פורסם 2009 ביוני 2316 שנים יש לי את הספר, ומה שהכי אהבתי שיש בו הכל על EP2/1 ואפילו קמצות מידע על EP3 וכל הקונספט ארט שמסתובב עכשיו ברשת.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אין.ה-Orange Box מגיעה עם 2 דיסקים של DVD ודף מידע קטן שמפורטים בו הוראות התקנה, כפתורים לכל משחק והסריאל שלך.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים אם תלך לדף המשחק בחנות של סטים יש אפשרות להוריד מדריך משחק בצורת PDFלחצן ימני על המשחק בסטים ושם יש אפשרות למדריך בPDF
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים סליחה על ההקפצה-שאלה..התקנתי את המשחק ואני רואה סגול על הקירות,כל הטקסטורות מרוחות(המשחק רץ חלק אגב)וכמובן אי אפשר לשחק..HD4650 חדש התקנתי רק עכשיו עם הדרייברים.מה עושים?
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים אין קשר לכרטיס מסך שלך.אתה רואה טקסטורות של סגול-שחור בצורת משבצות נכון? זה בגלל שחסרות לך הטקסטורות במשחק.תסיר את המשחק ותתקין מחדש.אם אתה משתמש במודים / תוכנה שמשפרת גרפיקה / כל תוסף צד שלישי- תנסה להפעיל בלעדיו.
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים הממממ...יש לי בעיה חדשה עם HL2 וEP1.(שאר המשחקים של וואלבTF2 EP2 L4D רצים חלק ופתאום 2 אלה הפסיקו לעבוד לא יודע למה)המשחק מעלה את מסך הלואדינג (עם התמונה של סיטי 17 או של המגדל) ואחרי זה עושה קראש יוצא החוצה לווינדווס ונותן engine error:module failed to initializeוכשמאשרים הוא כותב "ההוראה בבלבבלבה בצעה שגאה בבלבלבלה.לזיכרון לא היתה אפשרות להיות READ."למישהו יש מושג מה הבעיה?כל שאר המשחקים שלי רצים סבבה.בתודה מראש...
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים הממ... תנסה את זה:-כפתור ימני על המשחק בסטים.-properties-י local files-י verify integrity of game cache- תמתין כמה דקות ותנסה להפעיל את המשחקאם זה לא עוזר תנסה גם את זה:file>settings>in gameתוריד את הV מenable steam community
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים הזיכרון שלך כנראה נדפק\המחשב מתחמם. את השגיאה הזאת מקבלים גם כשהאוברקלוק לא יציב. תבדוק בעזרת תוכנת מאמץ את הזיכרון.עריכה:זה מה שהשגיאה הזאת בד"כ אומרת, אבל אם זה מזה, אז זה לא יהיה בנקודה קבועה. ככה שזה בטח משהו אחר.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים אהלן אני יודע שאני מקפיץ אבל לא רציתי לפתוח תראד חדש, מדובר על המוד של FAKEFACTORY 10.40 הורדתי אותו, התקנתי על המשחק החוקי כמובן, הכל לפי הספר הפעלתי את EP1 / EP2 (לא נכנסתי למשחקים עצמם אלא רק למסך הראשי שלהם). אבל משום מה עדיין כשאני מתקין את המשחק אני מקבל הודעה מוזרה שאותה העלתי בתמונה. מישהו יכול לעזור? מה זה אומר שאין לי את כל קבצי ה GCFs? זו היתה התקנה של 20 גיגה והורדה של 10 לא בא לי שירד לטמיון לפחות שאני יראה איך המשחק נראה תחת הגרפיקה המרשימה שעשו פייקפאקטורי... תודה רבה [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים ניסית לחפש FakeFactory MountAppFilesystem בגוגל? כי יש די הרבה דיונים על הנושא.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים לפי הפורומים שלהם (http://www.cinematicmod.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=398&start=0) המוד לא עובד (כמו הרבה אחרים) בגלל שהמירו את HL2 למנוע של EP2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.