עבור לתוכן

מה אתם אומרים על גרסת האימיול החדשה מבית LioNetwork?

Featured Replies

פורסם

הגרסא החדשה ממש גרועה! השארתי אותה פתוחה 24 שעות וזה הוריד לי רק על 2 בערך והייתי עם מזהה גבוה ומחובר לrazorback2 ופורטים פתוחים!! לעומת זאת עכשיו נכנסתי לגרסא אחרת של ליונטוורק עם כמה שינויים שלי והגדרות שלי ועכשיו אחרי שפתחתי פורטים זה מוריד לי על התחלה קובץ אחד על 50+. אם אתם רוצים אני אביא הוכחות.

• תגובות 85
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגרסא החדשה ממש גרועה! השארתי אותה פתוחה 24 שעות וזה הוריד לי רק על 2 בערך והייתי עם מזהה גבוה ומחובר לrazorback2 ופורטים פתוחים!! לעומת זאת עכשיו נכנסתי לגרסא אחרת של ליונטוורק עם כמה שינויים שלי והגדרות שלי ועכשיו אחרי שפתחתי פורטים זה מוריד לי על התחלה קובץ אחד על 50+. אם אתם רוצים אני אביא הוכחות.

זה אותו הקובץ שירד על ה2 K ?

פורסם

פשוט אולי תביא לנו את ההגדרות שאתה משתמש בהם :)

פורסם

קראתי את הדיון ולא הבנתי מה האימיול הכי מהיר ......

מישהו יכול להגיד לי ולתת לינק בבקשה ......

תודה

פורסם

לא נראה לי שיש תשובה חד-משמעית... כל אחד חושב משהו אחר, ובסוף זה תלוי גם בגורמים אחרים... :)

פורסם

אז תגיד אותם בבקשה כדי שאני יוכל להוריד על מהירות נורמאלית........

פורסם

אני משתמש בגירסה הרגילה ומוריד במהירות פצצתית...

80-100 כמישהו עם הרבה "ידע" אני הבנתי שהגירסאות של LH הם ליצ'רים... חבל דווקא הגירסה החדשה מורידה לי על 30 אבל ישר סגרתי אותה וחזרתי לישן

(פשוט אימיול d.44 ) אין דרכים מהירות להורדה תעשו UPLOAD ואתם תקבלן את הפרס! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אני משתמש בגירסה הרגילה ומוריד במהירות פצצתית...

80-100 כמישהו עם הרבה "ידע" אני הבנתי שהגירסאות של LH הם ליצ'רים... חבל דווקא הגירסה החדשה מורידה לי על 30 אבל ישר סגרתי אותה וחזרתי לישן

(פשוט אימיול d.44 ) אין דרכים מהירות להורדה תעשו UPLOAD ואתם תקבלן את הפרס! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אבל כמה UPLOAD ו UPLOAD SLOTS אתה נותן בתוכנה, ואתה מגביל אותה גם עם תוכנה חיצונית?

פורסם

זה לא יעזור שאני אביא את ההגדרות שלי. ותבינו שאין דבר כזה אימיול מהיר פשוט לכל מחשב יש את האמיול שמתאים לו עם ההגדרות שמתאימות לו... אם אתם רוצים אני יכול להביא לכם מדריכים שקניתי בפורומים אחרים (בנקודות)..

פורסם

אני על 12 UPLOAD וSLOTS... על 5

פורסם

עזבו אותכם מהתוכנה הזו בכלל.

אני אישית מרגיש פראייר ממנה,נותן בלי הפסקה upload של 10 ומוריד אולי אחרי חצי שעה 1kbps :screwy:

אני לא לייצר אבל לפחות לקבל משהו זה המינימום שאפשר לבקש,הכי טוב זה הביטטורנט בגלל שאין סלקציה מעצבנת.

פורסם

אני אישית מרגיש פראייר ממנה,נותן בלי הפסקה upload של 10 ומוריד אולי אחרי חצי שעה 1kbps :screwy:

אני לא לייצר אבל לפחות לקבל משהו זה המינימום שאפשר לבקש,הכי טוב זה הביטטורנט בגלל שאין סלקציה מעצבנת.

היו הרבה ויכוחים בקשר לזה...

כל אחד משתמש בשלו ... ובכך אני מסיים את דברי

פורסם

אני אישית מרגיש פראייר ממנה,נותן בלי הפסקה upload של 10 ומוריד אולי אחרי חצי שעה 1kbps  :screwy:

ככה זה אצלך... תנסה גרסאות שונות והגדרות שונות.. אני מעלה על 2 בערך ל5 אנשים ביחד ומוריד במהירות של 80 בערך... וזה כמה דקות אחרי שאני מתחבר..

פורסם

ככה זה אצלך... תנסה גרסאות שונות והגדרות שונות.. אני מעלה על 2 בערך ל5 אנשים ביחד ומוריד במהירות של 80 בערך... וזה כמה דקות אחרי שאני מתחבר..

למיטב זכרוני, בפעם אחרונה שבדקתי, אם אתה עושה UPLOAD למישהו בקצב נמון מ 750 בייט לשניה, אתה מקבל ממנו באן... (2/5 = 400....)

חוץ מזה, לא הבנתי איך אנשים עושים פה UPLOAD על 10 או בכלל 12 (ב ADSL לפחות) ומתלוננים על המהירות... ברור שזה דופק את ה DOWNLOAD SPEED...

פורסם

גם אני הייתי פעם כמוכם.

עד שמישהו לחש לי לאוזן :

Emule.42E.00De.Leecher.Mod.No.Upload.Credit.Fake.No.Ratio.Blue.Style.rar

ושלח לי את קובץ ההגדרות שלו..

אני על חיבור של 750, ואני מוריד כמעט קבוע על 80-90.

כל חבר שהעברתי לו את האימיול הזה (האמת, חוץ מאחד..) - אמר שזה ענק.

החסרון הוא שזה מוד פרוץ, שלא נותן להעלות קבצים - בעסה לקהילה העולמית, אבל אחלה למשתמש הקצה.

מה שגם בגלל זה, זה לא מאט הרבה את הגלישה.

עוד חסרון - משום מה כשכותבים בחיפוש של התוכנה, זה תמיד כותב בעברית, ואי אפשר לשנות לאנגלית

(אפשר לשנות , אבל אחרי שכותבים אות אחת, האות הבאה שוב נהיית בעברית, אז עדיף כבר לכתוב במקום אחר ולהעתיק ולהדביק לשם..)

מי שמעוניין בגרסת האימיול הזאת, שיחפש את הקובץ הזה באימיול שלו, ויוריד. (אני חושב שזה נקרא גם אימיול אוקסיג'ן oxygen)

זה סה"כ קובץ EXE , צריך לשים במקום ה EXE שיש לכם. (זה משנה את האייקון ואת האימיול בכלל לצבע כחול)

מי שמעוניין בקובץ ההגדרות, הוא מצורף להודעה - preferences.ini

(העלתי אותו בתור ZIP, אבל הוא לא באמת מכווץ, רק תשנו את הסיומת בחזרה ל ini)

חשוב מאוד לערוך אותו !! ולשנות את הנתיבים של התיקיות, לכמו שהם אצלכם (ואת שם המשתמש)

אחרת ייווצרו לכם תיקיות TEMP ו- INCOMING במקומות חדשים במחשב.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים