פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אני מכיר רק איימול וביטורנט..מחפש עוד דברים למוזיקה משחקים וכדומה..... ואני מחפש גם תוכנות לעשיית תפריט לסרט DVD או להכנת פרויקט לסרט שיצא כמו DVD אורגינל יש באמצועתי מצלמה שאני מעביר למחשב סרטים באיכות DVD ..סרטים שאני מצלם ואני רוצה לעשות להם תפריט מסך עם סמלים לאן להגיע בקטע של הסרט כמו בדיוידי אורגינל... היה לי פעם ULEAD DVD משו כזה וזה היה קצת מצובך
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים קאזה כיאילו דה....וביטטורנט יש גירסת אזוראוס שהיא הרבה יותר טובה (fucking 120 kb"s)
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים בקשר לתוכנות שיתוף,באופן טבעי אתה מתכוון רק למוזיקה וסרטים שמותר להוריד ושהם בחינם נכון?מה לא? אז אני מציע לך לערוך לפני שמנהל ינעל לך...ובקשר לתשובה, יש תמיד את קאזה (חרא של דבר) ואת מירק (שטוב מאוד לדעתי)
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אני מכיר רק איימול וביטורנט ומחפש עוד דברים... ואני מחפש גם תוכנות לעשיית תפריט לסרט DVD או להכנת פרויקט לסרט שיצא כמו DVD אורגינל יש באמצועתי מצלמה שאני מעביר למחשב סרטים באיכות DVD ..סרטים שאני מצלם ואני רוצה לעשות להם תפריט מסך עם סמלים לאן להגיע בקטע של הסרט כמו בדיוידי אורגינל... היה לי פעם ULEAD DVD משו כזה וזה היה קצת מצובך תשנה את זה...
פורסם 2004 בדצמבר 2520 שנים מחבר תוכונות שיתוף להוריד דברים שמותר כמו שירים של זמרי אינטרט שלא רשומים באקוםלחפש שמות של סרטי פורנו שמותר להוריד בחינםלחפש קבצי טקסט על רשתות וכדומה וזה מותר בדקתיותודה יש לי סוניק די וי די נשמתשמשש בה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.