פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר הסתבכתי כבר מכל העניין הזהעד שהחלטתי שאני יקנה קירור אוויר הכי טוב שאני יכול הלכתי על XP-120 ו ENERMAX 120MM היבואן לא יכול לספק XP-120 והוא לא יודע מתי יהיה לו אז ביטלתי אותו וגם את המאוורר ועכשיו אין לי מושג מה אני עושה ראיתי את הקירור של Freezer 4 Arctic Cooling אבל לא מצאתי בארץ את 4 רק את 7 וכזכור יש לי תושבת 478חזרתי להתעניין בנושא מישהו יכול לעזור או להמליץ בבקשה
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מתי פעם אחרונה ניקית את המעבד?לי עד שלשום הייתה את אותה בעיה (יש לי 3.0), המעבד הגיע לי ל - 80.פתחתי את המעבד וניקיתי את כל גוף הברזל (הצלעות) שמסביב לעיגול הנחושת, המקום היה מכוסה אבק כמו שטיח וזה היה סתום לגמרי, אחרי שניקיתי והחזרתי את כל הדברים למקום המעבד בקושי מגיע ל - 40 מעלות קבוע.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר גבר היבואן לא יכול לספק XP-120 לכל חברה יש בארץ יבואן שמספק אותה לחנויות למשל יניר לNEC וכו...לא משנה מאיזה חנות אני יזמין כולם יפנו לאותו יבואן שלא יצליח לספק את המוצר אני בספק אם למישהו בארץ יש XP120 ובקשר לאבק אני מנקה את המשחה ומחליף אותה כל חודש חודש וחצי אני מקפיד על זה יש לי פרסקוט אני לא יגיע ל40 כמו שאתה אומר עם הקירור סטוק של אינטל
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים לא בהכרח, יש לי גם פרסקוט עם קירור סטוק של אינטל והנה תמונה שצולמה ממש לפני 2 דקות מהתוכנה EVEREST: כמו שאמרתי, 40 מעלות.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר יכול להיות לי יש 3.2 ולוח של אביט אם קראת את הדף הראשון שלי אבל נחזור לנושא אני תקוע צריך המלצות?המאורר שלו נמצא על 2900RPM זה נורמלי אפשר לתת יותר מתח למאורר ולהגביר את העוצמה שלו?(עד שאני ימצא גוף קירור נורמלי)
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים ד"א ב70 מעלות המעבד נשרף ככה שלא יכול להיות שזה ב70 מעלות לא ממש... פעם הגעתי לטמפרטורה מעל 100 מעלות (לתקופה של דקה - שניים ) במעבד סלרון 478 ולא קרה לו כלום... פשוט נתקע איזה MOLEX במאוורר החלש שלו ואני לא שמתי לב.... :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.