פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים זה לא קשור לראסטות דווקא. זה כל דבר שהוא קצת יוצא דופן ומושך אליו תשומת לב. למה אתה חושב שהאייפוד מושך בנות (ולא זה לא מיתוס)? הוא מושך בנות ובנים באותה מידה. אנשים רואים אצלך ביד משהו יוצא דופן וצעקני שמושך את העין, באים ומתחילים לדבר, ואז גם יש לכם נושא משותף להתחילת השיחה. זה יכול להיות ראסטות, זה יכול להיות נגן אמפי3, זה יכול להיות עוד אלף ואחד דברים.חחחחחחחחחח הרגת אותי כרגעאם אני רוצה שחנוניות יימשכו אליי אני אקנה אייפודנראה לך שכוסיות יודעות מזה אייפוד?ודוגרי כאילו תפעיל את הראש, מה יותר מושך אייפוד או ראסטות?אל תצא מושפל ותדבוק בגישה שלך כי רק אפסים יסתמכו על אייפוד בשביל למצוא כוסיות...
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים זה נכון עם האייפודיש לי ידידה שיש לה אייפודוהיא מתנשקת חופשי עם ידידות שלהוהן כוסיותאבל לא נראה לי שזה קשור לאייפודלי יש איריבר לא משך עדיין בחורהאבל אייפוד מושך
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים בטח שיש אחת שמתאימה לך אבל היא לא תיפול עלייך מהגגלך תחפש אותהואני דווקא הגבתי מאוד ברצינו תחפש את התגובה שלי נראה לי דף 9האמת דווקא החברה הנוכחית שלי באמת נפלה עלי מהגג!!! ;D ;D ;Dואני מתכוון פרושו כמשמעו!ואני לא מסכים... דווקא אם לא תחפש יש יותר סיכוי שתתנהג בטבעיות...אני מכיר גם אנשים שמצאו אהבה באינטרנט... אין בזה שום דבר רע...באהבה ומלחמה הכל מותר... (טוב נו במלחמה לא... חחחחחח)
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים האמת דווקא החברה הנוכחית שלי באמת נפלה עלי מהגג!!! ;D ;D ;Dואני מתכוון פרושו כמשמעו!אנא פרט
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים גם למצוא חברה באינטרנט זה לחפש.....זה כאב מתי שהיא נפלה?שיו איזה איכות זה...........היית עושה לה את המשפט של סיסטם קראש"זה כאב?""מה כאב?""שנפלת מגן עדן"איכות!!!!
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים ואוווווווווווייייRULE תסתום קצת את הפה שלך!!!כאילו בצחוק אבל תפסיק עם הספאםקיצר ראסטות זה הכי טוב
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים אני לא אסתום!לפחות אני לא חושב שראסטות זה מושךיאק ראסטותזה מסריח!!!זה ימשוך רק מתוסבכות שלא רוצים להתקרב אליהןד"אאל תתקרבו לג'ינג'יותהן הכי שוות אבל הכי מתוסבכותאני אומר גם מניסיון (שתיים למעשה)וגם למי שראה את הסרט TOMCAT
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים זה כאב לי! היא נפלה יחד עם חברה שלה... היא אומנם קטנה כזאת אבל חברה שלה שוקלת בערך כמוני (אני מטר 90... תנחשו לבד כמה אני שוקל)אבל למזלי זו הייתה דירת קרקע ;Dלמי שרצה פירוט... זה לא ממש מעניין הן פשוט ננעלו מחוץ לבית וניסו לפרוץ מהקומה השניה...יש איזה ספר עם כל המשפטים המפגרים האלה... משנת 95 אני חושב... אלו אפילו לא הטובים :-X
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים אתה לא חושב שזה מושך כי אתה לא בת.וכנראה שאין לך חברים שיש להם ראסטות.ולא ראסטות זה לא מסריח, ממש ממש לא רק אצל מגעילים שלא איכפת להם מהשיער שלהם זה מסריח.(הכל בצחוק אחי, לא התכוונתי שתשתוק).
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים אנדע שזה בצחוקיש לי חבר עם ראסטותזה מדי פעם מסריח מסיגריות והוא אפילו לא מעשןוגם זה מעצבןכל השולחן שלנו מלא בשערות מתולתולותכאילו זה שערות ערווה
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים אמממם לא ממש אבל מתי שהוא כן מדבר איתן הולך לו לא רעאבל כמו שאמרתי זה מושך רק פריקיותלא שיש בהן משהו רעכל הידידות שלי פריקיות
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים זה לא מושך רק פריקיות זה מושך גם כאלה גולשות וכיוצא באלה...ודוגרי פריקיות זה הכי טוב...
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים חברה השאלה הגדולה פה איזה בחורה אתם מחפשים...פראחה.. (צריך רק הרבה כסף ושק של פוזה)או בחורה אמיתית(למשל merrymoon) שבשביל להשיג אותה צריך לעבוד קשה... קודם כול לדבר איתם ולראות אם השיחה בניכם זורמת..(אם לא...חותכים!!) ממשיכים לדבר ואם רואים שהולך טוב.. מזמינים אותה לצאת (כל אחד והמקום האהוב אליו) (אם היא אומרת לא...אז זה גמור...)אם כן... אז מכן ואלה הכל תלוי....כדי להשיג בחורה אמיתית (אני מקווה שאתם רוצים כאלה) תצאו (לא משנה מה תלבשו!! רק משהו נורמלי) ותדברו עם בנות... זאת הדרך היחידה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.