עבור לתוכן

למה פלקסטור ?

Featured Replies

פורסם

למה פלקסטור ? ולא למשל ריקו 7200A (יש לי אותו).

ואני מיתכוון גם באספקט של יחס עלות לתמורה !!!

פורסם

כי לפלקסטור יש מוניטין מעולה + הוא יודע לצרוב את כל סוגי ההגנות.

אבל הריקו מנצח ביחס ביצועים/מחיר

פורסם

למה פלקסטור ?

למה BMW?

איזה בן-אדם שפוי יקנה BMW 530i ב-320 אלף שקל, כשסוברו אימפרזה בפחות מ-150 אלף שקל מציגה בערך אותם ביצועים?

אותו דבר.

פורסם

פשוט מוניטין +איכות צריבה+ צריבת כל (או כמעט)ההגנות הקיימות = פלקסטור

ביצועים = ריקו

פורסם

בעניין של מכוניות, אני לא אקנה לא סובארו ולא BMW אני אקנה סקודה, למה? יחס עלות/ביצועים הכי טוב שיש, אין תקלות כמעט, והאוטו בכלל לא יקר.

לכן אני אמר, Plextor זה סתם חברה יקרה שמחזיקים ממנה יותר מדי. Lite-on לעומתם הם צורבים זולים, אמינים וצורבים את כל ההגנות.

פורסם
בעניין של מכוניות, אני לא אקנה לא סובארו ולא BMW אני אקנה סקודה, למה?

הסקודה החדשה עולה בערך כמו הסובארו אימפרזה, שמציגה תאוצה בזמן נמוך הרבה יותר.

למשל סקודה 2001 משפחתית(לא זוכר איזה דגם) - 15.4 מ 0 -100,

סובארו אימפרזה 99 (עליה אני יודע בודאות)- 8.7 0-100 ,

אז אולי תחשוב על זה שוב, וחוץ מזה בקשר לבעיות,

המכוניות היפניות ידועות מאוד באמינותם.

פורסם

הסקודה החדשה עולה בערך כמו הסובארו אימפרזה, שמציגה תאוצה בזמן נמוך הרבה יותר.

למשל סקודה 2001 משפחתית(לא זוכר איזה דגם) - 15.4 מ 0 -100,

סובארו אימפרזה 99 (עליה אני יודע בודאות)- 8.7 0-100 ,

אז אולי תחשוב על זה שוב, וחוץ מזה בקשר לבעיות,

המכוניות היפניות ידועות מאוד באמינותם.

תבין לא איכפת לי מההאצה של מכונית ולא איכפת לי מכל הבולשיט הזה, ואל תנסה לסתור אותי כאן כי אני לא נכנס איתך ל"ויכוח גברים" על מכוניות. סקודה הם מכוניות אמינות עם אפס תקלות, יש להן מנוע חזק מאוד שיכול לעבוד בקילומטרז' גבוהה מאוד ועדיין לא לעשות הרבה תקלות.

פורסם

א. טוב אני לא יודע לגבי נכונות טענותך, אך אין לזה שום קשר לביצועים.

ב. סקודה היא חברה שנרכשה ע"י פולקסווגן, לכן דגמים שלה ממש זהים לדגמי

פולקסווגן, סיאט, ושאר חברות בת של פולקסווגן השונות, אז אין למכונית זו שום יחוד.

פורסם

א. טוב אני לא יודע לגבי נכונות טענותך, אך אין לזה שום קשר לביצועים.

ב. סקודה היא חברה שנרכשה ע"י פולקסווגן, לכן דגמים שלה ממש זהים לדגמי

פולקסווגן, סיאט, ושאר חברות בת של פולקסווגן השונות, אז אין למכונית זו שום יחוד.

למרות שיש לי משהו בולט בין המכנסיים עם שני אגוזים ומגדל זקן, אני עדיין לא מבין מה זה כל הדיבורים של אנשים בני המין שלי על "אישיות" ו"יחודיות" של מכונית. לא איכפת לי איך מכונית נראית, העיקר היא נוסעת, לא עושה הרבה תקלות(כי אני לא יודע אפילו איפה ממלים שמן באוטו) וחסכונית.

לגבי הסקודות, יש להם מנועים צ'כים חזקים מאוד ולפי מה שאני מבין רצועת המנוע שלהם עשויה ממשהו שדומה מאוד לשרשרת של אופניים, כלומר לא צריך להחליף את זה.

פורסם

זה באמת מעניין איך שאלה תמימה בנושא צורב (שהיא שאלה לגיטימית ביותר) הופכת לויכוח על מכוניות.. :lol: :lol: :lol:

מי שבא לו לזרוק הרבה כסף שיקנה פלקסטור

אני לא הייתי זורק כל כך הרבה כסף על צורב CD כשצורבי ה-DVD קרובים כל כך (כבר יש אבל כדאי לחכות שיצאו דגמים מהירים יותר והמדיות יוזלו וזה בטח יקרה תוך שנה-שנה וחצי שזה ממש לא הרבה זמן).

LITE ON או ריקו שעולים בסביבות ה- 500-600 ש"ח זה מספיק בהחלט גם למורעלי צריבה.

(צורב ישן של פנסוניק ,סקזי שאפילו לא משכתב עדיין חי ובועט במחשב של החברה שלי..)

פורסם

פלאקסטור ביגלל השם שישר אתה יודע שאתה מקבל מוצר איכות מבית טוב

ולגבי מכונית אני בוחר רק בפורשה 911 ;D

פורסם

פלאקסטור ביגלל השם שישר אתה יודע שאתה מקבל מוצר איכות מבית טוב

ולגבי מכונית אני בוחר רק בפורשה 911  ;D

אם כבר בזכות השם, לא "בגלל השם" כי בגלל זה לציון משהו שלילי.

לומר את מה שאתה אמר על פלקסטור זה כמו לומר "אינטל בזכות השם שישר אתה ידוע שאתה מקבל מוצר איכות מבית טוב". זה אותו דבר בדיוק. הצורבים של פלקסטור זה שם ולא יותר מזה.

פורסם

זה בכלל לא אותו הדבר. למעשה, אין שום קשר.

אתה משווה פה בין שני דברים שונים לחלוטין.

אינטל מול AMD - שני דברים שעושים בדיוק אותו הדבר, כשאחד עולה פחות. (תשווה למשל פנטיום 4 2GHz עם Athlon XP 2000).

פלקסטור מול Ricoh (סוברו אימפרזה מול BMW M5) - שני דברים שונים לגמרי. הראשון - מוצר Value מעולה. השני - מוצר פריימיום שגם נותן לך יותר (אם זה ביצועים [אפילו תיאורתיים - מספר שניות בצריבה או מהיריות שגם ככה אסור לך לנסוע בהן בישראל], יופי חיצוני, או סתם "כבוד"), גם אם אתה (אתה=מישהו ספציפי משתנה) לא ממש צריך את מה שהוא נותן.

עובדה שיש אנשים שעדיין יעדיפו BMW M5 על-פני אימפרזה. פלקסטור על-פני ריקו.

אגב, ההבדל במחיר בין ה-BMW M5 (כ-800 אלף שקל בארץ, בהזמנה מיוחדת) לאימפרזה (כ-120 אלף שקל) הוא גדול הרבה יותר מההבדל הלא-משמעותי-במיוחד בין ה-Plextor 40x24x10 ל-Ricoh 40x20x10.. בסה"כ 800 לפלקסטור מול 600 לריקו, פחות או יותר..

פורסם

לי אישית יש את ה Ricoh MP7200A ואני מרוצה ממנו. לאחר צריבת עשרות דיסקים, בלי שריפת דיסק אחת, אני חושב שהכונן מספק את הסחורה. הוא צורב מהר, הוא אמין, ובונוסף הוא זול, ומגיע עם רשיון ל NERO :) .

בעיה אחת שכן קיימת, ואני חושש שזו בעייה שקיימת ברוב צורבי ה JustLink/JustSpeed , אם כי אני לא בטוח עד כמה הבעיה נרחבת . הבעיה היא שבגלל צורת העבודה של המנגנון, נוצרים חורים בצריבה. המשמעות היא שייתכן שהדיסק לא יהיה שמיש בכוננים מסוימים, עקב ה"חור" שנוצר בזמן ההמתנה ל DATA על מנת למנוע Buffer Underrun.

פורסם

דעה אישית !

פלקסטור זה לא רק שם כבוד או יוקרה ואין קשר בין מחט לתחת (הויכוח על המכוניות) חוץ מהחור שיש בשניהם !

פלקסטור זה גם אמינות זה הצורב הכי מבוקש שיש היום בשוק זה איכות תמורת מחיר סביר זה המון ואני מתכוון המון אנשים מרוצים

מי אני שאני יקבע ???? אחד שקנה את הפלקסטור לפני שבועיים ורק מרוצה ממנו הרצתי ניסויי לבדוק ביצועים צריבה על מדיות באיכות גרועה ומדיות ישנות במהירות נמוכה במהירות 24 והכל הלך חלק צריבת דיסקים מוגנים (כמובן שהדיסקים לא מוגנים ע"י זכויות יוצרים אני לא מפר חוק !) דיסקים שחבר שלי נעל בהגנה נצרבו חלק כמו המקור עצמו ואחרים לא הצליחו במשימה

ריקו צורב ממש לא רע אבל בעוד 200 ש"ח יש לך עוד מהירות עוד טכנולוגיה באפר בנפח 4 מגה בייט שזה פי 2 מריקו

צורב אמין שהרבה ואני בינהם מרוצים ממנו הטכנולוגיה הכי חדישה (אין דבר שהוא לא צורב!) פשוט צורב מעולה

אז לדעתי היום .... רק פלקסטור שווה כל גרוש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים