פורסם 2005 בינואר 1120 שנים 21 דופק בכך שאתה לא יכול לקחת משכנתאאתה לא מקבל הנחה במיסים וגם אתה לא מקבל קצבאות ילדיםאבל אם אני לא טועה אם אתה עושה שנה וחצי צבא זה כבר סיפור אחר...בקיצוראני מחכה לראיון עם אלוף מזיאני כנראה יהיה רל"ש או איזה פקיד בלשכה שלו בקרייה...מה אתם אומרים
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים זה לא ייתכן כי ידיד טוב שלי קיבל את אותו הפטור מרופא אזרחי ובכלל לא גייסו אותו, במקום זה הוא הלך להתנדב במשמר אזרחי בלילות. הם לא יכולים לעשות את זה לך!!! וואלה את מתכוונת אלי או לפותח התראד? תראי הצבא עושה מה שבא לו זה קצת בעיה
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים 21 דופק בכך שאתה לא יכול לקחת משכנתאאתה לא מקבל הנחה במיסים וגם אתה לא מקבל קצבאות ילדיםאבל אם אני לא טועה אם אתה עושה שנה וחצי צבא זה כבר סיפור אחר...תשמע, BOZO: לאף אחד לא אכפת מה21. אכפת רק ממספר החודשים שלך בשירות. מעל שנה, אתה כבר נחשב לבעל זכויות.אז אנא ממך, אל תטעה אחרים.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים התכוונתי לחשיפה לשמש. תתקשר עוד פעם למדור הרפואי בבקו"ם ותטחן להם בשכל. אם אסור לך אז אסור לך, סוף סיפור.
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים המצב קצת יותר מורכב מזההם כנראה החליטו שאני מנסה בכוח להוריד פרופיל, באו ראו הורידו לי 5 נקודות הסיקו שהמצב בסדר ושאין סיכון נוסף..אבל הם לא מודעים לסיכון הפוטנציאלינוסף על זה, אמא שלי חלתה במלנומה (סרטן עור) מנקודה אחת ברגל...הם פשוט אטומים לגמריבינתיים פניתי למדור פניות וללשכת הגיוסחוץ מזה אני לא רוצה להגיע למצב של התנדבותאני שוקל עתודה ברצינות..ואני מתכוון לנסות בלי קשר לפרופיל להתקבל לשם
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים צה"ל זה צבא של פוליטיקאים וחברי כנסת מושחתים בתור אחד שהיה לוחם בגולני פראייר מי שהולך למות בשביל המדינה המושחתת הזאת ! למות בשביל אריק שרון או שמעון פרס ??? בשביל שיהיה להם כסא מרופד לשבת עליו ? ? ? חכם מי שלא מתגייס ! רק הטיפשים שעוברים שטיפת מוח מתגייסים ! המדינה הזאת לא ראויה לחיילים עד שכל המושחתים בכנסת יתפטרו ויהיה בשביל מי למות ! ובשביל מה ! כדוגמת גרמניה - היטלר. ( סליחה על ההשוואה הכואבת )
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים צה"ל זה צבא של פוליטיקאים וחברי כנסת מושחתים בתור אחד שהיה לוחם בגולני פראייר מי שהולך למות בשביל המדינה המושחתת הזאת ! למות בשביל אריק שרון או שמעון פרס ??? בשביל שיהיה להם כסא מרופד לשבת עליו ? ? ? חכם מי שלא מתגייס ! רק הטיפשים שעוברים שטיפת מוח מתגייסים ! המדינה הזאת לא ראויה לחיילים עד שכל המושחתים בכנסת יתפטרו ויהיה בשביל מי למות ! ובשביל מה ! כדוגמת גרמניה - היטלר. ( סליחה על ההשוואה הכואבת ) בד"כ אני לא מגיב לשטויות בפורומים, אבל אני חייב עכשיו... אתה מפגר... זהו.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים הוצאת לי את המילים מהפה.. אגב, סמפרון, אתה לא אמור להיות איזה טכנאי מחשבים שקיבל את הכשרתו בצבא? כי אם כן, אני לא מבין מאיפה אתה חושב את השטויות האלה...
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים צה"ל זה צבא של פוליטיקאים וחברי כנסת מושחתים בתור אחד שהיה לוחם בגולני פראייר מי שהולך למות בשביל המדינה המושחתת הזאת ! למות בשביל אריק שרון או שמעון פרס ??? בשביל שיהיה להם כסא מרופד לשבת עליו ? ? ? חכם מי שלא מתגייס ! רק הטיפשים שעוברים שטיפת מוח מתגייסים ! המדינה הזאת לא ראויה לחיילים עד שכל המושחתים בכנסת יתפטרו ויהיה בשביל מי למות ! ובשביל מה ! כדוגמת גרמניה - היטלר. ( סליחה על ההשוואה הכואבת ) מכאן בא המושג... "מגואה לגהה".
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים הייתי שנתיים לוחם בגולני ושנה אחרונה בחיל האויר בתחום תחזוקת PC . אז לא ברור לי מאיפה הפלצת את האמרה הקודמת שלך.. אתה לא נלחם בשביל הכסא של שרון או פרס, אתה נלחם בשביל לשמור על הבטחון של אזרחי המדינה, דה :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.