פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים יש לי בעייה של נוב, מה לעשות אני לא גאון.יש שלב במשחק שנופלים לתוך מן תחנת רכבת כזאת ויש מלא רכבות, עכשיו אחרי שעוברים את הרכבות יש מן שער כזה שחסום ע"י קרשים, איך לעזעזאל אני פותח את השער הזה ועובר אותו ? ניסיתי לקפוץ מלמעלה, ניסיתי לזחול וזה לא עזר, נסיתי לשבור את הקרשים שום דבר לא עובד!!! בבקשה שמישהו יעזור לי לעבור את השלב החרא הזה.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים תקוע גם במשחק יש את הקרון הזה שסימנתי שהוזזתי אותו על ידי הידית שסימנתי ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו ! תודה מראש ! ותגידו לי בבקשה אם אני בהתחלה\אמצע\סוף של המשחק !
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים טוב אז כמו שכתבתי יש לי את המשחק המקורי, וכבר כשפתחתי את הקופסא וראיתי 5 דיסיקים הייתי בטוח שההתקנה לא תעבור בשלום.עד שהגעתי לדיסק ה-4 הייתי בטוח שטעיתי אבל אז קיבלתי את ההודעה בתמונה.ניסיתי 3 פעמים להתקין את המשחק, עברתי גם להתקנה עם כונן אחר וכלום לא עבד. משהו אולי יכול לעזור...יש לי windows xpפנטיום 4 3.0 גיגהרץמספיק מקום פנוי בהרדיסקcatalyst 4.11 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים תקוע גם במשחק יש את הקרון הזה שסימנתי שהוזזתי אותו על ידי הידית שסימנתי ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו ! תודה מראש ! ותגידו לי בבקשה אם אני בהתחלה\אמצע\סוף של המשחק ! אתה באמצע ואתה צריך להיכנס לאיזה בניין באיזור עד שתגיע לגג משם אתה קופץ לקרון הזה ואז לגג השני אםן אני לא טועה אתה אמור לקבל שם גם את ה SG בהצלחה.. טוב אז כמו שכתבתי יש לי את המשחק המקורי, וכבר כשפתחתי את הקופסא וראיתי 5 דיסיקים הייתי בטוח שההתקנה לא תעבור בשלום. עד שהגעתי לדיסק ה-4 הייתי בטוח שטעיתי אבל אז קיבלתי את ההודעה בתמונה. ניסיתי 3 פעמים להתקין את המשחק, עברתי גם להתקנה עם כונן אחר וכלום לא עבד. משהו אולי יכול לעזור... יש לי windows xp פנטיום 4 3.0 גיגהרץ מספיק מקום פנוי בהרדיסק catalyst 4.11 יכל להיות שיש בעיה בדיסק 4?? תנסה להתקין על מחשב אחר רק כדי לבדוק את ההתקנה/ הדיסק .
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים Stink0, נסה להתקין התקני ASPI, אם זה לא עוזר, נסה להתקין את חלונות מחדש.העותק שקיבלת הוא מקורי ואמור להכיל חמישה דיסקים, קראתי על הבעיה הזו איפשו בפורומים בחו"ל... לא חושב שיש לה יותר מדי פתרונות.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הבעייה שלי שכבר תיארתי אותה באמצע העמוד?אני לא ממש הבנתי איפה אתה נמצאאם תוכל לתת סקרין שוטאו קצת יותר פרטים
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים הנה, תמונה ואני ממש מקווה שתצליחו לעזור לי :-[[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אני לא ממש מזהה את האיזוראבל אלה נראים קרשים שבירים לחלוטין..נסה להעלות מחדש את המשחקיכול להיות באג כולשהו אולי ???ותן עוד קצת פרטים על האיזור יכול להיות שבאמת יש דרך אחרת
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אני לא ממש מזהה את האיזוראבל אלה נראים קרשים שבירים לחלוטין..נסה להעלות מחדש את המשחקיכול להיות באג כולשהו אולי ???ותן עוד קצת פרטים על האיזור יכול להיות שבאמת יש דרך אחרתשבירים אבל איך שוברים אותם? והפכתי את כל המקום ולא מצאתי עוד דרך, הרי יש דלת ממול זה אומר שחייבים לעבור דרך הקרשים האלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.