכול להתפוצץ שם ואז לא תוכל להמליץ לחבר של על מחשב נורמלי
פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים תוכנית מספיק מצחיקה אמנם לא כמו האמריקאית אבל עדיין מריצים קטעיםאפשר לעשות קופת צדקה וכל אחד יתרום מספיק כסף כדי לקנות זמן פירסומת ;D
פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים אפשר גם לבקש משרון שבמקום שיחזיר תכסף מהעמותות הפיקטיביות שלו למדינה שיחזיר לנו...(וגם מברק ואז ישאר לנו עודף ונקנה בזוקות (מסטי) לחברי הפורום)
פורסם 2001 באוקטובר 1724 שנים "זהו מסך איכותי ביותר !!!! ראו איך הוא מרובע !!!! ושימו לב לפונקציה המדהימה הזו... הוא מציג וויזואלית נתונים מהמחשב !!" ???פראיירים לא מתים... הם פשוט נעולים בבית צופים בערוץ הקניות.
פורסם 2001 באוקטובר 1724 שנים "זהו מסך איכותי ביותר !!!! ראו איך הוא מרובע !!!! ושימו לב לפונקציה המדהימה הזו... הוא מציג וויזואלית נתונים מהמחשב !!" ???פראיירים לא מתים... הם פשוט נעולים בבית צופים בערוץ הקניות. די...לא יפה לצחוק על אנשים מוגבלים! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.