עבור לתוכן

Half Life 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני יורה אבל לא יוצא כלום!!!

• תגובות 1.4k
  • צפיות 110.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Poowa מאוד סביר לפי מה שאני מבין זה שבגלל שיש לך את הפרוץ ה- AI שהוא לא של כל האנשים פשוט לא עבד אז נאלצת להתחיל את המקום מהתחלה בכדי שהוא כן יעבוד (תקן אותי אם אני טועה)

אבל באמת בשביל ההבנה שלי זה מאוד יעזור אם תסביר בספציפיות מה קרה, בכדי שאני אוכל לעזור לאנשים אחרים גם אם הם נתקעו במקום הזה.

תודה!

אולי הייתי צריך להפעיל מחדש כדי לסדר את הAI, אבל זה לא נראה לי כל כך סביר בגלל שהחיילים שכן היו נלחמו נגדי.

אין פה מה להסביר, פשוט הגעתי למקום ובתחילה לא הגיע חיילים, התייאשתי, באתי לפה, בלה בלה בלה, וניסיתי שוב והפעם לא עצרתי ועשיתי הכל לפי הספר, חיכיתי וכל זה, וגם באו חיילים, ואז באה אלקס חביבת נפשנו והובילה אותי הלאה :)

פורסם

מזה יש לי מקורי ועכשיו זה דופק לי את ההודעת שגיאה הזאת בצד ימין בגדול A.I DISABLED למה למה למה??? :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

אני רוצה לשחק כמו בן אדם קניתי את זה ב-199 ש"ח :bash:

פורסם

אני יורה אבל לא יוצא כלום!!!

אם יש לך את הגרסה הפרוצה יכול להיות שזה או באג או שזה סתם באג ולא קשור.

אם אין לך את הפרוץ תנסה לעדכן את המשחק ואם לא אולי תתקין אותו שוב.

אבל אולי תשאל בפורום כמו

hl2world.com

steampowered.com

כי זאת בעיה מאוד מוזרה.

פורסם

מזה יש לי מקורי ועכשיו זה דופק לי את ההודעת שגיאה הזאת בצד ימין בגדול A.I DISABLED למה למה למה??? :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

אני רוצה לשחק כמו בן אדם קניתי את זה ב-199 ש"ח :bash:

תכנס לקונסול ותכתוב שם -

ai_disable 0

פורסם

אני מה זה תקוע בשלב בזב שבתמונה!!!!! מה עושים???

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

יש שם ידית בצד ימין, תלחץ עליה עם "e" יפתח לך שער למטה ותרד לשם עם הרחפת.

פורסם

תכנס לקונסול ותכתוב שם -

ai_disable 0

lol

תכתוב AI_DISABLE, זה יפתור את הבעיה, אבל זה מראה שגם אנשים שקנו תמקורי נדפקו.

פורסם

לפחות אני יכול להנות ממודים, ולא לדאוג לעידכונים כל הזמן ברגע שאני ארצה לשחק ב- hl2:dm וב- cs:s ש- valve יותיאו פרוטוקול חדש, ואני יכול לבנות מפות משלי+מודים (מה שאני עושה) + אני תומך ב- Valve שהיא אחלה חברה.

פורסם

מה הבעיה?

פשוט לא עשיתי את מה שצריך.

התחלתי את השלב מהסייב שלפני הקטע הזה, פעלתי כמו שצריך והכל הלך חלק.

בגרסאה הפרוצה יש בעיה עם טעינה של סקריפטים, ובחלקים מסויימים צריך לטעון מחדש והכל עובד כושר, מכאן זאת ועוד שבעיה שקשורה לעבודה שהורדת את המשחק.

כלכך קשה לקנות משחק פעם ב5 שנים, פשוט מגיעילים אותי אנשים שלא קונים כאלה משחקים.

פורסם

מה הבעיה?

פשוט לא עשיתי את מה שצריך.

התחלתי את השלב מהסייב שלפני הקטע הזה, פעלתי כמו שצריך והכל הלך חלק.

בגרסאה הפרוצה יש בעיה עם טעינה של סקריפטים, ובחלקים מסויימים צריך לטעון מחדש והכל עובד כושר, מכאן זאת ועוד שבעיה שקשורה לעבודה שהורדת את המשחק.

כלכך קשה לקנות משחק פעם ב5 שנים, פשוט מגיעילים אותי אנשים שלא קונים כאלה משחקים.

פורסם

אני קונה כל משחק שצריך בשבילו סידי קי לרשת!!

הכוונה לכל סידרת HL שיש לי עכשיו כלל HL2

כל סדרת בטלפילד

פורסם

לפחות אני יכול להנות ממודים, ולא לדאוג לעידכונים כל הזמן ברגע שאני ארצה לשחק ב- hl2:dm וב- cs:s ש- valve יותיאו פרוטוקול חדש, ואני יכול לבנות מפות משלי+מודים (מה שאני עושה) + אני תומך ב- Valve שהיא אחלה חברה.

קאונטר מעניין לי ת****

ומודים? אל תדאג לי, כל דבר סופו להיפרץ ;)

פורסם

תגדיו האם אני יוכל לשחק סורס עם 100 אף פי אס? ועל הגדרות הכי גבווהות ? ראו מפרט

פורסם

יש לך במשחק כזאת בדיקה של FPS ב קאונטר

ו עם יהיה לך 80 FPS

אז אוי לא המשחק לא יזוז ויהיה לך לג

אתה לא תשים לב להבדל בין 70 80 90 ו 100 פריימים תאמין לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים