עבור לתוכן

דעתכם על ערוץ G1

Featured Replies

פורסם

הים עלה ערוץ חדש ב YES בשם G1 שהוא מחליפו של TECHTV הנוראי שירד - רציתי לשמוע את דעתכם בדבר הערוץ למי שראה

ערוץ 26 YES בלבד

פורסם

נראה נחמד. לשם שינוי ראיתי פרק חדש של שומרי המסך.

מה שהמעצבן שהתוכניות עם שתי הפרחות האלה, G4TV.com משהו כזה, היא מ2003 |: הם דיברו שם על המשחק החדש Impossiable Creatures...

בעע... לא נראה לי הישועה תבוא מהערוץ הזה.

פורסם

היא לא.

TechTv נקנתה ע"י G4, שפיטרה את כוווווווולם. ובגלל שלא היה לה מספיק כסף היא השאירה בחוץ את המנחים המפורסמים (Leo Patrick )

והשאירה את ה"רגילים"שהיו זקוקים לכסף. כל השאר שלא נשארו חתמו על מסמך סודיות שכולל סעיף שאומר להם שאסור להם לדבר על G4

ועל התנאים שהם קיבלו. אחרת ייבטולו כל כספי הספיצויים והחוזים שנחתמו. בגלל זה אתה עדיין לא ראית שום דבר חדש על TECHTV (ובגלל

ש YES, הם עצלנים). בכל מקרה, אין יותר TECHTV, ואין יותר TSS. הרשת שקנתה אותם (G4) היא צבועה וCool Wanabe, הם קיימים

אך ורק לשם מטרה אחת (!) משחקים. יש להם תוכניות שלמות על איך להפעיל צ'יטים ומשחקים סוג ז'. עכשיו אחרי שהם קנו את TECH TV

הם שידרו את TSS קצת עם המנחים החדשים ישנים. ושמרו קצת על הפורמט של התכנית. עכשיו כל זה עבר. ו הפורמט החדש של TSS יהיה כמו

האג'נדה של הערוץ !. לא קיים יותר TSS כמו שהיינו רגילים אליו.

בזמן הזה קווין רוז www.kevinrose.com שהיה מנחה התכנית TSS המקורית, עבר (שלא מרצונו) להיות יוצר תוכן. והוא זה יהיה זה שיהיה אחראי

על הקצת של ה TSS שיישאר. אך הוא לא נח לרגע. כל מי שמכיר את www.tHeBrOkEn.com, הם עומדים להוציא פרקים חדשים. בשני פורמטים:

האחד כמו של TSS (ככל הנראה גם Leo Patrick יהיו שם) וה Dark Tips שכ"כ אהבנו.

Tech TV היה שלום ! :hi:>:(:)

פורסם

אם אין X-Play אני מבטל את הערוץ.

פורסם

אין :-*

פורסם

:sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

HOT שליטה.

פורסם

אין :-*

אבל ב- g4 בחו"ל יש X-play!

למה פה לא יהיה?

פורסם

:sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

HOT שליטה.

ROFL

להוט אין מה להציע חוץ מטלוויזיות כדיי להביא לקוחות.

פורסם

מהה אתה אומרר

הוט זה הכי שולטט

יש ערוץ 3 שזה פי 54 מערוץ 3 של ייס הגרוע הזה עם מלא תוכניות הכי טובות בעולם

יש את ערוץ הצחוק שזה מלא תוכניות קומדיה ואירוח ודברים יפים

יש את הוט אקסטרה עכשיו שזה אחלה ערוץ עם מלא סדרות יפות

יש את AXN שבימי שישי יש שם מלא סדרות מעולות

יש את הוט פאן והוט אקשן ששם יש סרטים איכותיים וזה ולא סתם סרטים מאפנים משנות השישים כמו של ייס 4

יש את ריאלטי טיוי שייס בכלל קנו את זה מהוט...

יש את אגו שזה גם אחלה ערוץ עם מלא תוכניות יפות...

ומה יש בייס ?

ערוץ ווי המאפן הזה ?

אין מה לראות בגרוש....

קיצר בהוט 99% מהפעמים שמדליקים טלויזיה יש מה לראות

בייס קרה לי מלא פעמים שהדלקתי טלויזיה והיה מלא חרה ולא היה מה לראות....

פורסם

מהה אתה אומרר

הוט זה הכי שולטט

יש ערוץ 3 שזה פי 54 מערוץ 3 של ייס הגרוע הזה עם מלא תוכניות הכי טובות בעולם

יש את ערוץ הצחוק שזה מלא תוכניות קומדיה ואירוח ודברים יפים

יש את הוט אקסטרה עכשיו שזה אחלה ערוץ עם מלא סדרות יפות

יש את AXN שבימי שישי יש שם מלא סדרות מעולות

יש את הוט פאן והוט אקשן ששם יש סרטים איכותיים וזה ולא סתם סרטים מאפנים משנות השישים כמו של ייס 4

יש את ריאלטי טיוי שייס בכלל קנו את זה מהוט...

יש את אגו שזה גם אחלה ערוץ עם מלא תוכניות יפות...

ומה יש בייס ?

ערוץ ווי המאפן הזה ?

אין מה לראות בגרוש....

קיצר בהוט 99% מהפעמים שמדליקים טלויזיה יש מה לראות

בייס קרה לי מלא פעמים שהדלקתי טלויזיה והיה מלא חרה ולא היה מה לראות....

הוט זה סתם בולשייט

עושים כאלה מבצעים שאתה מקבל טלויזיה וכל זה הכל עניין של משיכת אנשים(את מה שאנים להם......יש קצת עם עיבוד מהיר שלהם שהולכים ליס)

וגם הוט יקרנים

אני מכיר הרבה מאווד אנשים אבל הרבה מאוד שעברו מי הוט ל יס כי יס יותר טובים וזה ברור

בקשר לערוץ .... ערוץ נחמד רק באמת חבל שהיתה תוכנית כל שומרי המסך לפני כמה שעות שהיא ממש ישנה

עקרונית זה עניין של זמן הוא רק ניפתח היום (כמובן שעבדו עליו הרבה זמן לפני שהוא ניפתח)אני מקווה שהארוץ יתן את שלו :xyxthumbs:

אבל יש לי שאלה קטנה אני יודע שאתם לא האלה שעובדים ביס......בישביל שיהיה טק טי וי צריך לקנות חבילה מיוחדת.....עכשיו טק טי וי ניסגר ..... אז כאילו החבילה הזאת מחליפה אותה או שצריך לשלם בישביל הערוץ הזה

פורסם

בחוט יש רק 2 ערוצים טובים

זה אגו ו הצחוק...

זהו...

השאר חרא...

ערוץ 3 של YES פי 100 יותר טוב...

יש גיי לנו והרבה סדרות מחול איכותיות ולא אלי יצפן ההומו היבש הזה....

ויש

yes weekend

וכל מיני בולשיט שיש כל 6 חודשים

יש גם עכשיו את yes anima של מנגה.

yes+ שגם ערוץ מצויין לא בשבילכם כי אתם פה כולכם ילדים קטנים .... ושם יש דרמות וכל מיני תוכניות דוקומנטריות

ויש את ytv שבזמן האחרון דיי יבש ...

ועכשיו גם נוסף ערוץ המשחקים הזה שעוד לא יצא לי לראות.

כמובן גם בקרוב ה yesmax

וזהו...

ואבל בתכלס ב2 החברות אין מה לראות...

הכי טוב ארץ נהדרת (להוריד מהאימיול או ביטורנט ופשוט לראות שידורים חוזרים :lol: )

פורסם

פעם גם אני אמרתי שHOT גרועים, אבל YES נהיים גרועים באותה מידה בזמן האחרון

הYTV משדר את אותם תוכניות כבר 13 שנה, עם אותם פרקים, כל מה שהיה מעניין העיפו

ערוץ 3 כמובן בסדר גמור כי זה ערוץ גלובלי לכל הספקיות, רק שבזמן שHOT משדרים דברים נורמליים אנחנו לקוחות YES צריכים לסבול מתוכן שהיה מבייש את הערוץ הקהילתי של אל ג'אזירה

TECHTV? נסגר, במקומו עלה ערוץ צולע (וכאן בעצם אפשר להבין לבד מה אני חושב על הערוץ האידיוטי שהקימו).

לא רק שערוץ שלם לגיימרים זה רעיון ממש ממש חלש, גם את המעט הזה הם עושים בצורה צולעת לחלוטין

כמו שהם אומרים בסיום הפרסומת הדבר הכי חשוב בערוץ זה התוכנית לצ'יטים, פשש.. ערוץ לגיימרים!

בקיצור ולעניין התוכן בשני הספקיות על הפנים, וזה רק בגלל שאף אחת מהם לא עושה את הצעד הראשון, אף אחת לא מהווה תחרות רצינית לשניה..

ספינת הדגל של YES היו ערוצי הסרטים, לא יודע מה איתכם אני מנוי מ2003 ועדיין אני רואה את אותם סרטים

נשק קטלני 1, נשק קטלני 2, נשק קטלני 3, נשק קטלני 4, צ'ארלי צ'אפלין, צ'אלי צ'אפלין מכה שנית, וכלללל הסרטים של ג'רי לואיס, WOW!!

אני הולך לישון, ביי...

פורסם

אנשים יצא לאור אתר מעריצים של ערוץ האהוב TECHTV שעכשיו הוא G4TECHTV

הוא חדש וכולם מוזמנים להירשם (חינם)

בעוד כמה שבועות האתר יגיש עונות שלמות להורדה (בביטורנט)

אני שותף למנהלי האתר ואני ישמח עם חברי HWZONE שמעריכים את TECHTV יכנסו והיו פעילים.

תהנו... :xyxthumbs::yelclap::hi:

www.yes26.tk

פורסם

חסר תוכן, החלון הקטן הזה באמצע קטן מידי, אי אפשר להבדיל בין פרסומות לתוכן שאמור להיות קשור לאתר, ויש יותר מידי פרסומות.

פורסם
  • מחבר

בואו לא נהפוך את הדיון ל HOT Vs YES - Fight!!!

לפי דעתי הערוץ החדש עשה טעות בשידור התוכניות הישנות במקום לשדר תוכניות עדכנייות מלפני שבוע לדוגמה, כי מחשבים כמו שידוע לנו, מתחלפים בקצב מסחרר אז לשדר מה ששודר באוגוסט שנה שעברה זה כמו לשדר חדשות מלפני שנה - לא אקטואלי בשיט !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים