עבור לתוכן

אני עורך וידאו במקצועי, ואשמח לעזור למשתמשים בנושא עריכות וידאו

Featured Replies

פורסם

Bear Cub, אם אתה לא מבין, אז אל תדבר סתם.

תקרא טוב טוב את ההודעה שלי שוב. DV זה פורמט LOSSY שצורך 12.5 ג'יגה לשעה.

אני דיברתי על פורמטים שהם UNCOMPRESSED או LOSSLESS שלוקחים הרבה הרבה יותר.

• תגובות 423
  • צפיות 78.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Bear Cub, אם אתה לא מבין, אז אל תדבר סתם.

תקרא טוב טוב את ההודעה שלי שוב. DV זה פורמט LOSSY שצורך 12.5 ג'יגה לשעה.

אני דיברתי על פורמטים שהם UNCOMPRESSED או LOSSLESS שלוקחים הרבה הרבה יותר.

אז לא הבנתי כיצד מתקבל קובץ בפורמטים כמו שאתה דיברת? מאיזה התקן?

פורסם

אם אתה לא משתמש בכרטיס עם מקודד חומרה מובנה, או שאתה מבצע שינויים במדיה דיגיטלית ורוצה לשמור אותה ללא ירידת איכות תאורטית, אז אתה צריך להשתמש בפורמט LOSSLESS. זה יוצר קבצים מאוד מאוד גדולים(50-100 ג'יגה לשעה וחצי שעתיים. תלוי במקודד ותלוי באיכות הוידאו). UNCOMPRESSED זה פריימים מלאים ללא דחיסה בכלל ואז סרט של שעתיים יכול להגיע למעל 200 ג'יגה.

כשאני מנסה 'לתקן' מדיה אנאלוגית ולשפר את האיכות שלה בהעברה לדיגיטלי אז אני משתמש לעיתים קרובות בקודקים כאלה כפורמט ביניים.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני משתמש בתוכנה adobe after effects 7.0

אבל צריך פלאג-אין/פילטר שנקרא keylight שיפריד את הרקע הירוק/כחול (יש כמה פילטרים בתוכנה אבל הם פחות טובים מקיילייט)

ה-keylight קיים רק בגרסת הפרו למייטב ידעתי..

פורסם

היום כבר לא חייבים לשים רקע כחול/ירוק מאחורי הגוף כדי לשנות את הרקע.

פורסם

שלום, אני די חדש פה ואני רואה שפתחת פה שירשור רציני במשך השנים,

אני עורך מתחיל, כרגע בעיקר לפרוייקטים במכללה ובעתיד, מי יודע?

אולי תוכל לעזור לי עם מפרט למחשב חדש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241502.0

אשמח לקבל את חוות דעתך המקצועית,

תודה!

פורסם
  • מחבר

אז להבא- שלח לי הודעה פרטית- גם אותה אני אראה ויעזור, וחבל סתם להוסיף לנושא הזה משהו לא קשור.

פורסם

סורי ותודה על התגובה,

אגב,

מה ההבדל בין תוכנת העריכה Adobe Premiere 1.5/2.0 לבין Adobe Premiere 6.5/7.0....?

לפי מה שאני מבין לא מדובר באותה תוכנה, כי אני יודע שגירסה 2.0, זה העדכני ביותר...

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה 7.0 , יש 6.5 - אחריה יצא ה PRO, שבעצם "איפסה" את הספירה מחדש.

לכן יש PRO 1 , PRO 1.5, ועכשיו גם את ה PRO 2.

הבדלים? בעיקר תכנות חדש, תמיכה, תיקוני באגים ואפשרויות.

פורסם
  • מחבר

כתבת וידאו קטנה שצילמתי וערכתי (YNET, וידאו, אחת מתוך רבים)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370373,00.html

הבטחתי גם להראות קליפים שלי, אז בקרוב אעלה אותם.

להימנע מלהגיב בתרד הזה, ע"מ לשמור על אופיו.

תגובות אשמח לה"פ.

פורסם
  • מחבר

אם זה מה שאתה חושב, זכותך.

כבר אמרתי- אני יעלה לכאן קישור לקליפים, פשוט אין לי שרת זמין לסטרימינג כרגע, כי את האתר שלי הורדתי לשידרוג.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי, אני לא יודע אם כבר ענו על זה או שאלו את זה אז אם כן, מצטער (לא עומד לעבור על 32 עמודים וחיפוש לא העלה משהו)

בקיצור, יש לי Adobe Premiere Pro 2.0 ואני סתם עושה איתו ניסיונות אבל יש לי כמה בעיות - 1. הקובץ הסופי (קליפ של דקה) יצא לי 200 מגה ::) איך אפשר לסדר את זה? (שיצא פחות :\)

2. רציתי לדעת איך אפשר לשים "קרדיט" או איזו שקופית עם מילים לפני שהקליפ מתחיל

3. הסרטו שלי גם לא יצא על כל המסך, הוא יצא קטן ומסביבו יש הרבה שטח מת (שחור, כמו בסרטים מסך רחב שיש למעלה ולמטה שולים שחורים אז פה זה מכל הצדדים)

ועוד שאלה קטנה, יש תוכנה אחרת שהיא יותר קלה ואפשר לחתוך\לחבר ולהוסיף קצת אפקטים? (כמו מובי מייקר?)

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עצלן... :silly:

1- מה רע ב 200 מגה? יצאת ל AVI? זה זה סיבר מאוד. תקודד ל MPG ברמה נמוכה יותר, ייצא לך פחות...

פרמייר היא כלי עבודה די מקצועי, ולכן נותנת לך קבצים איכותיים וכבדים, כמו שמשתמש מקצועי צריך. לא טוב לך תעבור למשהו חובבני יותר.

2. כן, יש לך תוכנת "טייטל" בהתקנה, אם לא תתקין את TITLE DEKO, והיא תכנס לפרמייר בתור פלאג.

תמיד תוכל להכין משהו בפוטו שופ, ולשמור בתור קובץ PSD אהל עם רקע שקוף, והינה לך ALPHA, שאתה שם את הכתורת הזו בוידאו 2.

3. מובי מייקר תעשה לך את הבודה והיא חינמית.

תוכנות חצי מקצועיות הם STUDIO9 ויש גם את 10 של פיננקל.

בהצלחה

פורסם

תוכנות חצי מקצועיות הם STUDIO9 ויש גם את 10 של פיננקל.

בהצלחה

זה אותה תוכנה כמעט.. לא? (רק גירסה מתקדמת יותר, ולפי מה ששמתי לב הבדלים מינוריים).

פורסם

היי.רכשתי מחשב חדש, עם ויסטה 64 ביט, וכרטיס פינאקל 10.

לאכזבתי, הכרטיס לא מזהה את המצלמה.הבעייה לא במחשב, כי בוידאו של ה וינדוס ניתן ללכוד והכל תקין.

בדקתי באתר של פינאקל ולא מצאתי דרייברים חדשים.

מה עושים ?

:-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים