פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים סבבה אני גם בעד זה . משחקים : DOOM 3 SOF 2 (לא גירסת גולד)LIVE FOR SPEED ד"א אני משחק כבר בסופ 2 ברשת כבר יותר משנה וחצי ...זה המשחקים שיש לי עכשיו , יש לי על גבי דיסקים את פאר קרי ופאין קילר , וורמס 3.די. קולין מקראיי ראלי 2004 אנדרגרואנד ועוד כמה ..אבל הלכו לי כל ה - 4 סידי שהיו לי ..אז אני תקוע בלי סידי 1 אפילו שעובד ..עוד משהו ...אם אכן יתקיים המפגש הזה למסיבת רשת , איזה איזור זה יהיה עיר או משהו ..תעדכנו אותנו ..
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים הילפי הדיון אני מבין שאין כל כך שרתים ישראלים למשחקי רשת....משהו כאן מכיר clan ישראלי? הפינגים בשרתים האירופאים די גבוה....
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים טוב אז אני מצטרף לזה בינתיים ויש לי כבר עוד שלושה חברים שגם משחקים בזה, אבל הבעיה היא שכל אחד מגיע הביתה בזמן שונה וכל אחד הולך לישון בזמן שונה ובלה בלה בלה... אז אפשר לשחק אולי רק עם שניים מהם מי שרוצה שיקבע מעכשיו ל... עוד יומיים נגיד? ואז נביא אותה בשיחוק כמו שצריך!
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים סבבה , אני ועוד חבר שלי עכשיו רוצה להצטרף. רק תגיד מתי אתה רוצה לארגן את זה. רק אל תגיד שלא אזהרתי אותך: כולם יפסידו הרבה בגללי בקוויק , אני בלתי מנוצח
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מה דעתכם על Starsiege: TRIBES האגדי ? בעע אפשר להוריד חינם עכשיו חח Come get some! וכן - אני בעד Quake3A !
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים okאנחנו עכשיו 6 אנשים בקטע של קוויק , יאללה אנשים תצטרפו זה צריך להיות כיף!רן(biodome) הבנתי שאתה גם מוכן לשחק , רוצה?
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים גם אני בעד Q3A, בייחוד אם זה QDM17! אבל אני לא משהו, so don't frag me... :-[
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים אוקיי , אתם רוצים לשחק בקוויק "הרגיל" וזהואו שאתם רוצים לשחק בזה: www.rocketarena.com?זאת גירסה טובה מאוד של רוקט ארינה.תראו את השיפורים: * Topshots accuracy ranking * Many new cvars and console commands * Support for custom team names * New scoreboard * Updated maps 17-20 * Built in HTTP server for dedicated servers * Database player stats tracking * Team auto-balancing * Auto-record demos and screenshots * Bug fixes אני מציע לשחק בזה(אני רן ושכן שלי) , מה אתם אומרים?*ההורדה של השידרוג היא 24 מגה(את זה תורידו אם יש לכם כבר קוויק 3 ואתם רוצים לשדרג את הגירסה)*ההורדה של הגירסה המלאה היא 131 מגה.השרת שם מוריד מהר , אז אל תדאגו.אוקיי , מי עוד מוכן לשחק בגירסה הזאת?
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים אני מוכן לשחק בזהאבל אין לי מחשב נורמלי כרגע...וזה לא הוגן,בטח יזיינו אותי כולם פהאף פעם לא שיחקתי Q3 חוץ מעםבוטים וגם בזה הייתי לא משהו...בכל מקרה,כשיהיה לי מחשב ואם אני אמצא אתהדיסק של Q3 (מה שמזכיר לי שזה שלחבר שלי וזה אצלי 5 שנים בערך)אז אני אהיה מוכן לשחקיש מצב לCS?כי שם יהיה יותר כיף... ;D
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים לא cs! תשאר בכיוון של של קוויק... בכל אופן מה המפרט שלך? לא הגיוני שזה יפעל לאט...
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים זאת לא הבעיההמשחק יעבוד בסדרפשוט זה מחשב נייד ולכן זה לא יהיה נוחומעצבן אותי שאנשים שונאים את CS...למה?זה משחק כיף מאוד לדעתיאבל לא משנה,אני רואה שאין כאן קהל גדול לדבראם אתם משחקים ב1.6,בואו לשרת של ויגיימס מתישהו (כשיהיה לי מחשב Grin)
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים ומעצבן אותי שאנשים שונאים את CS...למה? גם לי מותר לא לאהוב משחק כלשהו לא?... בכל אופן , אם אתה רוצה אתה יכול לרשום כאן בקשה ותראה מי יצטרף אלייך(אני סתם צחקתי שאמרתי לך להתרחק מסי אס) אבל כאן זה משחק מאורגן של קוויק 3 , אז...אם בא לך אתה יכול להצטרף , אם לא אז אתה יכול לארגן כאן קבוצה שתשחק איתך בCS עריכה: אווווווופס איזה פאדיחות...בטעות ערכתי לך את התגובה במקום לעשות תגובה חדשה! מה יש לי?! soory :
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים האמת אני יותר מעוניין לדעת למהאנשים שונאים את CS...ואני אצטרף לQ3,כשיהיה לי מחשבאני אהיה גרוע,אבל לא אכפת ליובאמת קטעים...איך הצלחת לעשות את זה?LOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.