עבור לתוכן

לוחות ה NFORCE 4... משתלם ?

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לדעת האם לוחות עם NFORCE 4 מציגים ביצועים חזקים יותר עם מעבדיי ה 939 ?

והאם ה SLI עוזר לי בכלל ? (אם אין לי שני כרטיסים זהים ב PCIE) כלומר ב NFORCE 4 חובה לרכוש כרטיס PCIE ?

אשמח אם תענו לי קצת על התשובות והאם בכלל כדי לרכוש את אחד הלוחות הנוכחים כגון ה SLI של ASUS במחיר של 1400 שקל... :bash:

פורסם

הnForce 4 משתלם כי יש בלוחות האלה PCI-EXPRESS וכל כרטיסי המסך העתידיים יפעלו בPCI-EXPRESS אבל SLI זה לא ממש משתלם רק אם יש לך ממש הרבה כסף ואתה רוצה לבזבז אותו או שאתה רוצה לשבור איזה שיא ב3DMARK או משהו תחכה לAMR שהוא בעצם הSLI של ATI שלדעתי צריך לחכות כדיי לראות מה יותר טוב אבל עדיין מערכת כזאת תצתרך גם ספק טוב מעבד טוב וצריך בשביל זה 15K לפחות לדעתי אם רוצים להשקיע.

עריכה: כן אתה צריך 2 כרטיסי PCI-EXPRESS אותה חברה אותו דגם בדיוק.

פורסם

ואותו BIOS, ואותו ASICID, מה שיכול להשתנות שהכרטיסי 6800 ישווקו בלי מגשר.

אם לא הייתי מתכנן SLI, לא הייתי בוחר NF4, או אפילו מחכה שהם יתבגרו קצת ושהכל "יתבהר".

פורסם

ובאותה נשימה: האם כבר יש לוחות nForce 4 Ultra בארץ? >>>שימו לב שהכוונה היא ללוחות עם PCI-e אך ללא SLI עבור מי שלא מתכוון לעשות בזה שימוש!

פורסם

יש באנפורס4 AGP ?

מה השינוים שלו מאנפורס 3 ?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מתי באמת הולכים לצאת צ'יפיי ה אולטרה ?

הלוח של ASUS טוב ? כלומר ה NF4 SLI הוא בזבוז כסף עם לא משתמשים ב SLI ?והאם הולכים להוציא מעבד חדש של AMD ? מה זה היובש הזה אני מחכה כבר הרבה זמן ל SSE3 ל AMD ואני לא רואה שום חדש

אותו דבר על מעבדים תקציביים עם 1MB ו SSE3 לסוקט 939.. אין עתיד מה הולך לקרות ?

ומה עתיד הלוחות שצריכים לצאת ??

פורסם

חלק מלוחות NF4 תומכים גם בתקן SATA2 ו NCQ

דן

פורסם

כן יש כבר כרטיסי 6800 gt sli של לידטק בפנדה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים