עבור לתוכן

HELP המעבד שלי עוד רגע נשרף

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הסתבכתי כבר מכל העניין הזה

עד שהחלטתי שאני יקנה קירור אוויר הכי טוב שאני יכול הלכתי על XP-120 ו ENERMAX 120MM

היבואן לא יכול לספק XP-120 והוא לא יודע מתי יהיה לו אז ביטלתי אותו וגם את המאוורר ועכשיו אין לי מושג מה אני עושה

ראיתי את הקירור של Freezer 4 Arctic Cooling אבל לא מצאתי בארץ את 4 רק את 7 וכזכור יש לי תושבת 478

חזרתי להתעניין בנושא מישהו יכול לעזור או להמליץ בבקשה

פורסם

תקנה XP120 מחנות אחרת?!

פורסם

מתי פעם אחרונה ניקית את המעבד?

לי עד שלשום הייתה את אותה בעיה (יש לי 3.0), המעבד הגיע לי ל - 80.

פתחתי את המעבד וניקיתי את כל גוף הברזל (הצלעות) שמסביב לעיגול הנחושת, המקום היה מכוסה אבק כמו שטיח וזה היה סתום לגמרי, אחרי שניקיתי והחזרתי את כל הדברים למקום המעבד בקושי מגיע ל - 40 מעלות קבוע.

פורסם
  • מחבר

גבר היבואן לא יכול לספק XP-120 לכל חברה יש בארץ יבואן שמספק אותה לחנויות למשל  יניר לNEC וכו...

לא משנה מאיזה חנות אני יזמין כולם יפנו לאותו יבואן שלא יצליח לספק את המוצר אני בספק אם למישהו בארץ יש XP120

ובקשר לאבק אני מנקה את המשחה ומחליף אותה כל חודש חודש וחצי אני מקפיד על זה יש לי פרסקוט אני לא יגיע ל40 כמו שאתה אומר עם הקירור סטוק של אינטל

פורסם

לא בהכרח, יש לי גם פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל והנה תמונה שצולמה ממש לפני 2 דקות מהתוכנה EVEREST:

fdjsbh0hv.jpg

כמו שאמרתי, 40 מעלות.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות לי יש 3.2 ולוח של אביט אם קראת את הדף הראשון שלי

אבל נחזור לנושא אני תקוע צריך המלצות?

המאורר שלו נמצא על 2900RPM זה נורמלי אפשר לתת יותר מתח למאורר ולהגביר את העוצמה שלו?(עד שאני ימצא גוף קירור נורמלי)

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות לי על העניין עם המאורר של המעבד (הסטוק של אינטל)? :nixweiss:

פורסם

ד"א ב70 מעלות המעבד נשרף ככה שלא יכול להיות שזה ב70 מעלות

לא ממש...

פעם הגעתי לטמפרטורה מעל 100 מעלות (לתקופה של דקה - שניים :smile1:) במעבד סלרון 478 ולא קרה לו כלום...

פשוט נתקע איזה MOLEX במאוורר החלש שלו ואני לא שמתי לב.... :-X

פורסם
  • מחבר

אני עומד על 60 ובמאמץ:

untitled2.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים