פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים צריך לשנות את ההגדרות ב azureus כדי להגיע למהירות גבוהה?? ויש לי עוד עמה שאלות מזה seeds???ומזה dls????? ובתוכנה עמצה מזה משתפים?? ומזה מפיצים?? תווודה רבה!!
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים לא צריך לשנות שום הגדרות(אלא אם יש לך פיירוול אז צריך לפתוח פורטים , זה הכל)מה שצריך לעשות זה לשתף.seeders - אנשים שמורידים קבצים , וגם משתפים אותם.leechers - אלו שמורידים קבצים , אבל לא משאירים אותם פתוחים(משתפים אותם) , או בקיצור קמצנים.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחבר תראו אמרתם פה ששזה התוכנהאני מוריד עכשיו איזה4 קבצים אבל כולם ביחד בקושי מגיעים למהירות 30 לי יש רוחב פס 1.5 אז זה אמור להיות ככה ????למי שלא יודע אני משתמש ב azureusנ.ב לקובץ אחד יש 9577 במפיצים ו 50711 במשתפים
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים אתה מקבל את האזוראוס עם פורט דיפולט שבעצם הפורט הזה חסום.תשנה בהגדרות של התוכנה לפורט 49152.נ.ב - אני סתם רושם לך פורט , כל עוד הפורט הזה לא יהיה ב-Black List אז זה אחלה.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחבר אחי שתי שאלות למה זה מגיע ישר עם פורט חסום?ושאלה שניה איך אני יודע איזה פורטים נמצאים ב Black List ?
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים את האמת אני לא יודע למה זה מגיע ישר עם פורט חסום...אולי כדי לא להעמיס על הפורט הזה או משהו(הרי זה מגיע בדיפולט ואף אחד לא משנה את זה בד"כ)בקשר ל-Black List: כל פורט שתבחר מ-49152 עד ל-65535 יהיו פורטים טובים.הפורטים החסומים הם: מ-6881 עד ל-6889.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים תוריד כל קובץ בנפרד , ככה ההורדה תהיה יותר מהירה. ותגביל את הUPLOAD ל7KB. זה עזר לי...
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים leechers - אלו שמורידים קבצים , אבל לא משאירים אותם פתוחים(משתפים אותם) , או בקיצור קמצנים. כן, אבל מה זה קשור לתוכנה? :s05: בעיקרון שתי ההגדרות ש"דורשות" הסבר ב Azureus זה: peers - אנשים שיש להם חלק מהקובץ שאותו אתם מורידים, והם עדיין בתהליכי הורדה שלו. seeds - אנשים שסיימו להוריד את כל הקובץ, ויש להם את כולו. (או אולי זה הפוך? )
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים לא יודע למה אתה אומר שהפורט נעול. אני לא שינתי אותו ואני מוריד במהירות של 200 ללא שום בעיה. ואין מקבל את הצבע הירוק שאומר שאין שום בעיהMILK אתה יכול להרחיב על זה?
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים או אולי זה הפוך? לא זה לא הפוך. כן, אבל מה זה קשור לתוכנה? באמת כשאני חושב על זה , אני לא יודע איך קישרתי בכלל את ה-leechers לא יודע למה אתה אומר שהפורט נעול. אני לא שינתי אותו ואני מוריד במהירות של 200 ללא שום בעיה. ואין מקבל את הצבע הירוק שאומר שאין שום בעיה MILK אתה יכול להרחיב על זה? אתה משתמש באזוראוס?בכל אופן - אם אתה מעוניין לקרוא את כל המידע בהרחבה בנוגע לפורטים/פורטים חסומים וכד' תיכנס לכאן.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מחבר החלפתי פורט שמתי את מהירות העלה על 7 ואני מוריד קובץ אחד ועדין נשאר אותו דבר עם מהירות נמוכה יחסית (30)יש למשהו פתרון??????
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מחבר נו איפה כל אלה שהמליצו לי על התוכנה?אף אחד לא יודע ?????(צטער שעברתי על החוקים)
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים מחבר העלתי אבל עדין .......יש למשהו פתרון ????אולי מה דאני מוריד הוא משהו לא טוב משהו יכול להיא קישור לקובץ שירד לו על 100+??
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אתה לא תקבל כאן קישורים להורדות לא חוקיות.כמה סידרים יש לקובץ שאתה מוריד עכשיו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.