פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים כל פורום Warez יעזור לך...אני בטוח שב- Lionetwork לדוגמה מכירים טוב מאוד את הבעיה שלך והם ישמחו לעזור לך.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים או קיאז ככה נתקעתי בשלב שעולים על הגשר הענקי שמטפסים על הקורות שלוהגעתי לחדר הבקרה על הגשר הוצאתי את הפלאג חיסלתי את הספינה הענקיתהבעיה היא שאני לא מצליח למצוא הלאה?מה עושים?איך עוברים את הגשר לצידו השני?
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אתה אמור לחזור את כל הדרך עד שתחזור ל 2 בתים האלה בהתחלה לפני שנכנסת לחדר ושם הכביש לגשר יהיה כבר פתוח לגישה עם המכונית.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים pooowa, אם אתה צריך עזרה במשחק תפנה אלי לפרטי,אני ישמח לעזור לך כבר עברתי את מה שהייתי תקוע בו ;D ;D אבל בכל אופן תודה רבה על ההצעה, אם להבא אני אצטרך במשהו עזרה במשחק (בתקווה שלא ) אז נשלח לך הודעה, כנראה שיש פה אנשים שבטוחים שכל התקעות במשחק אם הוא לא אורגינל חייבת להיות באג קיבלת את ההוכחה שלך, X-DROR.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים הי חבר'ה... הגעתי לשלב שבתמונה ואני לא יודע איך לעבור כי אין לי את הבאגי (אחרי שנתנה לי אותו האישה נסעתי בו קצת אך עזבתי אותו מזמן!). יש מצב שאוכל לעבור ברגל או משהו???
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אין סיכוי!! בחיים אל תעזוב את זה עד שאתה מגיע למפקדה! אתה צריך לשים כמה דברים כבדים בתוך מעלית אחת שם ואז הגשר יעלה ואז תוכל לעבור בשקט
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים איזה מבאס כבר עזבתי את זה בתחילת ברמה!!!!!! מה אצטרך לחזור???!!!!!!! בחיים לא אוכל לחזור על כל זה!!!!!
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אני תקוע בשלב 12 (Follow Freeman).אין לי לאן ללכת כל מקום שאני הולך אני חוזר לאותו מקום :-X[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים קצת חשוכה התמונה, אבל אם אני לא טועה אתה צריך להסתכל למקום שבו היה ה STRIDER האחרון (צד ימין מאיפה שאתה עומד, יש שם קורה שאתה יכול ללכת עליה, ולהמשיך לכיוון פסל מרוחק של סוס עומד.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים יש קרוב למקום הזה מן כמה מוטות מתכת שעליהם אתה הולך עד שאתה מגיע לכביש קשה להסביר...אגב איזה כרטיס מסך זה התמונה נהדרת
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים באסה לך אני שונא לחזור אחורה. לך ל SAVE האחרון שיש לך עם הבאגי!!! בכל מקרה אם תצטרך עוד עזרה תמיד תוכל לפנות אלי לפרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.