עבור לתוכן

דיון מרוכז על UPS(אל פסק) , כל השאלות שיש לכם - לכאן.

Featured Replies

פורסם

אה צודק לא שמתי לב... אז בקשר לחלק השני אתה צודק...,

אבל עדיין אני עם APC 700INET מחזיק את כל מה שאמרתי... זה פשוט מחזיק קצת פחות זמן...

אלא אם כן המסך דלוק, המחשב דלוק, הטלויזיה דלוקה, הדי וי די דלוק, האור דלוק, הוידאו דלוק, והרסיבר על ווליום מאוד גבוה(מעל ~40 דציבלים)...

• תגובות 204
  • צפיות 28.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הבעיה של המכישרים האלה שיש להם הספק מקסימלי (700VA = 420W)

ברגע שהצריכה שלך עוברת את ההספק הזה ב-5-10% האל פסק פשוט כבה, זה לא שהוא מחזיק פחות זמן הוא לא מחזיק בכלל.

אני בטוח שאם המחשב המסך והרסיברים דולקים יחד (ונשמעת מוזיקה ברמקולים) האל-פסק שלך יקרוס. (מי מחבר אור לאל-פסק?!)

שים לב גם שהאל פסק שלך מחברה מאד איכותית ויקרה עם שם עולמי, הוא הרבה יותר טוב מ-Everpower 1000VA.

פורסם

מי מחבר אור לאל-פסק?!

מה שעשיתי, במקום להשיג\לבנות אדפטורים מכל המכשירים, לחיבור ה 3 פינים המוזר הזה של ה UPS(זה כמו של הספקי כוח והמסכים),

פשוט לקחתי את הסרגל שקעים שלי, חתכתי לו את הקצה והלחמתי לו את החיבור שמתאים ל UPS.

אז פשוט כל מה שמחובר לסרגל(שזה אומר כל מה שיש בחדר חוץ מהאולטרא-סגול והמטען של הפלאפון), מחובר ל UPS.

לשלי יש מנורות שמראות כמה הוא מתאמץ. כשזה מגיע ל 4 פסים מתוך 5 אני מכבה דברים...(או פשוט מחליש את הווליום קצת ;) )

פורסם
  • מחבר

תסבירו לי אבל מה הבעיה הגדולה להגדיר בתוכנה שיקח לו 20 שניות לכבות? מה 20 שניות לא מספיקות לכם ?

אתם בכוונה רוצים לבזבז עוד כסף?

בשביל מה? מה המצב לא מספיק גרוע?

תאמינו לי 600 יספיק לכל מה שתרצו תאמינו לי הוא מספיק נגיד 10 דקות - 20 דקות?

נוו??.. לא מספיק לכם

פורסם

elad_jacoby יש לך טעות נפוצה שכבר הסברתי אותה מלא פעמים

הבעיה של המכישרים האלה שיש להם הספק מקסימלי (700VA = 420W)

ברגע שהצריכה שלך עוברת את ההספק הזה ב-5-10% האל פסק פשוט כבה, זה לא שהוא מחזיק פחות זמן הוא לא מחזיק בכלל.

לקנות אל פסק עם הספק נמוך יותר מהצריכה שאתה צריך זה פשוט לזרוק כסף לפח, זה לא שהוא יחזיק 2 דקות במקום 10, הוא פשוט יכבה מיד בלי להחזיק אפילו שניה אחת.

אני יודע מניסיון ש-600 לא מחזיק P4-3Ghz עם 2 רפוטרים (ספק Hec300W) ומסך CRT17. לא מחזיק = נכבה מיד כשיש נפילת מתח/הפסקת חשמל.

פורסם
  • מחבר

אז תסדר לי לזה במחיר לא מוגזם

AMD 3200 סוקט 939

ספק 430W

6800GT

19CRT

1GB זיכרון

עוד משהו ?...

פורסם

800-1000VA

לפחות 1000 שקל

מסכי 19 מאד בעייתים עם אל-פסק

ובכלל המפרט שלך צורך זרם עצבני.

פורסם
  • מחבר

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :nixweiss:

פורסם

אם תוותר על המסך תוכל להסתפק ב-600VA

פורסם
  • מחבר

אחי יש לי שאלה..

אפשר את החברה הכי זולה אבל שתהיה אמינה, של 800V?

שתהיה עם תוכנה כמובן

פורסם

EVERPOWER 1000VA

500 שח עובד מצוין אצלי

מפרט בחתימה

פורסם

כמה ever power שילמו לך?!

כי אתה ממש נשמע כאילו אתה מנסה למכור את האל פסק הזה (ממש מעורר בי את הצלקות הפסיכולוגיות מערוץ הקניות :screwy:)

פורסם

תגידו ADVICE ECOM600

לא יחזיק לי:

AMD2000

WD-800JB x2

17CRT

512DDR

ספק 430W

:s05:

פורסם

600VA=360W

פורסם

סליחה הספק הוא 350W

אז זה אמור להספיק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים