עבור לתוכן

שכפול DVD למטרת גיבוי בלבד.

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה סרטי DVD שקניתי לבנותיי בלא מעט כסף ומרוב צפייה בהם הסרטים לעיתיים קופצים ואו נתקעים ותמיד צריך לקפוץ ל fram הבאה עלמנת שיהיה ניתן להמשיך לצפות בהם. הייתי מעוניין לצרוב אותם לגיבוי וישנם כמה שאלות שרציתי לשאול....הסרטים שוב שלי קנויים אז באמת אודה לעזרה.

1.רציתי לדעת באיזה תוכנה מומלץ לשכפל סרט של DVD ואם יש הגנה לסרט כיצד ניתן להתגבר גם על בעיה זאת ?

2. לדיסקים מוגנים האם ישנה תוכנה שיודעת לפצח את ההגנות ? יש לי את התוכנה anydvd ורציתי לדעת האם היא מומלצת או שישנם תוכנות טובות יותר ?

3. בתוכנה AnyDVD האם צריך לשנות משהו בהגדרות שלה או שמספיק רק להפעיל אותה ברקע ?

4. באיזה region צריך לבחור ב AnyDVD ?

5. במידה וצרבתי דיסק ורואים אותו טוב מאוד במחשב אך לא רואים כלום בנגן DVD האם הבעיה בנגן ? ואם לא האם כדאי להחליף סוג של מדיה , לדוגמה: במקום מדייה מסוג -R לנסות מדייה של R+

6. במידה והכנסתי את המדייה הצרובה לנגן ה DVD אך הנגן כל הזמן מנסה לקרוא אך לא מצליח ( נסיתי בכמה נגני DVD האם הבעיה יכולה לנבוע מבחירת region לא נכון או אולי בעיה אחרת ?

פורסם

שאלת כמה שאלות- אני יענה על מה שמותר:

אני משתמש בתוכנה לשכפול בשם CLONE DVD (תוכנה עם כבשה).

לעבודה שלי ,למטרת שכפול דיסק שאני עורך ויוצר (אירועים), היא טובה בהחלט.

לגבי ה ANY DVD- בגדול זה דבר לא חוקי להעתיק דיסק עם הגנה.

מכל הידוע לי, משאירים אותה דולקת ברקע ולא נוגעים בה.

בהצלחה (עם הגיבוי)

פורסם

התוכנה הכי פשוטה והכי נוחה היא dvdshrink,נסה ותראה.

מומלץ להוריד את תוכן הסרט לדיסק הקשיח בעזרת dvddecrypter ככה אין לא region 1 ולא region 2 ולא בטיח.

הרבה נגני DVD ביתיים לא יכולים לקרוא את פורמט ה פלוס,אז תצרוב על מינוס.

פורסם
  • מחבר

התוכנה הכי פשוטה והכי נוחה היא dvdshrink,נסה ותראה.

מומלץ להוריד את תוכן הסרט לדיסק הקשיח בעזרת dvddecrypter ככה אין לא region 1 ולא region 2 ולא בטיח.

הרבה נגני DVD ביתיים לא יכולים לקרוא את פורמט ה פלוס,אז תצרוב על מינוס.

מה הבדל בין שתי התוכנות ולמה מיועדת כל תוכנה ?

פורסם

ה dvddecrypter בעצם מורידה את תוכן הסרט לדיסק הקשיח שלך,תוך כדי שהיא עושה זאת היא גם מבטלת את האיזורים (region free) וגם מאפשרת לסרט לא להיות מוגן.

ה dvdshrink לוקח את הסרט ומקודד אותו מחדש שיתאים למדיה של DVD (שהיא 4.7GB לעומת סרטים מקוריים שרובם 8.5GB טוב פחות,אבל בכל מקרה יותר ממדית DVD רגילה לצריבה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים